Hyppää pääsisältöön

Karibian risteily ja New Orleans

Nauti Celebrity Reflection-laivan palveluista, koe jazz-kaupunki New Orleansin tunnelma karnevaalikaudella ja näe Caymansaaret sekä Meksikon Cozumel.
  • Miami  
  • Fort Lauderdale 10 yön risteily alkaa ja päättyy
  • New Orleans  
  • Caymansaaret George Town
  • Mexiko Cozumel

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

New Orleans, ”Big Easy”, on jatsin kotikaupunki ja Bourbon Street sen sykkivä sydän. Jazz, suomalaisittain jatsi, on syntynyt juuri täällä, kuumassa ja kosteassa New Orleansissa, ja sen klubeilla ovat soittaneet kaikki alan suuret nimet Louis Armstrongista lähtien. Myös vuoden 2018 helmikuun Karibian-risteilyllämme jatsi soi ja pääsemme menoon mukaan, kun pysähdymme kahdeksi vuorokaudeksi New Orleansiin aivan Mardi Gras’n – eli laskiaistiistain ranskalaisittain – karnevaalikauden alla. Mardi Gras’ta juhlitaan aina puolitoista kuukautta ennen pääsiäistä useilla paikkakunnilla ja mahtavinta meno on juuri New Orleansissa. Värikkäät kulkueet, lukemattomat orkesterit ja juhliva väkijoukko täyttävät kaupungin kadut.

Omalla laivallammekin eli Celebrity Reflectionilla iloista karnevaalitunnelmaa riittää neljän meripäivän aikana. Matkamme aluksi tutustumme kuitenkin Floridan suurimpaan kaupunkiin Miamiin. Tämä siisti ja kaunis ”maailman risteilypääkaupunki” on myös erinomainen ostospaikka. Nousemme laivaan Fort Lauderdalessa, jonne matkamme myös päättyy. 11-päiväisen risteilyosuuden aikana käymme New Orleansin lisäksi Caymansaarten George Townissa sekä Meksikon Cozumelissa.

Matkaohjelma

Miami – Fort Lauderdale – New Orleans – George Town, Grand Cayman – Cozumel, Meksiko – Fort Lauderdale
Alustavat matkapäivät 7.2.–20.2.2018

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan huhtikuussa 2017.
Matka on kuitenkin alustavasti varattavissa toimistostamme jo nyt, puhelin 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä