Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Karibian risteily - Itäinen reitti jouluna

Celebrity Equinox -alus vie meidät jouluksi unelmalomalle Puerto Ricoon, St.Thomasiin ja St.Maarteniin

10 päivää alk.4 380 €/hlö
  • 20.12.2018 - 30.12.2018 Täynnä
  • Miami 2 yötä / 7 yön risteily alkaa ja päättyy
  • Puerto Rico San Juan
  • St. Thomas Charlotte Amalie
  • St. Maarten Philipsburg

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Turkoosinsininen vesi, valkoiset kookospalmujen reunustamat hiekkarannat, lempeä trooppinen ilmanala sekä Celebrity Cruises -varustamon Equinox-aluksen korkeatasoinen palvelu täyttävät unelmaloman tunnusmerkit.

Matkan alussa majoitumme kahdeksi yöksi Miami South Beachin kuuluisalle art deco -alueelle, jonka näkymät ovat monille tuttuja elokuvista ja televisiosarjoista. Miamista matkamme jatkuu kohti itäisen Karibianmeren mielenkiintoisia satamia.

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Puerto Ricon viehättävä pääkaupunki San Juan. Sieltä jatkamme St.Thomasin saarella sijaitsevaan Yhdysvaltain Neitsytsaarten pääkaupunkiin Charlotte Amalieen ja lopuksi vierailemme Hollannin ja Ranskan jakamalla St.Maartenilla.

Olemme varanneet matkustajillemme parvekkeelliset hytit, mutta tarjolla on myös muiden kategorioiden hyttejä. Risteilyvieraita hemmotellaan herkullisilla aterioilla ja monipuolisella ohjelmalla. Matkan kohokohtiin kuuluukin satamavierailujen lisäksi mm. laivan joulujuhla. Risteilyllä on täysihoito sisältäen Classic-juomapaketin, joka sisältää erilaisia alkoholi- ja virvoitusjuomia. Myös ohjelmassa mainitut retket kuuluvat matkan hintaan.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Huom! juomapaketti ei sisälly risteilyyn sisähytissä! Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

Matkaohjelma

A=aamiainen, L=lounas, TH=täysihoito (Risteilyllä on täysihoito)

Helsinki – Miami
1. päivä, torstai 20.12.
Suora lento Helsingistä (Finnair) klo 14.45–18.55 Miamiin, jossa majoitumme kuuluisalle South Beachin alueelle hyvään keskitason Marriott Stanton South Beach -hotelliin (★★★★).

Miami
2. päivä, perjantai 21.12. Miami tunnetaan hiekkarantojensa ohella myös elegantista art deco -arkkitehtuurista. Valtaosa kaupunkilaisista puhuu espanjaa, sillä siirtolaisia on saapunut Euroopan lisäksi Länsi-Intian saarilta, etupäässä Kuubasta, mutta myös Etelä-Amerikasta. Lukuisat uudet ravintolat ja liikkeet houkuttelevat asukkaita ja matkailijoita kaupungin keskustaan myös iltaisin. Aamulla lähdemme puolen päivän kiertoajelulle tutustumaan Miamiin. Vierailemme Miami Beachilla sekä ”Pikku Havannassa”. Kierroksen päätteeksi syömme tervetulolounaan. Loppupäivä on vapaata aikaa nauttia kaupungista. (A, L)

Risteily alkaa
3. päivä, lauantai 22.12.
Aamiaisen jälkeen kuljetus Miamin satamaan, jossa Equinox -risteilyaluksemme on lähtövalmiina. Lähtömuodollisuuksien jälkeen siirrymme alukselle, jossa pääsemme heti tutustumaan laivan palveluihin. Pakollisen pelastusharjoituksen jälkeen aluksemme lähtee klo 15.30 kohti Karibian kirkkaita vesiä. Illalla pääsemme nauttimaan laivan tervetuloillallisen lisäksi myös upeasta show-esityksestä laivan teatterissa. (TH)

Merellä
4. päivä, sunnuntai 23.12.
Meripäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden nauttia laivan palveluista. Liikunnallisia aktiviteetteja riittää tanssikursseista golfiin. Monille kuitenkin lepo aurinkotuoleissa ja monipuoliset ravintolapalvelut tarjoavat suurimman risteilynautinnon. Uima-altailla voi lekotella auringossa ja nauttia karibialaisista rytmeistä. Aktiivisemmille on tarjolla ohjattua liikuntaa sekä kuntosalissa että erilaisissa kansipeleissä. Laivalla järjestetään myös luentoja (englanninkielisiä) tulevista vierailusatamista, nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Iltaisin laivan baareissa ja yökerhoissa on tarjolla elävää musiikkia ja teatterissa joka ilta vaihtuva show-esitys. (TH)

San Juan, Puerto Rico
5. päivä, maanantai 24.12.
Iltapäivällä klo 15.30 saavumme Puerto Ricon itsehallintoalueen pääkaupunkiin San Juaniin, jossa on vielä pikkukaupungin viehätystä ja upeita hiekkarantoja. Kaupungissa voi tehdä myös edullisia ostoksia, mutta jouluaatosta johtuen monet liikkeet saattavat olla kiinni. Saarella on myös lukuisia historiallisia rakennuksia. Yksi suosituimmista kohteista on San Cristobal, suuri espanjalaisten 1600-luvulla rakentama linnoitus. Teemme kiertoajelun, jonka aikana pääsemme nauttimaan iltavalaistusta kaupungista ja kuulemaan sen värikkäästä historiasta. Kiertoajelun jälkeen halukkailla on vielä aikaa jäädä kaupungille. Aluksella tulee olla takaisin viimeistään klo 22 ja klo 23 se suuntaa kohti St. Thomasia. (TH)

Charlotte Amalie, St. Thomas
6. päivä, tiistai 25.12. Aamulla klo 8.00 saavumme Yhdysvaltain Neitsytsaarten pääkaupunkiin Charlotte Amalieen, joka sijaitsee St. Thomasin saarella. Kaupunki on saanut nimensä tanskalaisen kuningattaren mukaan. Kaupungin valkoiset ja pastelliväriset rakennukset luovat värikkään kontrastin syvänvihreitä kukkuloita vasten. Upeiden rantojen ja vesiurheilumahdollisuuksien lisäksi tarjolla on hyvät ostosmahdollisuudet. Klo 17.00 laivamme lähtee kohti St. Maartenia. Illalla laivalla vietetään joulua amerikkalaiseen tyyliin. (TH)

Philipsburg, St. Maarten
7. päivä, keskiviikko 26.12. Saavumme satamaan klo 7.00. Hollannin ja Ranskan kesken jaetun St. Maartenin saaren hollantilaisen puolen pääkaupunki on Philipsburg. Mitään rajamuodollisuuksia ei ole ja kreolin kieli yhdistää. Ranskalaisen puolen katukahvilat ja kaupat houkuttelevat pistäytymään. Hollantilaisen puolen satamassa upeat jahdit odottavat merelle pääsyä. Teemme kiertoajelun, jonka aikana vierailemme saaren molemmilla puolilla sekä myös perhospuistossa. Matkamme jatkuu illalla vasta klo 23.00, joten kaikilla on mahdollisuus nauttia pimenevästä illasta myös St. Maartenin saarella. (TH)

Merellä
8.–9. päivä, to–pe 27.–28.12. Meripäivinä on aikaa rentoutua ja nauttia laivan monipuolisista palveluista. Perjantai-iltana kannattaa pakata matkalaukut valmiiksi, sillä ne kerätään kuljetusta varten jo ennen puoltayötä. Laivan jäähyväispäivällisellä on vielä mukava nauttia ylellisestä ruokatarjoilusta sekä muistella matkan huippuhetkiä. (TH)

Miami
10. päivä, lauantai 29.12.
Laivamme saapuu Miamiin klo 7.00. Aamiaisen jälkeen kuljetus keskustassa sijaitsevaan hyvään keskitason InterContinental-hotelliin (★★★★), josta myöhemmin iltapäivällä saamme vielä käyttöömme muutamia huoneita suihkussa käyntiä ja vaatteiden vaihtoa varten. Hotellista on lyhyt kävelymatka Bayside Marketplace -ostosalueelle, jossa on runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Halukkailla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Evergladesin suoalueelle katsomaan alligaattoreita ja muita alueen asukkaita. Evergladesin eteläosassa sijaitseva kansallispuisto on myös Unescon maailmanperintökohde. Retken hinta on 95 euroa. Pyydämme ilmoittautumaan lisäretkelle viimeistään 2 kuukautta ennen lähtöä. Klo 17 kuljetus lentokentälle, josta suora lentomme (Finnair) lähtee klo 20.45 Helsinkiin. (A)
   
11. päivä, sunnuntai 30.12. Saavumme Helsinkiin klo 13.20.

Hotellien tähtiluokitukset
Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

Matkan hinta
Parvekehytissä 4.380 e/henkilö
Concierge-luokan hytissä 4.640 e/henkilö
Aqua-luokan hytissä 4.680 e/henkilö

Lisämaksu yhden hengen hytistä (parvekehytti) 1.880 e. Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä. Tällöin myös hotellissa on yhden hengen huone.

Lisäretki: 29.12. Everglades- retki suomenkielisen oppaan kanssa 95 e (retki tulee varata jo matkaa varatessa tai viimeistään 2kk ennen lähtöä)

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. USA:han tarvitaan sähköinen matkustuslupa (ESTA), jonka Olympia hankkii puolestanne. Toimitamme Teille toimintaohjeiden yhteydessä matkustuslupaan liittyvän kysymyslomakkeen täytettäväksi. Huom. Jos olette vieraillut 1.3.2011 jälkeen Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Sudanissa, Somaliassa, Jemenissä tai Libyassa, tarvitsette tälle matkalle USA:n viisumin. Se vaaditaan voimassa olevasta sähköisestä matkustusluvasta huolimatta. Mikäli matkustajan antamilla tiedoilla ei saada hankittua matkustuslupaa, matkustajan on itse henkilökohtaisesti hankittava USA:n viisumi lähetystöstä, eivätkä tästä aiheutuvat kulut sisälly matkan hintaan. Kun lennetään USA:han tai USA:n kautta, lentoyhtiöt ovat velvoitettuja EU-komission päätöksen perusteella antamaan USA:n maahantuloviranomaisille pääsyn jokaisen matkustajan varaus- ja lentotietoihin. Tietoja käytetään turvallisuustarkoituksiin.

Huom. Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 450 euroa
Peruutusehdot:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

  • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 100 e/henkilö
  • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
  • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
  • 34–7 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan kokonaishinnasta
  • myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa, pidätetään 95% matkan kokonaishinnasta

Matkan hinta perustuu 8.1.2018 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen ohjeiden mukaisesti matkan lopullinen hinta tarkistetaan 6 viikkoa ennen matkaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja. Viimeistään 30.6.2018 tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Valmismatkaehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.
1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Karibian risteily - Itäinen reitti jouluna: Vinkkejä ja suosituksia

leisiä vihjeitä koskien Celebrity Cruises -risteilyjä.

Nimitietojen oikeellisuus
Varaukseen tulevat etu- ja sukunimet on oltava samassa muodossa ja järjestyksessä kuin ne ovat siinä passissa, jolla matkustatte. Tarkistakaa nimenne oikeellisuus heti laskun saatuanne ja ilmoittakaa mahdollisista virheellisyyksistä välittömästi toimistoomme. Pidätämme oikeuden veloittaa nimentarkistuksen laiminlyönnistä ja myöhemmästä nimen muutoksesta/korjauksesta mahdollisesti aiheutuvat ylimääräiset kulut.

Mitä mukaan
Laivan hyttien varustus vastaa yleensä hyvätasoisen hotellihuoneen varustelua. Siihen kuuluvat jääkaappi, interaktiivinen televisio, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa on pyyhkeet, saippuat ja shampoot. Uima-altaalta saa lainata pyyhkeitä. Silitysrautaa hyteissä ei turvallisuussyistä ole, mutta laivan tehokas pesulapalvelu hoitaa lisämaksusta silityksenkin nopeasti. Retkiä ja kannella liikkumista varten kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät tai sandaalit. Aurinkolasit ja korkean suojakertoimen aurinkovoide sekä päähine ovat myös tärkeitä matkavarusteita. Iltaisin pukeudutaan kuitenkin asiallisesti. Laivoilla on tehokas ilmastointi, minkä vuoksi osa tiloista on viileitä.

Ruokailut
Ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan. Valinnanvaraa on runsaasti kahviloista ja itsepalveluravintoloista aina klassiseen pääravintolaan, jossa on pöytiintarjoilu. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät pääravintolan ensimmäisestä kattauksesta. Tilaamisen helpottamiseksi matkanjohtajamme kääntää ruokalistan suomeksi. Viinejä ja muita juomia voi tilata lisämaksusta. Tarjolla on myös erilaisia alkoholittomia tai alkoholia sisältäviä juomapaketteja, joita voi ostaa laivalta (lisätietoja juomapaketeista). Juomien hintataso yksittäin ostettuna laivan ravintoloissa on suurin piirtein sama kuin Suomessa. Laivoilla on myös erikoisravintoloita, joista osaan edellytetään pöytävarausta ja niissä peritään 5–45 dollarin suuruinen kattausmaksu. Näihin ravintoloihin on myös tarjolla pakettihinta, joka on yksittäisiä varauksia edullisempi. Huonepalvelusta voi tilata ruoka- ja juomatarjoilua myös hyttiin. Risteilyillä alkoholitarjoilun ikäraja on pääsääntöisesti 21 vuotta.

Valuutta, raha ja luottokortit
Luottokortit eivät välttämättä kelpaa kaikkialla risteilykohteissa, joten käteistä rahaa on hyvä ottaa mukaan maissa käyntejä varten. Useissa kohteissa voi vaihtaa myös euroja. Celebrityn laivoilla ei käytetä käteistä rahaa yleensä muualla kuin kasinolla. Laivojen virallisena valuuttana on USA:n dollari. Hyttiavain toimii myös laivan omana luottokorttina ja henkilöllisyystodistuksena. Luottotili avataan luottokorttia tai käteistä vastaan terminaalissa ennen laivalle siirtymistä. Hyttikortilla voi maksaa kaikki ostokset laivalla, ruokajuomista tuliaisiin. Juomia tilattaessa palveluraha lisätään automaattisesti laskun loppusummaan. Rahan kulutusta voi seurata reaaliaikaisesti hytissä olevasta interaktiivisesta televisiosta. Risteilyn lopussa hyttiin toimitetaan lasku, johon on eritelty kaikki kortilla tehdyt ostokset. Ellei matkustajalla ole huomauttamista laskusta, summa veloitetaan suoraan luottokortilta. Käteistilin avanneet käyvät maksamassa laskunsa purserin vastaanotossa risteilyn viimeisenä iltana.

Juomarahat
Juomarahat hyttipalvelijalle, pää- ja aputarjoilijalle sekä hovimestarille kuuluvat poikkeuksetta risteilykäytäntöön. Olympian risteilyillä olemme sisällyttäneet nämä juomarahat jo matkan hintaan. Henkilökohtaiset juomarahat esim. hyttipalvelua käytettäessä on hyvä maksaa käteisellä saman tien.

Alkoholijuomat ja tupakkatuotteet
Omien alkoholijuomien tuominen laivalle on pääsääntöisesti kielletty. Celebrity sallii kuitenkin 2 viinipulloa/hytti mukaan risteilyille; viinipullot voi tuoda mukaan vain lähtösatamasta risteilyn ensimmäisenä päivänä. Matkustajien käsimatkatavarat läpivalaistaan aina laivaan tultaessa ja niissä mahdollisesti olevat alkoholijuomat otetaan pois ja palautetaan asiakkaille risteilyn lopussa. Laivalla on myymälä, josta voi ostaa alkoholijuomia sekä tupakkatuotteita. Myymälä on avoinna vain laivan ollessa merellä ja sen hinnat ovat suomalaisittain kohtuulliset. Myymälässä tehdyt juomaostokset toimitetaan hytteihin risteilyn lopussa. Juomia voi tilata hyttiin hyttipalvelusta tai ostaa mukaan laivan baareista.

Turvallisuus
Kaikki matkustajat valokuvataan ennen risteilyn alkua ja kuva tallennetaan samaan tiedostoon hyttikortin kanssa. Aina laivalle tultaessa henkilökunta vertaa kortin haltijaa tiedostossa olevaan valokuvaan. Joissakin kohteissa vaaditaan hyttikortin lisäksi kuvallinen henkilökortti (esim. ajokortti). Tämän lisäksi kaikki käsimatkatavarat läpivalaistaan. Teräaseiden hallussapito on laivalla kielletty. Laivojen henkilökunta on koulutettu huolehtimaan matkustajista poikkeustilanteissa. Kaikki matkustajat osallistuvat risteilyn alussa pelastusharjoitukseen. Laivoilla on aina sairaanhoitaja ja lääkäri. Useimmilla laivoilla on myös leikkaussali.

Päiväohjelmat
Laivan päiväohjelmasta selviää ravintoloiden, liikkeiden ja palveluiden aukioloaikojen lisäksi myös tapahtumien aikataulu. Tarjolla on ohjelmaa tanssikursseista ja kukkien asettelusta erilaisiin kilpailuihin ja upeisiin musiikkiesityksiin. Suurin osa aktiviteeteista on ilmaisia. Matkanjohtajamme kääntää koosteen päiväohjelmasta suomeksi.

Pukeutuminen
Yleensä laivalla pukeudutaan rennon siististi. Shortseja ja t-paitaa voi käyttää esim. retkillä, mutta iltaisin ja laivan pääravintolassa niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Päiväohjelmassa kerrotaan pukeutumiskoodi, jota matkustajien toivotaan illalla noudattavan. Päivälliselle on kahdenlaisia pukeutumissuosituksia:

Smart Casual – miehillä pitkät housut sekä pikkutakki tai solmio; naisilla esim. jakkupuku.
Evening Chic – miehillä siistit housut, ja pusero/pukupaita sekä mahdollisesti neuletakki tai -pusero, haluttaessa myös pikkutakki/bleiseri; naisilla esimerkiksi cocktail-mekko, hame, housut tai siistit farkut yhdistettynä eleganttiin yläosaan/puseroon. Jos matkustaja itse haluaa, on pitkä iltapuku ja smokki ehdottomasti myös sopiva pukeutumisvaihtoehto Evening Chic -iltoina.

7 yön tai pidemmillä risteilyillä Evening Chic -iltoja on 2, lyhyemmillä 1. Kaikkina muina iltoina laivoilla on Smart Casual -pukukoodi.

Tupakointi
Celebrityn laivoilla tupakointi on kielletty kokonaan sisätiloissa ja hyttien parvekkeilla. Tupakointi on sallittua ainoastaan siihen varatuilla alueilla ulkotiloissa.

Mahdolliset muutokset risteilyohjelmaan
Esimerkiksi sää saattaa aiheuttaa muutoksia risteilyohjelmaan ja joskus jopa estää pääsyn johonkin satamaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Satamat
Kaikissa risteilykohteissa ei ole riittävän suuria laiturirakenteita, joihin isot laivat pystyisivät kiinnittymään. Tällöin laiva jää ankkuriin, ja kuljetus rantaan ja takaisin hoidetaan yhteysveneillä. Matka laituripaikalta satamaan ja keskustaan vaihtelee kohteittain ja se voi olla melko pitkäkin.

Tietopaketti
Ennen matkan alkua lähetämme kaikille risteilymatkustajillemme tietopaketin, jossa on käytännön tietoa risteilystä ja siihen valmistautumisesta.

Retket kohteissa ja muut lisäpalvelut
Olympia tekee useissa kohteissa omat, matkanjohtajamme opastamat suomenkieliset retket. Matkaohjelmasta näette, mitkä retket kuuluvat matkanne hintaan. Useimmille lisämaksullisille retkille tulee ilmoittautua jo ennen matkaa. 
Lisäksi voitte osallistua myös varustamon kansainvälisille retkille. Näitä retkiä ja mahdollisia muita lisäpalveluja voi varata ja maksaa varustamon nettisivuilla: www.celebritycruises.com
Tällaisia tilauksia varten tarvitsette varauskoodin, jonka voitte tarvittaessa kysyä toimistostamme noin kuukausi ennen matkan alkua.

Muut Olympian risteilyt

Voit olla kiinnostunut myös näistä