Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Etelä-Korean kiertomatka

Tutustu omaleimaiseen itäaasialaiseen kulttuuriin, näe Soulin, Gwangjun ja Gyeongjun tärkeimmät nähtävyydet sekä nauti korealaisen keittiön herkkuja

10 päivää alk.3 640 €/hlö
 • 13.4.2020 - 23.4.2020 Varaa
 • 21.9.2020 - 1.10.2020

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Soul 3 yötä
 • Gwangju 2 yötä
 • Busan 2 yötä
 • Gyeongju 2 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Valloittajista ja vahvoista naapurimaista huolimatta Korean niemimaalle on kehittynyt omaleimainen itäaasialainen kulttuurinsa. Niemimaan poikki kulkee yksi maailman tiukimmin vartioiduista rajoista, joka samalla jakaa kahtia Korean etnisesti ja kielellisesti yhtenäisen kansan. Etelä-Koreasta on tullut yksi maailman vauraimmista maista ja sen saavutukset huipputeknologian ja tietoyhteiskunnan kehitystyössä ovat kiistattomat. Nopeasti muuttuva maa ei ole kuitenkaan unohtanut perinteisiä arvoja, jotka elävät vahvasti mukana arkipäivässä.

Etelä-Korean suurin kaupunki Soul on intensiivisesti elävä metropoli, jossa panostetaan ihmisläheiseen kaupunkimiljööseen. Parin tunnin ajomatkan päässä Soulista sijaitsevaa Jeonjua pidetään korealaisen ruokakulttuurin keskuksena. Siellä pääset maistamaan kaupungin nimikkoannosta, korealaista kulhoruokaa bibimbapia. Gwangjussa vierailemme kungfutselaisessa instituutissa ja myös kokkaamme yhdessä. Merellisen Busanin rannikkokaupungin tunnelma on ainutlaatuinen pilvenpiirtäjineen ja hiekkarantoineen. Historiallisen Gyeongjun, entisen Silla-dynastian pääkaupungin nähtävyyksistä monet ovat Unescon maailmanperintökohteita.

Matkaohjelma

Vuoden 2019 matkat 13. - 23.4.2020 21.9. - 1.10.2020 Tulosta matkaohjelma

A=aamiainen, L=lounas, RL=retkilounas, P=päivällinen   

1. päivä, maanantai Lähtö Helsingistä (Finnair) klo 17.30 suoralla lennolla Souliin.

Soul
2. päivä, tiistai
Saavumme Souliin klo 8.20 ja teemme heti aamupäivällä kaupunkikierroksen. Iltapäivällä majoitumme 3 yöksi Myeongdongin kaupunginosassa sijaitsevaan keskitason Sejong-hotelliin (★★★★). Hotellistamme pääset kätevästi suoraan vilkkaille kauppakujille. Pimeän laskeutuessa lähdemme bussilla läheisessä Namsam-puistossa sijaitsevaan Seoul-torniin, josta avautuvat näkymät valomeressä kylpevään kaupunkiin. Tervetulopäivällinen. (L, P)

Soul
3. päivä, keskiviikko
Aamupäivän kohteemme on Joseon-dynastian 1300-luvulla rakennuttama Gyeongbokgungin palatsialue. Vaikka palatsit on vuosisatojen varrella jouduttu rakentamaan useasti uudestaan, on alkuperäinen loisto tavoitettu taitavien entisöintitöiden ansiosta. Palatsin eteläpuolella sijaitsevalta Gwanghwamunin aukiolta jatkamme Bukchoniin, joka tunnetaan perinteisistä tiilikattoisista hanok-taloistaan. Vierailemme myös kansanperinteen museossa. Jatkamme matkaa Insandongin kaupunginosaan, joka tunnetaan teehuoneistaan ja antiikkiliikkeistään. Syömme päivän aikana lounaan. Korealainen ateria alkaa pienistä kulhoista tarjottavista alkupaloista ja jatkuu tuoreista aineksista valmistettuun pääruokaan. Lusikka ja metalliset syömäpuikot löytyvät pöydällä olevasta puurasiasta. Käymme vielä Dongdaemunin kaupunginosassa, jossa sijaitsee irakilaissyntyisen arkkitehti Zaha Hadidin ilmava Design Plaza kirjastoineen ja putiikkeineen. (A, L)

Koreoiden raja-alue (DMZ)
4. päivä, torstai Teemme kokopäiväretken bussilla (ajomatka n. 1 tunti) Soulin pohjoispuolella sijaitsevalle Koreoiden väliselle raja-alueelle, joka on yksi maailman tarkimmin vartioiduista vyöhykkeistä. Neljä kilometriä leveä ja 250 kilometriä pitkä demilitarisoitu vyöhyke (DMZ) jakaa Korean niemimaan kahtia. Etelä- ja Pohjois-Korean välillä on ollut hauras rauha vuodesta 1953 lähtien. Etelä-Korean rautateiden pohjoisimman aseman Dorasanin rautatieaseman tunnelma on epätodellinen; modernin rakennuksen lippumyymälän ja odotushallien kautta ei yksikään matkustaja ole eteenpäin matkannut. Ratakin katkeaa 700 metriä ennen rajavyöhykettä. Imjingakin pysähdyspaikalla on muistomerkki, jonka luona voi kuunnella koreankielistä iskelmää ”Menetetyt 30 vuotta”. Kappale muistuttaa sodassa toisistaan erilleen joutuneista perheistä, joista kuitenkin tuhannet ovat läheisensä löytäneet. (A, L)

Soul - Jeonju – Gwangju
5. päivä, perjantai Aamulla lähdemme bussilla (n. 2,5 tuntia) Jeonjuun. Ilmapiiriltään rauhallisen Jeonjun viehättävä vanha osa koostuu sadoista hanok-taloista, joista monessa edelleen asutaan. Kapeat ja tunnelmalliset kujat vievät viimeisimmän hallitsijadynastian perustajan kunniaksi 1600-luvulla rakennetulle pyhäkölle. Moni vastaantulija on pukeutunut perinteiseen hanbok-asuun – pukuvuokraamoita on kävelyreitin varrella useita. Moneen museoon ja pyhäkköön pääsee kansallisasussa ilmaiseksi. Kaupungin pienen viinimuseonkin löydämme perinteisestä hanok-talosta. Seuraamme paikallisen ”sojun” valmistusta ja luonnollisesti myös maistelemme valmiita tuotteita. Lounaaksi syömme kulhollisen bibimbapia ja nautimme aterian päätteeksi kupposen makeaa ja vahvaa korealaista kahvia. Vierailemme myös kaupungin käsityökeskuksessa, jonka näyttely- ja myyntitiloissa on mm. kaunista hanji-paperia, keramiikkaa ja puuesineitä. Jatkamme matkaa bussilla (n. 1,5 tuntia) Gwangjuun. Myöhään iltapäivällä majoitumme 2 yöksi kaupunkialueella sijaitsevaan hyvään keskitason Holiday Inn -hotelliin (★★★★). (A, L)

Gwangju
6. päivä, lauantai Suuntaamme aamulla (n. 1,5 tuntia) vuoristoreittiä pitkin Boseongin teeterasseille. Lähes puolet maan vihreästä teestä (nok-cha) tuotetaan täällä. Kumpuilevassa maastossa on eripituisia kävelyreittejä ja lähimmille teeterasseille pääsee portaita pitkin. Maistelemme vihreästä teestä valmistettuja makeisia ja keksejä. Iltapäivällä palaamme takaisin Gwangjuun, jossa kohteenamme on perinteistä arkkitehtuuria edustava keltasävyinen rakennuskompleksi. Kauniit 1600-luvun puurakennukset ovat selvinneet useista tulipaloista. Ne kuuluvat Hyanggyolle, kaupungin kungfutselaiselle instituutille. Instituutissa opetellaan kiinalaisia kirjoitusmerkkejä ja vaalitaan korealaisia perinteitä ja tapoja. Istahdamme nauttimaan teeseremoniasta. Näemme myös, miten pukeudutaan hanbokiin, naisten suosimaan kauniiseen kansallispukuun. Päivämme jatkuu Namdon ”ruoka-akatemiassa”, jossa meille esitellään nykyään kovin trendikkään korealaisen keittiön raaka-aineita. Pääsemme kokeilemaan muutaman ruokalajin valmistusta itsekin. (A, RL)

Gwangju – Naganeupseong – Busan
7. päivä, sunnuntai Jatkamme bussilla (n. 1,5 tuntia) laajojen viljelmien keskellä sijaitsevaan Naganeupseongin perinnekylään. Hyvin säilyneen linnoituksen ja muurin sisäpuolella asuu perinteisissä taloissa vielä parisataa kyläläistä. Kurkistamme maaseudun arkipäivään ja nautimme kylässä lounaan. Iltapäivällä jatkamme bussilla (n. 2,5 tuntia) leveää moottoritietä Busaniin. Majoitumme 2 yöksi suositulla Haeundaen ranta-alueella sijaitsevaan hyvään keskitason Busan Grand -hotelliin (★★★★). (A, L)

Busan
8. päivä, maanantai Noin 3 miljoonan asukkaan Busan on Korean tärkein satamakaupunki. Suuntaamme aluksi Yongdusan-puistoon, jossa sijaitsee kaupungin tunnusmerkki, 118 m korkea Busanin torni. Nousemme ihailemaan kaupunkinäkymiä yläilmoista. Käymme Korean suurimmilla kalamarkkinoilla, Jagalchi Marketilla. Monenlaiset merenelävät päätyvät täältä kaupunkilaisten ruokapöytään; kaupankäynnin lomassa voi myös ostaa mieleisensä kalan ja grillata sen paikan päällä vaikkapa lounaaksi. Päivän päätteeksi käymme vielä Gamcheonin kaupunginosassa, jonka kirkkain värein maalatut talot ovat kuin Lego-palikoista koottuja. (A, L, P)

Busan – Gyeongju
9. päivä, tiistai Aamulla lähdemme bussilla (n. 1,5 tuntia) Gyeongjuun, joka oli Silla-dynastian pääkaupunki yli 1000 vuoden ajan. Gyeongjusta on löydetty huomattava veistoksia, hautoja ja temppeleitä käsittävä buddhalaisen taiteen keskittymä. Lounaan jälkeen aloitamme alueeseen tutustumisen Tumuli-puistosta. Sen korkeiden ruohopäällysteisten kumpujen alle on haudattu yli 20 Silla-dynastian merkkihenkilöä. Käymme myös Gyeongjun kansallismuseossa, jossa on esillä mm. haudoista löydettyjä aarteita. Myöhemmin majoitumme 2 yöksi Bomunjärven lähistöllä sijaitsevaan hyvään keskitason Hilton-hotelliin (★★★★). (A, L)

Gyeongju
10. päivä, keskiviikko Tänään ohjelmassamme on kaksi 700-luvun mestariteosta Silla-dynastian kaudelta. Seokguramin luolapyhätön aarre on lootuksenlehdellä istuvaa Buddhaa esittävä 3,5-metrinen patsas. Korean tärkeimpänä historiallisena nähtävyytenä pidetty Bulguksan temppeli taas on päässyt Unescon kulttuurikohteiden listalle ainutlaatuisten puukoristelujensa ja maalaustensa ansiosta. Illan tullen pääsemme rentoutumaan jjimjilbangissa eli korealaisessa kylpylässä. (A, L)

Gyeongju – Yongin – Incheon
11. päivä, torstai Lähdemme aamulla bussilla (n. 4 tuntia) kohti Incheonia. Pysähdymme matkan loppupuolella Yonginin perinnekylässä. Yongin on suosittu ulkoilmamuseo, jonne on siirretty vanhoja rakennuksia eri puolilta maata. Kyläkoulun lisäksi voi vierailla vaikkapa sepän työpajassa tai nähdä, miten bambu taipuu kauniiksi käyttöesineeksi. Syömme Yonginissa lounaan ja jatkamme matkaa rannikon tuntumassa sijaitsevaan Incheoniin, jonka moderni kaupunginosa on kasvanut läheisen kansainvälisen lentokentän myötä. Majoitumme täällä ensimmäisen luokan Nest-hotelliin (★★★★). (A, L, P)

12. päivä, perjantai Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle, josta klo 10.20–13.55 suora lento (Finnair) Helsinkiin. (A)

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

A=aamiainen, L=lounas, RL=retkilounas, P=päivällinen   

Huom! Matkan paluu nyt jo torstaina 23.4.2020, suora lento Busanista Helsinkiin (muutos huomioitu ohjelmassa ja matkan hinnassa 16.9.2019)

1. päivä, maanantai Lähtö Helsingistä (Finnair) klo 17.30 suoralla lennolla Souliin.

Soul
2. päivä, tiistai
Saavumme Souliin klo 8.20 ja teemme heti aamupäivällä kaupunkikierroksen. Iltapäivällä majoitumme 3 yöksi Myeongdongin kaupunginosassa sijaitsevaan keskitason Sejong-hotelliin (★★★★). Hotellistamme pääset kätevästi suoraan vilkkaille kauppakujille. Pimeän laskeutuessa lähdemme bussilla läheisessä Namsam-puistossa sijaitsevaan Seoul-torniin, josta avautuvat näkymät valomeressä kylpevään kaupunkiin. Tervetulopäivällinen. (L, P)

Soul
3. päivä, keskiviikko
Aamupäivän kohteemme on Joseon-dynastian 1300-luvulla rakennuttama Gyeongbokgungin palatsialue. Vaikka palatsit on vuosisatojen varrella jouduttu rakentamaan useasti uudestaan, on alkuperäinen loisto tavoitettu taitavien entisöintitöiden ansiosta. Palatsin eteläpuolella sijaitsevalta Gwanghwamunin aukiolta jatkamme Bukchoniin, joka tunnetaan perinteisistä tiilikattoisista hanok-taloistaan. Vierailemme myös kansanperinteen museossa. Jatkamme matkaa Insandongin kaupunginosaan, joka tunnetaan teehuoneistaan ja antiikkiliikkeistään. Syömme päivän aikana lounaan. Korealainen ateria alkaa pienistä kulhoista tarjottavista alkupaloista ja jatkuu tuoreista aineksista valmistettuun pääruokaan. Lusikka ja metalliset syömäpuikot löytyvät pöydällä olevasta puurasiasta. Käymme vielä Dongdaemunin kaupunginosassa, jossa sijaitsee irakilaissyntyisen arkkitehti Zaha Hadidin ilmava Design Plaza kirjastoineen ja putiikkeineen. (A, L)

Koreoiden raja-alue (DMZ)
4. päivä, torstai Teemme kokopäiväretken bussilla (ajomatka n. 1 tunti) Soulin pohjoispuolella sijaitsevalle Koreoiden väliselle raja-alueelle, joka on yksi maailman tarkimmin vartioiduista vyöhykkeistä. Neljä kilometriä leveä ja 250 kilometriä pitkä demilitarisoitu vyöhyke (DMZ) jakaa Korean niemimaan kahtia. Etelä- ja Pohjois-Korean välillä on ollut hauras rauha vuodesta 1953 lähtien. Etelä-Korean rautateiden pohjoisimman aseman Dorasanin rautatieaseman tunnelma on epätodellinen; modernin rakennuksen lippumyymälän ja odotushallien kautta ei yksikään matkustaja ole eteenpäin matkannut. Ratakin katkeaa 700 metriä ennen rajavyöhykettä. Imjingakin pysähdyspaikalla on muistomerkki, jonka luona voi kuunnella koreankielistä iskelmää ”Menetetyt 30 vuotta”. Kappale muistuttaa sodassa toisistaan erilleen joutuneista perheistä, joista kuitenkin tuhannet ovat läheisensä löytäneet. (A, L)

Soul - Jeonju - Gwangju
5. päivä, perjantai Aamiaisen jälkeen matkustamme luotijunalla (n. 2 tuntia) Jeonjuun. Ilmapiiriltään rauhallisen Jeonjun viehättävä vanha osa koostuu sadoista hanok-taloista, joista monessa edelleen asutaan. Kapeat ja tunnelmalliset kujat vievät viimeisimmän hallitsijadynastian perustajan kunniaksi 1600-luvulla rakennetulle pyhäkölle. Moni vastaantulija on pukeutunut perinteiseen hanbok-asuun – pukuvuokraamoita on kävelyreitin varrella useita. Moneen museoon ja pyhäkköön pääsee kansallisasussa ilmaiseksi. Kaupungin pienen viinimuseonkin löydämme perinteisestä hanok-talosta. Seuraamme paikallisen ”sojun” valmistusta ja luonnollisesti myös maistelemme valmiita tuotteita. Lounaaksi syömme kulhollisen bibimbapia ja nautimme aterian päätteeksi kupposen makeaa ja vahvaa korealaista kahvia. Jatkamme matkaa bussilla (n. 1,5 tuntia) Gwangjuun. Myöhään iltapäivällä majoitumme 2 yöksi kaupunkialueella sijaitsevaan hyvään keskitason Holiday Inn -hotelliin (★★★★). (A, L, P)

Gwangju
6. päivä, lauantai Suuntaamme aamulla (n. 1,5 tuntia) vuoristoreittiä pitkin Boseongin teeterasseille. Lähes puolet maan vihreästä teestä (nok-cha) tuotetaan täällä. Kumpuilevassa maastossa on eripituisia kävelyreittejä ja lähimmille teeterasseille pääsee portaita pitkin. Maistelemme vihreästä teestä valmistettuja makeisia ja keksejä. Iltapäivällä palaamme takaisin Gwangjuun, jossa kohteenamme on perinteistä arkkitehtuuria edustava keltasävyinen rakennuskompleksi. Kauniit 1600-luvun puurakennukset ovat selvinneet useista tulipaloista. Ne kuuluvat Hyanggyolle, kaupungin kungfutselaiselle instituutille. Instituutissa opetellaan kiinalaisia kirjoitusmerkkejä ja vaalitaan korealaisia perinteitä ja tapoja. Istahdamme nauttimaan teeseremoniasta. Näemme myös, miten pukeudutaan hanbokiin, naisten suosimaan kauniiseen kansallispukuun. Päivämme jatkuu Namdon ”ruoka-akatemiassa”, jossa meille esitellään nykyään kovin trendikkään korealaisen keittiön raaka-aineita. Pääsemme kokeilemaan muutaman ruokalajin valmistusta itsekin. (A, RL)

Gwangju – Naganeupseong – Busan
7. päivä, sunnuntai Jatkamme bussilla (n. 1,5 tuntia) laajojen viljelmien keskellä sijaitsevaan Naganeupseongin perinnekylään. Hyvin säilyneen linnoituksen ja muurin sisäpuolella asuu perinteisissä taloissa vielä parisataa kyläläistä. Kurkistamme maaseudun arkipäivään ja nautimme kylässä lounaan. Iltapäivällä jatkamme bussilla (n. 3 tuntia) leveää moottoritietä Busaniin. Majoitumme 2 yöksi suositulla Haeundaen ranta-alueella sijaitsevaan hyvään keskitason Busan Grand -hotelliin (★★★★). (A, L)

Busan
8. päivä, maanantai Noin 3 miljoonan asukkaan Busan on Korean tärkein satamakaupunki. Suuntaamme aluksi Yongdusan-puistoon, jossa sijaitsee kaupungin tunnusmerkki, 118 m korkea Busanin torni. Nousemme ihailemaan kaupunkinäkymiä yläilmoista. Käymme Korean suurimmilla kalamarkkinoilla, Jagalchi Marketilla. Monenlaiset merenelävät päätyvät täältä kaupunkilaisten ruokapöytään; kaupankäynnin lomassa voi myös ostaa mieleisensä kalan ja grillata sen paikan päällä vaikkapa lounaaksi. Päivän päätteeksi käymme vielä Gamcheonin kaupunginosassa, jonka kirkkain värein maalatut talot ovat kuin Lego-palikoista koottuja. (A, L, P)

Busan – Gyeongju
9. päivä, tiistai Aamulla lähdemme bussilla (n. 1,5 tuntia) Gyeongjuun, joka oli Silla-dynastian pääkaupunki yli 1000 vuoden ajan. Gyeongjusta on löydetty huomattava veistoksia, hautoja ja temppeleitä käsittävä buddhalaisen taiteen keskittymä. Lounaan jälkeen aloitamme alueeseen tutustumisen Tumuli-puistosta. Sen korkeiden ruohopäällysteisten kumpujen alle on haudattu yli 20 Silla-dynastian merkkihenkilöä. Käymme myös Gyeongjun kansallismuseossa, jossa on esillä mm. haudoista löydettyjä aarteita. Myöhemmin majoitumme 2 yöksi Bomunjärven lähistöllä sijaitsevaan hyvään keskitason Hilton-hotelliin (★★★★). Illan tullen on mahdollisuus päästä rentoutumaan jjimjilbangissa eli korealaisessa kylpylässä. (A, L)

Gyeongju
10. päivä, keskiviikko Tänään ohjelmassamme on kaksi 700-luvun mestariteosta Silla-dynastian kaudelta. Seokguramin luolapyhätön aarre on lootuksenlehdellä istuvaa Buddhaa esittävä 3,5-metrinen patsas. Korean tärkeimpänä historiallisena nähtävyytenä pidetty Bulguksan temppeli taas on päässyt Unescon kulttuurikohteiden listalle ainutlaatuisten puukoristelujensa ja maalaustensa ansiosta.  (A, L, P)

Busan – Helsinki
11. päivä, torstai 
Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus Busanin kansainväliselle lentokentälle, josta klo 10.20–14.05 suora lento (Finnair) Helsinkiin. (A)

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

 

 

Tämän lähdön ohjelma ja hinta julkaistaan noin 10 kuukautta ennen matkan alkua.
Voit kuitenkin jo nyt tehdä alustavan varauksen matkalle toimistostamme, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Lisämaksu yhden hengen huoneesta keväällä 2020 660 e.

Passin tulee olla voimassa vielä 2 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.
Matkan kohteissa on paljon portaita ja korkeuseroja. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 450 e
Peruutusehdot B (v 2020 matkoilla)
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vuoden 2019 matkoilla peruutusehto A
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 7–3 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 2 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Matkan hinta perustuu 13.4.2020 lähdön osalta 23.8.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Etelä-Korean kiertomatka: Vinkkejä ja suosituksia

Linkkejä Unescon maailmanperintökohteisiin:

Gyeongju Historic Areas

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä