Hyppää pääsisältöön

Etelä-Amerikan risteily ja Rion karnevaalit

Rentoudu Celebrity Infinity-laivalla ja ihastu Rion karnevaaleihin, Brasilian rantakohteisiin, Buenos Airesin kiihkeään tangoon sekä Uruguayn Montevideoon.
  • Buenos Aires  
  • Santos (São Paolo)  
  • Ilhabela  
  • Búzios  
  • Rio de Janeiro  
  • Punta del Este  
  • Montevideo  

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Maailman kaikista juhlista kenties kaikkein tunnetuin on Rion karnevaalit. Koko kaupunki pysähtyy karnevaaliaikana ja keskittyy rytmin, väriloiston ja mielikuvituksellisten asujen ilotulitukseen. Säihkyvä syke ja hypnoottiset rytmit pauhaavat läpi yön jatkuakseen seuraavana iltana uudelleen.

Risteilemme Etelä-Atlantin vesillä kahden viikon ajan Celebrity Infinity -laivalla täysihoidosta ja palveluista nauttien. Pysähdymme mennen tullen Buenos Airesissa ja tunnelmoimme karnevaalihumun jälkeen tangon lumoissa. Laivan täysihoidon vastapainona saattaa maistua myös parrillaravintolan puolikiloinen pihvi argentiinalaisittain Mendozan viinillä kyyditettynä. Käymme myös Brasilian rantakohteissa, kuten Brigitte Bardot’n tunnetuksi tekemässä Buzioksessa. Uruguayn jetsetin suosima Punta del Este kasinoineen ja pääkaupunki Montevideo tulevat myös tutuksi risteilyllä.

Matkaohjelma

Buenos Aires – Santos (Sao Paulo) – Ilhabela – Buzios – Rio de Janeiro – Punta del Este – Montevideo – Buenos Aires
Alustavat matkapäivät: 02.02.–20.02.2018

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan maalis-huhtikuussa 2017.
Matka on kuitenkin alustavasti varattavissa toimistostamme jo nyt, puhelin 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi
Lisämaksusta on mahdollista ostaa myös karnevaalipaketti, johon sisältyy kuljetukset Sambódromon karnevaalikadulle sekä paikka aitiossa.

Voit olla kiinnostunut myös näistä