Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Etelä-Amerikan-risteily

Sielukas tango Buenos Airesissa ja kahvin tuoksu Santosissa. Brigitte Bardot'n perintö Buziosissa ja kauneimmat maisemat Riossa.

 

 • 26.3.2021 - 9.4.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • Buenos Aires 1 yö / 10 yön risteily alkaa
 • Montevideo  
 • Punta del Este  
 • Santos  
 • Ilhabela  
 • Buzios  
 • Rio de Janeiro risteily päättyy/ 1 yö

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Buenos Aires – Montevideo – Punta del Este – Santos – Ilhabela – Buzios – Rio de Janeiro

Etelä-Amerikan-risteily vie meidät sykkiviin metropoleihin ja pittoreskeihin pikkukaupunkeihin kolmessa eri maassa.

Buenos Aires tuo mieleen Euroopan suurkaupungit leveine puistokatuineen ja komeine rakennuksineen. Tangon soidessa tunteet nousevat herkästi pintaan. Uruguayssa on leppoisa tunnelma, joka heijastaa pienen kansan ystävällistä suhtautumista vierailijoihin. Brasilian rannikolla vierailemme kahvintuoksuisessa Santosissa ja pienellä Ilhabelan saarella. Kalastajakylä Buzios sai 1960-luvulla yllättävää maailmanmainetta Brigitte Bardot’n myötä. Rio de Janeiron upeita maisemia ihailemme Sokeritoppavuorelta ja Corcovadolta.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan noin 10 kuukautta ennen lähtöä.

Alustavan varauksen voi kuitenkin jo nyt tehdä toimistostamme, p 09 696 2770 tai [email protected]

 

Tälle matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä. Yhden hengen hytistä maksettaessa myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Voit olla kiinnostunut myös näistä