Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Etelä-Amerikan-risteily

Koe sielukas tango Buenos Airesissa ja kahvin tuoksu Santosissa, näe Brigitte Bardot'n perintö Buziosissa ja kauneimmat maisemat Riossa

 

15 päivää alk. 5 790 € /hlö
 • 26.3.2021 - 9.4.2021 Varaa
 • Buenos Aires 1 yö / 10 yön risteily alkaa
 • Montevideo  
 • Punta del Este  
 • Santos  
 • Ilhabela  
 • Buzios  
 • Rio de Janeiro risteily päättyy/ 1 yö

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Buenos Aires – Montevideo – Punta del Este – Santos – Ilhabela – Buzios – Rio de Janeiro

Etelä-Amerikan-risteily Celebrity Cruises -varustamon Silhouette-laivalla vie meidät sykkiviin metropoleihin ja pittoreskeihin pikkukaupunkeihin.

Buenos Airesissa näemme Euroopan suurkaupunkeja muistuttavan metropolin leveine puistokatuineen ja komeine rakennuksineen. Aistimme tangon taikaa intiimissä klubi-illassa, jolloin tunteet nousevat herkästi pintaan. Uruguayssa retkeilemme leppoisissa tunnelmissa, mikä heijastaa pienen kansan ystävällistä suhtautumista vierailijoihin. Brasilian rannikolla vierailemme kahvintuoksuisessa Santosissa sekä kalastajakylä Buzioksessa Brigitte Bardot’n jalanjäljillä. Matkan kruunaa Rio de Janeiron upeat maisemat, joita ihailemme Sokeritoppavuorelta ja Corcovadolta.

Matkalle on mahdollista ostaa business-luokan lennot (Helsinki-Frankfurt-Buenos Aires ja Rio de Janeiro-Frankfurt-Helsinki). Lisämaksu alk 3.780 e/hlö, paikkoja rajoitetusti.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saat veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770.

Matkaohjelma

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen, TH=täysihoito

1. päivä, perjantai 26.3. Lähtö Helsingistä (Lufthansa) klo 18.00 Frankfurtin (Lufthansa) kautta Buenos Airesiin.

Buenos Aires
2. päivä, lauantai 27.3.
Saavumme klo 8.00 Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin, jossa majoitumme Recoletassa sijaitsevaan ensimmäisen luokan Loi Suites -hotelliin (★★★★★). Vanhat palatsit ja hienostuneet putiikit ovat tyypillisiä Buenos Airesin vauraimpiin kaupunginosiin kuuluvalle Recoletalle. Huoneet saamme käyttöömme heti saavuttuamme ja meillä on aikaa levähtää pitkän lentomatkan jälkeen aina tervetulopäivälliseen asti. (P)

Buenos Aires
3. päivä, sunnuntai 28.3. Tutustumme kaupunkiin aamupäivän kierroksella ja paikannamme tärkeimmät maamerkit. Näemme mm. Palermon hienostoalueen ja sen vastakohtana San Telmon sekä La Bocan kaupunginosat, jotka elävät eräänlaista uusrenessanssi­kautta tangoklubeineen ja värikkäine työläis­kortteleineen. Ydinkeskustan halkaisee maailman levein katu, 9 de Julio, jonka vallan­kumous­aukiolla lähes 70-metrinen obeliski kohoaa korkeuksiin Buenos Airesin ikonina.
Kierroksen jälkeen nousemme Celebrity Silhoutte -laivaan. Risteilymme täysihoito alkaa sunnuntain lounaalla.
Tango syntyi Buenos Airesin työväenkortteleissa, ja yläluokka aluksi ylenkatsoi sitä. Nykyisin tunteikas tango on kuitenkin Argentiinan tavaramerkki, jonka tunnetuimpia nimiä ovat mm. Carlos Gardel ja Astor Piazzolla. Päivällisen syömme laivalla ja sen jälkeen vietämme klubi-illan tangotunnelmissa San Telmon kaupunginosassa. (A, L, P)

Buenos Aires
4. päivä, maanantai 29.3. Aamupäivällä teemme retken Buenos Airesin ulkopuolelle Tigren pikkukaupunkiin. Paranájoen suistossa sijaitseva idyllinen yhteisö on pääkaupunkilaisten suosiossa erityisesti kesäviikonloppuina. Mahonkiset vesibussit kuljettavat uteliaita vierailijoita kapeissa kanavissa kesämökeiltä nousevien grillisavujen lomassa. Näemme pittoreskin Tigren vesibussiajelulla. Iltapäivällä on vielä vapaa-aikaa Buenos Airesissa. Laivan köydet irrotetaan klo 18.45 ja keula suunnataan kohti Uruguayn pääkaupunkia Montevideota. (TH)

Montevideo
5. päivä, tiistai 30.3. Saavumme Montevideoon aamiaisen aikoihin. Pääkaupungin elämänlaatua on usein kehuttu Latinalaisen Amerikan parhaimmaksi. Arkkitehtuuri koostuu useiden eri tyylien sekoituksesta ja monien latinokaupunkien tapaan myös täällä on vanhakaupunki kävelykatuineen ja kahviloineen. Teemme aamupäivällä muutaman tunnin kaupunkikierroksen Montevideossa. Laivamme jatkaa matkaa klo 19.00. (TH)

Punta del Este
6. päivä, keskiviikko 31.3. Saavumme aamulla klo 8.00 Punta del Esteen. Uruguayn kaakkoiskulmassa sijaitseva pikkukaupunki on suosittu lomakohde kesäaikaan. Puolipäiväretkellä tutustumme Punta del Esten trendikkäisiin lähiöihin, kauniiden ja rohkeiden lomamaisemiin. Tutustumme latinalaisamerikkalaisen nykytaiteen kokoelmiin Ralli-museossa. Näemme myös kaupungin rannat, jotka houkuttelevat matkailijoita kesäisin. Kierroksen päätteeksi käymme Carlos Paez Vilarón käsityönä rakentamassa kodissa ja ateljeessa, Casapueblossa. Laivamme lähtee klo 20.00. (TH)

Merellä
7.–8. päivä, to–pe 1.–2.4. Meillä on kaksi meripäivää aikaa rentoutua ja hyödyntää laivan monipuolisia palveluja risteillessämme kohti Santosia. (TH)

Santos
9. päivä, lauantai 3.4. Saavumme Santosiin aamulla klo 8.00. Puolen miljoonan asukkaan Santos on Brasilian suurimpia satamakaupunkeja. Sen kautta laivataan maailmanmarkkinoille muun muassa aromikasta kahvia. Kahvin lisäksi Santos tunnetaan myös samannimisestä menestyksekkäästä jalkapallojoukkueestaan. Sen riveissä pelasi aikoinaan kaikkien tuntema Pelé. Kaupunkikierrok­sel­la näemme mm. vanhan kahvipörssin ja käymme jalkapallomuseossa. Laivamme jatkaa matkaa klo 19.00. (TH)

Ilhabela
10. päivä, sunnuntai 4.4.
Pari kilometriä leveä salmi erottaa Ilhabelan saaren mantereesta. Suurin osa saaren pinta-alasta on metsää ja vuoristoa. Vain länsirannikolla on kapea kaistale kyliä ja yhteisöjä, joita yhdistää vajaan 40 kilometrin pituinen rannikkotie. Saaren lähivesillä viihtyvät useat valaslajit kausiluontoisesti. Teemme muutaman tunnin retken Ilhabelalla. Uima-asu ja aurinkovoide kuuluvat retken perusvarustukseen. Pysähdymme Ilhabelassa klo 8.00–17.00. (TH)

Buzios
11. päivä, maanantai 5.4. Portugalilaiset saapuivat Buziokseen jo 1500-luvun alussa. Pikkuhiljaa kauniiseen ja suojaisaan niemeen kehittyi yksinkertaista elämää viettävä kalastajakylä. Kaikki muuttui vuonna 1964, kun Brigitte Bardot ”löysi” Buzioksen. Kylä nousi BB:n hyvin dokumentoitujen romanttisten lomien myötä maailmanmaineeseen. Meillä on päivä vapaa-aikaa Buzioksessa. Laivamme jatkaa matkaa klo 17.00. (TH)

Rio de Janeiro
12.–14. päivä, ti–to 6.–8.4. Saavumme Rioon tiistaiaamuna. Sokeritoppa, Guanabaran lahti, vihreät kukkulat ja valkoiset rantahietikot ovat Rion tunnusmerkkejä. Riolaisen eli cariocan mielestä elämä on nauttimista varten, joten hymy on herkässä ja usein on aikaa pieneen juttutuokioon. Jalkapallo ja samba ovat elämää suurempia asioita tässä vastakohtien ja kauneuden kaupungissa. Helteillä elämä keskittyy rannoille, joista Copacabana on tunnetuin. Ipaneman ranta taas tunnistetaan ”Ipaneman tyttö” -bossa novasta. Antônio Carlos Jobim sävelsi sen 60-luvun alussa paikallisessa baarissa istuskellessaan. Kyseinen Garota de Ipanema -baari on edelleen olemassa ja monen matkailijan tutustumislistalla. Rion uusimpia nähtävyyksiä on satamassa sijaitseva Antonio Calatravan suunnittelema tulevaisuuden museo, Museu do Amanhã. Siihen voi tutustua omatoimisesti. Tiistaina teemme puolen päivän kaupunkikierroksen ja tutustumme Rion nähtävyyksiin.
Keskiviikkona jätämme laivan ja jatkamme kierrostamme Riossa. Myöhemmin majoitumme Copacabanan rannalla sijaitsevaan ensimmäisen luokan Miramar-hotelliin (★★★★★) ja syömme päivällisen. Retkillämme käymme muun muassa Corcovado-vuorella sijaitsevan Kristus-patsaan juurella ihailemassa allamme levittäytyvää maisemaa. Nousemme myös Sokeritoppavuorelle kaapelihissillä. Torstaina on vapaa-aikaa omiin retkiin. Huoneet luovutamme vasta myöhään iltapäivällä. Syömme vielä aikaisen päivällisen, jonka jälkeen kuljetus kentälle. Lentomme (Lufthansa) lähtee klo 21.35 Frankfurtin kautta (Lufthansa) Helsinkiin. (1xTH, 2xA, 2xP)

15. päivä, perjantai 9.4. Saavumme Helsinkiin hieman puolenyön jälkeen perjantain ja lauantain välillä.

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista

Tälle matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun (2.240 eur) yhden hengen hytistä. Yhden hengen hytistä maksettaessa myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Matkan perushinta (5.790 e/hlö) sisältää majoituksen 2h parvekehytissä. Aqua-luokan 2h hytissä hinta on 6.270 e/hlö (paikkoja rajoitetusti).
Kansainvälisen

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessa ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Tarvitsemme hyvälaatuisen kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 päivää ennen lähtöä.
Keltakuumerokotusta suositellaan. Tutustu Etelä-Amerikan-matkojen erityisehtoihin.
Huom. Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.
Laivan oma kansainvälinen retkiohjelma on lisämaksullinen. Matkan hintaan sisältyvistä retkistä ei saa hyvitystä, vaikka niille ei osallistuisi. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 550 e/hlö, toinen ennakkomaksu 750 e/hlö (eräpäivä 20.1.2021), loppumaksun eräpäivä 17.2.2021.
Peruutusehdot:
Matkan erityisluonteen vuoksi matkaan sovelletaan poikkeusehtoja. Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 350 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään molemmat ennakkomaksut
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Matkan hinta perustuu 12.8.2020 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Etelä-Amerikan-risteily: Vinkkejä ja suosituksia

Yleisiä vihjeitä koskien Celebrity Cruises -risteilyjä.

Nimitietojen oikeellisuus
Varaukseen tulevat etu- ja sukunimet on oltava samassa muodossa ja järjestyksessä kuin ne ovat siinä passissa, jolla matkustatte. Tarkistakaa nimenne oikeellisuus heti laskun saatuanne ja ilmoittakaa mahdollisista virheellisyyksistä välittömästi toimistoomme. Pidätämme oikeuden veloittaa nimentarkistuksen laiminlyönnistä ja myöhemmästä nimen muutoksesta/korjauksesta mahdollisesti aiheutuvat ylimääräiset kulut.

Mitä mukaan
Laivan hyttien varustus vastaa yleensä hyvätasoisen hotellihuoneen varustelua. Siihen kuuluvat jääkaappi, interaktiivinen televisio, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa on pyyhkeet, saippuat ja shampoot. Uima-altaalta saa lainata pyyhkeitä. Silitysrautaa hyteissä ei turvallisuussyistä ole, mutta laivan tehokas pesulapalvelu hoitaa lisämaksusta silityksenkin nopeasti. Retkiä ja kannella liikkumista varten kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät tai sandaalit. Karibialla, Havaijilla sekä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa uima-asulle ja shortseille on paljon käyttöä. Aurinkolasit ja korkean suojakertoimen aurinkovoide sekä päähine ovat myös tärkeitä matkavarusteita. Iltaisin pukeudutaan kuitenkin asiallisesti. Laivoilla on tehokas ilmastointi, minkä vuoksi osa tiloista on viileitä.

Ruokailut
Ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan. Valinnanvaraa on runsaasti kahviloista ja itsepalveluravintoloista aina klassiseen pääravintolaan, jossa on pöytiintarjoilu. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät pääravintolan ensimmäisestä kattauksesta. Tilaamisen helpottamiseksi matkanjohtajamme kääntää ruokalistan suomeksi. Viinejä ja muita juomia voi tilata lisämaksusta. Tarjolla on myös erilaisia alkoholittomia tai alkoholia sisältäviä juomapaketteja, joita voi ostaa laivalta (lisätietoja juomapaketeista). Juomien hintataso yksittäin ostettuna laivan ravintoloissa on suurin piirtein sama kuin Suomessa. Laivoilla on myös erikoisravintoloita, joista osaan edellytetään pöytävarausta ja niissä peritään 5–45 dollarin suuruinen kattausmaksu. Näihin ravintoloihin on myös tarjolla pakettihinta, joka on yksittäisiä varauksia edullisempi. Huonepalvelusta voi tilata ruoka- ja juomatarjoilua myös hyttiin. Risteilyillä alkoholitarjoilun ikäraja on pääsääntöisesti 21 vuotta.

Valuutta, raha ja luottokortit
Luottokortit eivät välttämättä kelpaa kaikkialla risteilykohteissa, joten käteistä rahaa on hyvä ottaa mukaan maissa käyntejä varten. Useissa kohteissa voi vaihtaa myös euroja. Celebrityn laivoilla ei käytetä käteistä rahaa yleensä muualla kuin kasinolla. Laivojen virallisena valuuttana on USA:n dollari. Hyttiavain toimii myös laivan omana luottokorttina ja henkilöllisyystodistuksena. Luottotili avataan luottokorttia tai käteistä vastaan terminaalissa ennen laivalle siirtymistä. Hyttikortilla voi maksaa kaikki ostokset laivalla, ruokajuomista tuliaisiin. Juomia tilattaessa palveluraha lisätään automaattisesti laskun loppusummaan. Rahan kulutusta voi seurata reaaliaikaisesti hytissä olevasta interaktiivisesta televisiosta. Risteilyn lopussa hyttiin toimitetaan lasku, johon on eritelty kaikki kortilla tehdyt ostokset. Ellei matkustajalla ole huomauttamista laskusta, summa veloitetaan suoraan luottokortilta. Käteistilin avanneet käyvät maksamassa laskunsa purserin vastaanotossa risteilyn viimeisenä iltana.

Juomarahat
Juomarahat hyttipalvelijalle, pää- ja aputarjoilijalle sekä hovimestarille kuuluvat poikkeuksetta risteilykäytäntöön. Olympian risteilyillä olemme sisällyttäneet nämä juomarahat jo matkan hintaan. Henkilökohtaiset juomarahat esim. hyttipalvelua käytettäessä on hyvä maksaa käteisellä saman tien.

Alkoholijuomat ja tupakkatuotteet
Omien alkoholijuomien tuominen laivalle on pääsääntöisesti kielletty. Celebrity sallii kuitenkin 2 viinipulloa/hytti mukaan risteilyille; viinipullot voi tuoda mukaan vain lähtösatamasta risteilyn ensimmäisenä päivänä. Matkustajien käsimatkatavarat läpivalaistaan aina laivaan tultaessa ja niissä mahdollisesti olevat alkoholijuomat otetaan pois ja palautetaan asiakkaille risteilyn lopussa. Laivalla on myymälä, josta voi ostaa alkoholijuomia sekä tupakkatuotteita. Myymälä on avoinna vain laivan ollessa merellä ja sen hinnat ovat suomalaisittain kohtuulliset. Myymälässä tehdyt juomaostokset toimitetaan hytteihin risteilyn lopussa. Juomia voi tilata hyttiin hyttipalvelusta tai ostaa mukaan laivan baareista.

Turvallisuus
Kaikki matkustajat valokuvataan ennen risteilyn alkua ja kuva tallennetaan samaan tiedostoon hyttikortin kanssa. Aina laivalle tultaessa henkilökunta vertaa kortin haltijaa tiedostossa olevaan valokuvaan. Joissakin kohteissa vaaditaan hyttikortin lisäksi kuvallinen henkilökortti (esim. ajokortti). Tämän lisäksi kaikki käsimatkatavarat läpivalaistaan. Teräaseiden hallussapito on laivalla kielletty. Laivojen henkilökunta on koulutettu huolehtimaan matkustajista poikkeustilanteissa. Kaikki matkustajat osallistuvat risteilyn alussa pelastusharjoitukseen. Laivoilla on aina sairaanhoitaja ja lääkäri. Useimmilla laivoilla on myös leikkaussali.

Päiväohjelmat
Laivan päiväohjelmasta selviää ravintoloiden, liikkeiden ja palveluiden aukioloaikojen lisäksi myös tapahtumien aikataulu. Tarjolla on ohjelmaa tanssikursseista ja kukkien asettelusta erilaisiin kilpailuihin ja upeisiin musiikkiesityksiin. Suurin osa aktiviteeteista on ilmaisia. Matkanjohtajamme kääntää koosteen päiväohjelmasta suomeksi.

Pukeutuminen
Yleensä laivalla pukeudutaan rennon siististi. Shortseja ja t-paitaa voi käyttää esim. retkillä, mutta iltaisin ja laivan pääravintolassa niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Päiväohjelmassa kerrotaan pukeutumiskoodi, jota matkustajien toivotaan illalla noudattavan. Päivälliselle on kahdenlaisia pukeutumissuosituksia:

Smart Casual – miehillä pitkät housut sekä pikkutakki tai solmio; naisilla esim. jakkupuku.
Evening Chic – miehillä siistit housut tai farkut ja pusero/pukupaita sekä mahdollisesti neuletakki tai -pusero, haluttaessa myös pikkutakki/bleiseri; naisilla esimerkiksi cocktail-mekko, hame, housut tai siistit farkut yhdistettynä eleganttiin yläosaan/puseroon. Jos matkustaja itse haluaa, on pitkä iltapuku ja smokki ehdottomasti myös sopiva pukeutumisvaihtoehto Evening Chic -iltoina.

7 yön tai pidemmillä risteilyillä Evening Chic -iltoja on 2. Kaikkina muina iltoina laivoilla on Smart Casual -pukukoodi.

Tupakointi
Celebrityn laivoilla tupakointi on kielletty kokonaan sisätiloissa ja hyttien parvekkeilla. Tupakointi on sallittua ainoastaan siihen varatuilla alueilla ulkotiloissa.

Mahdolliset muutokset risteilyohjelmaan
Esimerkiksi sää saattaa aiheuttaa muutoksia risteilyohjelmaan ja joskus jopa estää pääsyn johonkin satamaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Satamat
Kaikissa risteilykohteissa ei ole riittävän suuria laiturirakenteita, joihin isot laivat pystyisivät kiinnittymään. Tällöin laiva jää ankkuriin, ja kuljetus rantaan ja takaisin hoidetaan yhteysveneillä. Matka laituripaikalta satamaan ja keskustaan vaihtelee kohteittain ja se voi olla melko pitkäkin.

Tietopaketti
Ennen matkan alkua lähetämme kaikille risteilymatkustajillemme tietopaketin, jossa on käytännön tietoa risteilystä ja siihen valmistautumisesta.

Retket kohteissa ja muut lisäpalvelut
Olympia tekee useissa kohteissa omat, matkanjohtajamme opastamat suomenkieliset retket. Matkaohjelmasta näette, mitkä retket kuuluvat matkanne hintaan. Lisäksi voitte osallistua myös varustamon kansainvälisille retkille. Näitä retkiä ja mahdollisia muita lisäpalveluja voi varata ja maksaa varustamon nettisivuilla: www.celebritycruises.com Tällaisia tilauksia varten tarvitsette varauskoodin, jonka voitte tarvittaessa kysyä toimistostamme noin kuukausi ennen matkan alkua.

Voit olla kiinnostunut myös näistä