Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Kanadan kierros

Näe Toronton ja Ottawan tärkeimmät nähtävyydet, Québecin vanhakaupunki ja huronien kulttuurikeskus sekä Niagaran putoukset ja Thousand Islands. 

 • 2.6.2021 - 12.6.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • 1.9.2021 - 11.9.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • Toronto 3 yötä
 • Niagaran putoukset ja viinialue retki
 • Thousand Islands retki
 • Ottawa 2 yötä
 • Montréal 2 yötä
 • Québec 2 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Itä-Kanadan vesireittejä ja kulttuurien rikkautta

Itäiseen Kanadaan suuntautuva kiertomatkamme vie sinut seuduille, missä entisaikojen ranskalaiset ja brittiläiset turkismetsästäjät kamppailivat parhaista pyyntialueista. Kansainvälisessä Torontossa näkyvät myös suomalaiset – arkkitehti Viljo Revell suunnitteli kaupungintalon, Jari Kurri ja Teemu Selänne löytyvät jääkiekon Hockey Hall of Famen kunniagalleriasta. Niagaran putousten muodostama jylisevä luonnonnäytelmä on komeimmillaan Kanadan puolelta katsottuna. Kanadan ja Yhdysvaltojen rajalla liikumme Pohjois-Amerikan Suurten järvien ja Saint Lawrence -joen maisemissa. Pääkaupunki Ottawa kantaa niin nimessään kuin säilyttämissään toteemipaaluissa Kanadan intiaaniperintöä. Ranskalaisuus on vahvasti osa paikallisten identiteettiä ja alueen kulttuuria Montréalin miljoonakaupungissa ja koko Québecin provinssissa.

Matkaohjelma

3. - 13.9.2020 Vuoden 2021 matkat Tulosta matkaohjelma

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen
Matkapäivät torstai-sunnuntai, lennot Icelandair Reykjavikin kautta

Helsinki – Toronto
1. päivä
Lähtö Helsingistä (Icelandair) klo 15.10 Reykjavíkin kautta (Icelandair) Torontoon, jonne saavumme klo 19.10. Majoitumme 3 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason Chelsea Toronto -hotelliin (★★★).

Toronto
2. päivä Aamiaisen jälkeen lähdemme kiertoajelulle katsomaan kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kanadan suurimman kaupungin Toronton kaupunkikuvaa hallitsee moderni arkkitehtuuri. Suomalaista arkkitehtuuria täällä edustaa Viljo Revellin suunnittelema, vanhan kaupungintalon vierelle vuonna 1965 valmistunut ns. uusi kaupungintalo. Piipahdamme myös St. Lawrencen kauppahallissa. Iltapäivällä on vapaa-aikaa tutustua lähemmin Torontoon. Suositeltavia museoita ovat esimerkiksi ”kaikenkattava” Royal Ontario -museo tai monet kiehtovuudellaan yllättävä Batan kenkämuseo. Ontarion taidegalleriassa voi tutustua mm. suureen Henry Moore -kokoelmaan. Kaukana ei myöskään ole Kanadan kansallisurheilulle omistettu jääkiekkomuseo Hockey Hall of Fame, jonka kunniagalleriaan ovat päässeet myös Jari Kurri ja Teemu Selänne. Toronto tunnetaan myös monikulttuurisena kaupunkina, jonka etniset kaupunginosat rikastuttavat esimerkiksi ravintolatarjontaa. Keskustassa sijaitseva Eatonin ostoskeskus on yksi Pohjois-Amerikan suurimmista. Tervetulopäivällinen. (A, P)

Niagaran putoukset ja viinialue
3. päivä
Tänään on vuorossa noin 2 tunnin (130 km) ajomatka Niagaran putouksille. Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla sijaitsevat Niagaran putoukset ovat näyttävimmillään Kanadan puolelta katsottuina. Niiden vaikuttavuus perustuu enemmän leveyteen ja valtaviin vesimassoihin kuin melko vaatimattomaan 51 metrin korkeuteen. Risteilemme Hornblower-aluksella aivan putousten edustalle. Niagaran seutu on saanut mainetta myös viinialueena. Vierailemme viinitilalla, missä saamme tutustua alueen viinituotannon erityispiirteisiin ja pääsemme maistelemaan tilan viinejä. Alue tunnetaan erityisesti mainioista Icewineistaan. Nautimme tilalla lounaan. Pysähdymme myös läheisen Niagara on the Laken pikkukaupungin idyllisessä keskustassa, ennen kuin palaamme illaksi Torontoon. (A, L)

Toronto – Rockport ja Thousand Islands – Ottawa
4. päivä Lähdemme Ontariojärven pohjoisrantaa myötäilevää kaunista reittiä pitkin kohti Kanadan pääkaupunkia Ottawaa. Noin 4 tunnin ajon jälkeen pysähdymme Rockportissa, josta alkaa noin 2 tunnin lounasristeily Saint Lawrence -joella Thousand Islandsin (suom. 1000 saarta, joskin saaria on oikeasti yli 1800) alueella. Paikallisen kalastajan vaimon kehittämä Thousand Island -salaattikastike on noussut täältä maailmanlaajuisesti tunnetuksi herkuksi. Lounaan jälkeen ajamme vielä vajaat 2 tuntia Ontarion viljelysalueiden halki Ottawaan, jossa majoitumme 2 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason Sheraton Ottawa -hotelliin (★★★★). (A, L)

Ottawa
5. päivä Puolen päivän kaupunkikiertoajelulla (kesto 3 tuntia) näemme mm. Unescon maailmanperintökohteen Rideaun kanavan, joka on yhdistänyt Kanadan entisen pääkaupungin Kingstonin nykyiseen pääkaupunkiin Ottawaan. Tutustumme myös kiehtovaan Canadian Museum of History -museoon, jossa saamme hyvän käsityksen Kanadan ja ihmiskunnan historiasta jopa 20 000 vuotta taaksepäin. Museossa on erinomainen toteemipaalukokoelma. Vierailemme myös Kanadan parlamenttikukkulalla, jonka läheisillä markkinoilla on paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. (A)

Ottawa – Montréal
6. päivä Aamupäivä vapaata aikaa Ottawassa. Puolenpäivän aikaan lähdemme kohti Montréalia, jonne on noin 3 tunnin (205 km) ajomatka. Ylittäessämme yhden kaupungin monista silloista näemme taustalla siintävän Mont Royal -vuoren, josta Montréal on saanut nimensä. Ranskalaisten 1600-luvulla perustamasta pienestä Ville-Marien siirtokunnasta on kasvanut Kanadan monikulttuurisin suurkaupunki Montréal. Ranska on kaupungissa edelleen puhutuin kieli, mutta täällä osataan verrattain hyvin myös englantia. Turkiskauppaa seurannut teollinen vallankumous tarjosi työtä mm. rautateitä rakentaneille kiinalaisille. Vaikka avomerelle on täältä 1600 kilometriä, ovat vesiväylät rikastuttaneet kaupunkia. Vauraus näkyy rakentamisena: Montréalissa on enemmän museoita, kirkkoja ja vanhoja rakennuksia kuin yhdessäkään Pohjois-Amerikan kaupungissa. Montréal on merkittävä gastronominen keskus ja se tunnetaan myös Kanadan kulttuuripääkaupunkina. Majoitumme 2 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason Le Meridien Versailles -hotelliin (★★★). (A, P)

Montréal
7. päivä
Aamiaisen jälkeen teemme puolen päivän kaupunkikierroksen (kesto 4 tuntia). Tutustumme mm. vanhaankaupunkiin, jonka vanhimmat talot ovat 1600-luvulta. Täällä sijaitsevat myös Vanha satama ja uusgoottilainen Notre-Dame-basilika. Kierroksen aikana käymme myös Royal-vuoren näköalapaikalla ja näemme vilkkaan ydinkeskustan ostoskadut. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua vaikka Montréalin monipuoliseen museo- ja ravintolatarjontaan. (A)

Montréal – Québec
8. päivä
Aamupäivällä matkamme jatkuu reilun 3 tunnin (260 km) bussimatkalla Québeciin. Matkalla pysähdymme ”sugar shack” (ranskaksi cabane à sucre) -turistikohteessa, jossa tutustumme paikalliseen ylpeyteen, vaahterasiirappiin. Näemme koko prosessin aina mahlan keräämisestä siirapin valmistukseen. Saavumme Québeciin myöhään iltapäivällä ja majoitumme 2 yöksi keskitason Royal William -hotelliin (★★★★), joka sijaitsee trendikkäässä New St-Rochin kaupunginosassa. (A, L)

Québec
9. päivä
Québecin provinssin pääkaupunki, vuonna 1608 perustettu Québec on Kanadan vanhin ja ranskalaisin kaupunki. Unescon suojelemaa viehättävää vanhaakaupunkia ympäröi noin 5 kilometriä pitkä kaupunginmuuri, joka on ainoa laatuaan koko Pohjois-Amerikassa. Kaupunkikuvaa hallitsee historiallinen Château Frontenac -hotelli, jonka rautatieyhtiö rakennutti 1800-luvun lopulla matkustajien le­popaikaksi. Aamupäivän kaupunkikierroksella (kesto 3 tuntia) näemme historiallisia rakennuksia ja ihastelemme Saint Lawrence -joen maisemia. Iltapäivällä on vapaa-aikaa esimerkiksi vanhankaupungin mukulakivikaduilla vaelteluun, mikä onkin paras tapa tutustua Québeciin. Jäähyväispäivällinen. (A, P)

Québec – Wendake - Montreal
10. päivä Tänään meillä on vielä aikaa vierailla Wendakessa sijaitsevassa huron-intiaanien kulttuurikeskuksessa, jossa pääsemme tutustumaan heimon tapoihin ja historiaan. Jatkamme Montrealin lentokentälle (n 3,5h), josta 23.20 lento (Icelandair) Reykjavikin (Icelandair) kautta Helsinkiin. (A, L)

11. päivä Saavumme Helsinkiin klo 17.20.

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

 

HUOM! Vuoden 2021 lähtöjen ohjelmat, hinnat ja matkaehdot julkaistaan n 10kk ennen lähtöä. Voit jo nyt tehdä matkalle alustavan varauksen toimistostamme, p 09 696 2770 tai [email protected]

Alustavat matkapäivät: 2.-12.6.2021 ja 1.-11.9.2021

ALUSTAVA OHJELMA:

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen

Helsinki – Toronto

1. päivä Lähtö Helsingistä (Icelandair) klo 15.10 Reykjavíkin kautta Torontoon, jonne saavumme klo 19.10. Majoitumme 3 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason hotelliin.

Toronto
2. päivä Aamiaisen jälkeen lähdemme kiertoajelulle katsomaan kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kanadan suurimman kaupungin Toronton kaupunkikuvaa hallitsee moderni arkkitehtuuri. Suomalaista arkkitehtuuria täällä edustaa Viljo Revellin suunnittelema, vanhan kaupungintalon vierelle vuonna 1965 valmistunut ns. uusi kaupungintalo. Piipahdamme myös St. Lawrencen kauppahallissa. Toronto tunnetaan myös monikulttuurisena kaupunkina, jonka etniset kaupunginosat rikastuttavat esimerkiksi ravintolatarjontaa. Tervetulopäivällinen. (A, P)

Niagaran putoukset ja viinialue
3. päivä
Tänään on vuorossa noin 2 tunnin (130 km) ajomatka Niagaran putouksille, jossa risteilemme Hornblower-aluksella. Niagaran seutu on saanut mainetta myös viinialueena. Vierailemme viinitilalla, missä saamme tutustua alueen viinituotannon erityispiirteisiin ja pääsemme maistelemaan tilan viinejä. Nautimme tilalla lounaan. Pysähdymme myös läheisen Niagara on the Laken pikkukaupungin idyllisessä keskustassa, ennen kuin palaamme illansuussa Torontoon. (A, L)

Toronto – Rockport ja Thousand Islands – Ottawa
4. päivä Lähdemme Ontariojärven pohjoisrantaa myötäilevää kaunista reittiä pitkin kohti Kanadan pääkaupunkia Ottawaa. Noin 4 tunnin ajon jälkeen pysähdymme Rockportissa, josta alkaa noin 2 tunnin lounasristeily Saint Lawrence -joella Thousand Islandsin alueella. Paikallisen kalastajan vaimon kehittämä Thousand Island -salaattikastike on noussut täältä maailmanlaajuisesti tunnetuksi herkuksi. Lounaan jälkeen ajamme vielä vajaat 2 tuntia Ontarion viljelysalueiden halki Ottawaan, jossa majoitumme 2 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason hotelliin. (A, L)

Ottawa
5. päivä Puolen päivän kiertoajelulla (kesto 3 tuntia) näemme mm. Unescon maailmanperintökohteen Rideaun kanavan, joka on yhdistänyt Kanadan entisen pääkaupungin Kingstonin nykyiseen pääkaupunkiin Ottawaan. Tutustumme kiehtovaan Canadian Museum of History -museoon, jossa saamme hyvän käsityksen Kanadan ja ihmiskunnan historiasta. Vierailemme myös Kanadan parlamenttikukkulalla, jonka läheisillä markkinoilla on paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. (A)

Ottawa – Montréal
6. päivä Aamupäivä vapaata aikaa Ottawassa. Puolenpäivän aikaan lähdemme kohti Montréalia, jonne on noin 3 tunnin (205 km) ajomatka. Ylittäessämme yhden kaupungin monista silloista näemme taustalla siintävän Mont Royal -vuoren, josta Montréal on saanut nimensä. Ranskalaisten 1600-luvulla perustamasta pienestä Ville-Marien siirtokunnasta on kasvanut Kanadan monikulttuurisin suurkaupunki. Ranska on kaupungissa edelleen puhutuin kieli, mutta täällä osataan verrattain hyvin myös englantia. Montréal on merkittävä gastronominen keskus ja se tunnetaan myös Kanadan kulttuuripääkaupunkina. Majoitumme 2 yöksi keskustassa sijaitsevaan keskitason hotelliin. (A, P)

Montréal
7. päivä
Aamiaisen jälkeen teemme puolen päivän kaupunkikierroksen (kesto 4 tuntia). Tutustumme mm. vanhaankaupunkiin, jonka vanhimmat talot ovat 1600-luvulta. Täällä sijaitsevat myös Vanha satama ja uusgoottilainen Notre-Dame-basilika. Kierroksen aikana käymme myös Royal-vuoren näköalapaikalla ja näemme vilkkaan ydinkeskustan ostoskadut. Loppupäivä on vapaata aikaa tutustua vaikka Montréalin monipuoliseen museo- ja ravintolatarjontaan. (A)

Montréal – Québec
8. päivä
Aamupäivällä matkamme jatkuu reilun 3 tunnin (260 km) bussimatkalla Québeciin. Matkalla pysähdymme ”sugar shack” (ranskaksi cabane à sucre) -turistikohteessa, jossa tutustumme paikalliseen ylpeyteen, vaahterasiirappiin. Saavumme Québeciin myöhään iltapäivällä ja majoitumme 2 yöksi keskustan alueella sijaitsevaan keskitason hotelliin. (A, L)

Québec
9. päivä
Québecin provinssin pääkaupunki, vuonna 1608 perustettu Québec on Kanadan vanhin ja ranskalaisin kaupunki. Unescon suojelemaa viehättävää vanhaakaupunkia ympäröi noin 5 kilometriä pitkä kaupunginmuuri, joka on ainoa laatuaan koko Pohjois-Amerikassa. Kaupunkikuvaa hallitsee historiallinen Château Frontenac -hotelli, jonka rautatieyhtiö rakennutti 1800-luvun lopulla matkustajien le­popaikaksi. Aamupäivän kaupunkikierroksella (kesto 3 tuntia) näemme historiallisia rakennuksia ja ihastelemme Saint Lawrence -joen maisemia. Iltapäivällä on vapaa-aikaa esimerkiksi vanhankaupungin mukulakivikaduilla vaelteluun, mikä onkin paras tapa tutustua Québeciin. Jäähyväispäivällinen. (A, P)

Québec – Wendake
10. päivä Tänään meillä on vielä aikaa vierailla Wendakessa sijaitsevassa huron-intiaanien kulttuurikeskuksessa, jossa pääsemme tutustumaan heimon tapoihin ja historiaan. Lounaan jälkeen jatkamme Québecin lentokentälle, josta klo 17.45 lento (Westjet) Toronton ja (Icelandair) Reykjavíkin kautta (Icelandair) Helsinkiin. (A, L)

11. päivä Saavumme Helsinkiin klo 17.20.

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 830 e

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Kanadaan tarvitaan sähköinen matkustuslupa (eTA), jonka Olympia hankkii puolestasi. Toimitamme toimintaohjeiden yhteydessä matkustuslupaan liittyvän kysymyslomakkeen täytettäväksi. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.

Matkalla kävellään paljon. Matkustajilta edellytetään hyvää liikuntakykyä, matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ryhmän minimikoko 15.

Ennakkomaksu 550 e
Peruutusehdot B

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Matkan hinta perustuu 16.5.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Kanadan kierros: Vinkkejä ja suosituksia

Milloin on paras aika matkustaa?
Matkoja suunnitellessa olemme pyrkineet ottamaan huomioon paikalliset sääolosuhteet. Suomen kesäkuukausina matkamme suuntautuvat Amerikan pohjoisosiin ja Kanadaan. Eri puolilla Amerikkaa maantieteelliset tekijät kuten vuoristot, sademetsät, merivirrat ja vallitsevat tuulet vaikuttavat sääolosuhteisiin ja matkailusesonkiin vuodenaikojen lisäksi. Periaatteessa järjestämme matkat silloin, kun suomalaisten matkustushalukkuus on suurimmillaan ja kohteen olosuhteet parhaimmillaan.

Toimintaohjeet
Noin 5 viikkoa ennen matkaa lähetämme matkustajille toimintaohjeet, joihin olemme keränneet ajantasaista perustietoa mm. matkalla tarvittavista vaatteista, valuutoista, matkatavaroista ja rokotuksista.

Mitä matkalle mukaan?
Henkilökohtaisten matkatavaroidensa lisäksi jokainen tarvitsee matkalle ehjän passin, jonka tulee olla joihinkin maihin matkustettaessa voimassa vielä 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Matkavaluutaksi suosittelemme Kanadan dollareita, joita voi vaihtaa jo Suomessa. Luottokortit hyväksytään yleisesti, mutta niitä käytettäessä on syytä noudattaa varovaisuutta.

Rokotukset, lääkkeet ja terveys
Matkailijan perusrokotukset ovat jäykkäkouristus- ja kurkkumätä- sekä tarvittaessa MPR-rokotus. Suosittelemme yleisesti myös A/B-hepatiittirokotusta. Rokotussuositukset saattavat kuitenkin muuttua lyhyellä varoitusajalla, joten tarkempia tietoja rokotuksista ym. terveysasioista on hyvä katsoa esim. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta www.thl.fi. Pakkaa käsimatkatavaroihin tarvitsemasi lääkkeet koko matkan ajaksi ottaen huomioon mahdolliset viivästykset. Käsihygieniaa voi matkalla hoitaa kätevästi esim. desinfiointigeelillä. Erilainen bakteerikanta saattaa aiheuttaa herkkävatsaisille oireita, joten matka-apteekkiin kannattaa varata vatsan toimintaa rauhoittavaa lääkettä. Edellytämme matkoillemme osallistuvilta normaalia tai hyvää liikuntakykyä (mainittu kunkin matkan kohdalla).

Ruokailut
Matkan hintaan sisältyy vähintään päivittäinen hotelliaamiainen. Pohjois-Amerikassa on paljon erilaisia ja erihintaisia ravintoloita, joita on mukava kokeilla omin päin tai matkanjohtajan opastuksella. Pullotettuja vesiä on saatavilla kaikkialla.

Turvallisuus
Olympian ryhmässä on turvallista liikkua. Jos aiot liikkua omin päin, on hyvä kysyä ensin matkanjohtajalta kohteen turvallisuudesta. Hotellista etukäteen tilattu taksi on usein suositeltavin tapa liikkua pimeän aikaan. Arvoesineet ja korut kannattaa jättää kotiin. Passi ja ylimääräiset rahat on varminta säilyttää hotellin tallelokerossa. Rahavyö ja vaatteiden alla pidettävä pussi ovat myös suositeltavia. Väentungosta on hyvä pyrkiä välttämään taskuvarkaiden vuoksi. On hyvä ottaa matkalle mukaan pari valokopiota passin kuva-aukeamasta.

Hintataso, ostokset, verot ja juomarahat
Hintataso vaihtelee eri maissa. Kanadassa hintojen merkintätapa vaihtelee riippuen provinssista ja ostettavasta tavarasta. Matkanjohtajamme kertoo tarkemmin myös näistä käytännön asioista matkan aikana. Matkojemme hintaan sisältyvät juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille. Olympian matkajohtaja hoitaa nämä maksut.

Sään aiheuttamat muutokset matkaohjelmaan
Silloin tällöin myös sää saattaa aiheuttaa muutoksia matkaohjelmaamme. Pyrimme aina seuraamaan esitteessämme julkaistua matkaohjelmaa, mutta joskus joudumme esim. vaihtamaan eri matkapäivien ohjelmia keskenään. Tällöin teemme kaikkemme paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa alkuperäisen tai korvaavan ohjelman toteuttamiseksi.

Linkkejä Unescon maailmanperintökohteisiin:

Rideau Canal
Historic District of Old Québec

Voit olla kiinnostunut myös näistä