Hyppää pääsisältöön

Karibian-risteily Läntinen reitti

Nauti upean Celebrity-laivan palveluista ja Karibian saarten rennosta tunnelmasta mm. Meksikossa ja Caymansaarilla.
12 päivää alk.3 890 €/hlö
  • 14.11.2017 - 26.11.2017 Varaa
  • Miami 2 yötä / 7 tai 9 yön risteily alkaa
  • Key West, Florida (marraskuu 2017)
  • Meksiko Costa Maya (marraskuu 2017)
  • Meksiko Cozumel
  • Belize Belize City (marraskuu 2017)
  • Honduras Roatan (marraskuu 2017)
  • Caymansaaret George Town
  • Jamaika Falmouth (tammikuu 2017)
  • Haiti Labadee (tammikuu 2017)

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Antillien saarten suojaama Karibianmeri sopii erinomaisesti risteilymatkailuun. Turkoosinsininen vesi, valkoiset kookospalmujen reunustamat hiekkarannat ja lempeä trooppinen ilmanala sekä viihtyisän risteilylaivamme Celebrity Equinoxin korkeatasoinen palvelu täyttävät unelmaloman tunnusmerkit. Lisämaksullisilla suomenkielisillä retkillä pääsemme tutustumaan Karibian luontoon ja värikkääseen historiaan. Kolumbuksen matkat, plantaasiorjat siirtomaaisäntineen, maya-intiaanien temppelit sekä saaria terrorisoineet merirosvot ovat kantavia retkiteemoja. Kahvi ja rommi tuoksuvat, reggae ja calypso soivat.

Matkan alussa tutustumme myös Miamin nähtävyyksiin. Floridan Key Westissä ollaan mm. kirjailija Ernest Hemingwayn jäljillä. Meksikon Costa Mayassa sademetsät ja mayatemppeleiden rauniot ovat kiinnostavia vierailukohteita. Pysähdymme myös Meksikolle kuuluvalla Cozumelin lomasaarella, joka tunnetaan delfiineistään ja pesusienistään. Belize on entinen Brittiläinen Honduras ja siksi siellä puhutaan vielä englantia. Hondurasissa Roatanin saaren edustalla kukoistavat värikkäät koralliriutat. Caymansaaret tunnetaan pääasiassa kansainvälisenä veroparatiisina. Se on paratiisi myös suojelua kaipaaville kilpikonnille.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tällä matkalle on voimassa oleva kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

 

Matkaohjelma

14.11. - 26.11.2017 Kevään 2018 matkat Tulosta matkaohjelma

A=aamiainen, L=lounas, TH=täysihoito (Risteilyllä on täysihoito)

Helsinki – Miami
1. päivä, tiistai Suora lento Helsingistä (Finnair) klo 17.00–21.10 Miamiin, jossa majoitumme kuuluisalle South Beachin alueelle hyvään keskitason Marriott Stanton South Beach -hotelliin (★★★★).

Miami
2. päivä, keskiviikko Miami tunnetaan hiekkarantojensa ohella myös elegantista art deco -arkkitehtuurista. Valtaosa kaupunkilaisista puhuu espanjaa, sillä siirtolaisia on saapunut Euroopan lisäksi Länsi-Intian saarilta, etupäässä Kuubasta, mutta myös Etelä-Amerikasta. Lukuisat uudet asuntokorttelit, ravintolat ja ostosparatiisit houkuttelevat ihmisiä kaupungin keskustaan myös iltaisin. Aamulla lähdemme puolen päivän kiertoajelulle tutustumaan Miamiin. Vierailemme Miami Beachilla sekä ”Pikku Havannassa”. Kierroksen päätteeksi syömme tervetulolounaan. Loppupäivä on vapaata aikaa nauttia kaupungista. (A, L) 

Risteily 3.–12. päivä, to–la Celebrity Equinox
TH, paitsi lauantaina risteilyn päättyessä vain aamiainen.

Miami
12. päivä, lauantai
Laivamme saapuu Miamiin lauantaina klo 7.00. Aamiaisen jälkeen kuljetus keskustassa sijaitsevaan hyvään keskitason InterContinental-hotelliin (★★★★), josta myöhemmin iltapäivällä saamme vielä käyttöömme muutamia huoneita suihkussa käyntiä ja vaatteiden vaihtoa varten. Hotellista on lyhyt kävelymatka Bayside Marketplace -ostosalueelle, jossa on runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Illalla kuljetus kentälle, josta suora lentomme (Finnair) lähtee klo 23.00 Helsinkiin. (A)

13. päivä, sunnuntai Saavumme Helsinkiin klo 15.35.                     

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

Risteilykohteet

Key West
USA:n eteläisin satama on Key West. Rennon lomakaupungin valkoisissa huviloissa ovat viihtyneet monet USA:n presidentit sekä lukuisa joukko eri alojen taiteilijoita. Key Westin kuuluisimpiin entisiin asukkaisiin lukeutuvatkin nobelistikirjailija Ernest Hemingway sekä kaupungissa talvikuukausia viettänyt presidentti Harry S. Truman, joiden kotitalot on museoitu.

Costa Maya, Meksiko
Costa Mayalla hiekkarannat ja lähistöllä sijaitsevat mayarauniot (Chacchoben ja Kohunlich) houkuttelevat viettämään kiinnostavaa päivää maissa. Sataman alueella on myös runsaasti kauppoja ja ravintoloita.

Cozumel, Meksiko
Jo mayat tunsivat Cozumelin nimellä Cuzamil, ”Pääskysten saari”. Sen värikäs vedenalainen elämä, upeat korallit ja runsas kalakanta tarjoavat elämyksiä snorklaajille. Yksi suosituimmista kohteista on Chankanaabin laguuni, jossa on mahdollisuus uida delfiinien kanssa. Tälle laivayhtiön myymälle englanninkieliselle retkelle kannattaa varata paikat laivayhtiön sivuilta jo etukäteen. Päivää voi viettää myös saaren pääkaupungissa San Miguelissa.

Belize City, Belize
Laiva jää ankkuriin Belize Cityn edustalle ja maihin kuljetaan yhteysveneillä. Kaupunki oli 1600-luvulla yksi tärkeimmistä mahongin tuottajista Karibian alueella. Englantilaiset merirosvot pitivät aluetta kotinaan sen hyvän sijainnin vuoksi. Belize ajautuikin vähitellen brittien siirtomaaksi. Vasta vuonna 1981 itsenäistyneessä maassa puhutaan edelleen englannin kielen kreoliversiota.

Roatan, Honduras
Roatan on suurin Bay Islands -saariryhmän saarista. Se sijaitsee noin 50 km:n etäisyydellä Hondurasin mantereesta. Saari tunnetaan hyvänä sukelluskohteena – pinnan alla voi nähdä koralliriuttoja, kaloja, merikilpikonnia ja delfiinejä. Lempeä ilmasto ja ystävälliset ihmiset tekevät saaresta mukavan vierailukohteen.

George Town, Caymansaaret
George Townissa laiva jää ankkuriin ja maihin kuljetaan yhteysveneillä. Caymansaarilla on ollut verovapaus vuodesta 1966 ja ehkä juuri siksi siellä on yli 500 pankin ja 400 vakuutusyhtiön konttorit. Saarella on brittiläisten linnoitusten jäännöksiä sekä puisia vanhoja pitsihuviloita.

Lisämaksulliset suomenkieliset retket
Osassa risteilykohteita teemme lisämaksullisen retken. Alustava retkiohjelma on nähtävissä nettisivuillamme ja retkimyynti alkaa noin 3 kuukautta ennen matkaa.

Matkaohjelma marraskuussa 2017 (13 päivää, ti–su)

ti 14.11. Helsinki lähtö 17.00
  Miami tulo 21.10
ke 15.11. Miami    
to 16.11. Miami lähtö 16.00
pe 17.11. Key West tulo 07.00
    lähtö 17.00
la 18.11. merellä    
su 19.11. Costa Maya tulo 08.00
    lähtö 17.00
ma 20.11. Cozumel tulo 07.00
    lähtö 17.00
ti 21.11. Belize City tulo 08.00
    lähtö 18.00
ke 22.11. Roatan tulo 07.00
    lähtö 15.30
to 23.11. George Town tulo 11.00
    lähtö 18.00
pe 24.11. merellä    
la 25.11. Miami tulo 07.00
    lähtö 23.00
su 26.11. Helsinki tulo 15.35

 

Alustavat matkapäivät keväällä 2018 ovat 25.1.-4.2. ja 22.2.-4.3.
Lähtöjen hinnat ja tarkistettu ohjelma julkaistaan Kaukomatkaesitteessä 2018.
Matkat ovat kuitenkin jo nyt alustavasti varattavissa toimistostamme p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi
Lähetämme ohjelman ja matkan hintatiedot ennakkoon ilmoittautuneille toukokuussa 2017 ja voitte
sen jälkeen vahvistaa osallistumisenne.

Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä, joka on 1.410 e. Tällöin myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Kansainvälisen risteilykäytännön mukaan laivan henkilökunnalle maksetaan palveluraha risteilyn lopussa. Olemme sisällyttäneet tämän maksun (106 e) matkan hintaan.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen ja sen tulee olla biometrisesti luettava. Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. USA:han tarvitaan sähköinen matkustuslupa (ESTA), jonka Olympia hankkii puolestanne. Lähetämme toimintaohjeiden yhteydessä matkustuslupaan liittyvän kysymyslomakkeen täytettäväksi. Huom. Jos olette vieraillut 1.3.2011 jälkeen Iranissa, Irakissa, Syyriassa, Sudanissa, Somaliassa, Jemenissä tai Libyassa, tarvitsette tälle matkalle USA:n viisumin. Se vaaditaan voimassa olevasta sähköisestä matkustusluvasta huolimatta. Mikäli olette matkustanut kyseisissä maissa tai emme jostain syystä saa antamillanne tiedoilla hankittua matkustuslupaa, joudutte hankkimaan USA:n viisumin itse. Siitä aiheutuvat kulut eivät sisälly matkan hintaan. Lisätietoja toimistostamme. USA:han tai USA:n kautta matkustettaessa lentoyhtiöt ovat EU-komission päätöksellä velvoitettuja antamaan USA:n maahantuloviranomaisille pääsyn matkustajan varaus- ja lentotietoihin. Tietoja käytetään turvallisuustarkoituksiin.

Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.

Laivalta tehtävät retket ovat lisämaksullisia.

Ennakkomaksu 450 e/hlö.

Peruutusehdot B:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 100 e/henkilö
- 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään
250 e/henkilö
- 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
- 34–7 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
- myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkaa, ei suoriteta mitään takaisinmaksua

Matkan hinta annetaan sitoumuksetta ja se perustuu 3.5.2016 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakurs­seihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaisesti matkan lopullinen hinta määritellään niiden valuuttakurssien ja tariffien mukaisesti, jotka ovat voimassa 6 viikkoa ennen matkan alkua.

Karibian-risteily Läntinen reitti: Vinkkejä ja suosituksia

Vuonna 2016 risteilemme jälleen eri puolilla maailman valtameriä yksilölliseen palveluun panostavilla Celebrity Cruises -varustamon laivoilla. Näillä keskisuurilla aluksilla riittää monipuolista ohjelmaa ja erilaista tekemistä jokaiseksi päiväksi pidemmilläkin risteilyillä. Ravintoloita ja kahviloitakin on sen verran paljon, että viikon risteilyllä tuskin ehtii kaikkia edes kokeilemaan. Alusten kylpylöistä ja niiden hemmotteluhoidoista vastaa Canyon Ranch, yksi maailman johtavista hyvinvoinnin tuotemerkeistä. Herkkuaterioiden mukanaan tuomat mahdolliset ylimääräiset kalorit voi helposti polttaa hyvin varustellussa kuntosalissa. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä viihtyisät hytit, ystävällinen palvelu ja mielenkiintoiset reitit, niin täydellinen risteilykokemus on valmis.

Olemme sisällyttäneet risteilymatkojemme ohjelmiin vaihtelevan määrän erilaisia palveluita, joista tarkemmat tiedot löytyvät matkaohjelmien yhteydestä.

Tässä yleisiä vihjeitä koskien Celebrity Cruises -risteilyjä.

Nimitietojen oikeellisuus
Varaukseen tulevat etu- ja sukunimet on oltava samassa muodossa ja järjestyksessä kuin ne ovat siinä passissa, jolla matkustatte. Tarkistakaa nimenne oikeellisuus heti laskun saatuanne ja ilmoittakaa mahdollisista virheellisyyksistä välittömästi toimistoomme. Pidätämme oikeuden veloittaa nimentarkistuksen laiminlyönnistä ja myöhemmästä nimen muutoksesta/korjauksesta mahdollisesti aiheutuvat ylimääräiset kulut.

Mitä mukaan
Laivan hyttien varustus vastaa yleensä hyvätasoisen hotellihuoneen varustelua. Siihen kuuluvat jääkaappi, interaktiivinen televisio, tallelokero ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneissa on pyyhkeet, saippuat ja shampoot. Uima-altaalta saa lainata pyyhkeitä. Silitysrautaa hyteissä ei turvallisuussyistä ole, mutta laivan tehokas pesulapalvelu hoitaa lisämaksusta silityksenkin nopeasti. Retkiä ja kannella liikkumista varten kannattaa ottaa mukaan mukavat kävelykengät tai sandaalit. Karibialla, Havaijilla sekä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa uima-asulle ja shortseille on paljon käyttöä. Aurinkolasit ja korkean suojakertoimen aurinkovoide sekä päähine ovat myös tärkeitä matkavarusteita. Iltaisin pukeudutaan kuitenkin asiallisesti. Laivoilla on tehokas ilmastointi, minkä vuoksi osa tiloista on viileitä.

Ruokailut
Ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan. Valinnanvaraa on runsaasti kahviloista ja itsepalveluravintoloista aina klassiseen pääravintolaan, jossa on pöytiintarjoilu. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät pääravintolan ensimmäisestä kattauksesta. Tilaamisen helpottamiseksi matkanjohtajamme kääntää ruokalistan suomeksi. Viinejä ja muita juomia voi tilata lisämaksusta. Tarjolla on myös erilaisia alkoholittomia tai alkoholia sisältäviä juomapaketteja, joita voi ostaa laivalta (lisätietoja juomapaketeista). Juomien hintataso yksittäin ostettuna laivan ravintoloissa on suurin piirtein sama kuin Suomessa. Laivoilla on myös erikoisravintoloita, joista osaan edellytetään pöytävarausta ja niissä peritään 5–45 dollarin suuruinen kattausmaksu. Näihin ravintoloihin on myös tarjolla pakettihinta, joka on yksittäisiä varauksia edullisempi. Huonepalvelusta voi tilata ruoka- ja juomatarjoilua myös hyttiin. Risteilyillä alkoholitarjoilun ikäraja on pääsääntöisesti 21 vuotta.

Valuutta, raha ja luottokortit
Luottokortit eivät välttämättä kelpaa kaikkialla risteilykohteissa, joten käteistä rahaa on hyvä ottaa mukaan maissa käyntejä varten. Useissa kohteissa voi vaihtaa myös euroja. Celebrityn laivoilla ei käytetä käteistä rahaa yleensä muualla kuin kasinolla. Laivojen virallisena valuuttana on USA:n dollari. Hyttiavain toimii myös laivan omana luottokorttina ja henkilöllisyystodistuksena. Luottotili avataan luottokorttia tai käteistä vastaan terminaalissa ennen laivalle siirtymistä. Hyttikortilla voi maksaa kaikki ostokset laivalla, ruokajuomista tuliaisiin. Juomia tilattaessa palveluraha lisätään automaattisesti laskun loppusummaan. Rahan kulutusta voi seurata reaaliaikaisesti hytissä olevasta interaktiivisesta televisiosta. Risteilyn lopussa hyttiin toimitetaan lasku, johon on eritelty kaikki kortilla tehdyt ostokset. Ellei matkustajalla ole huomauttamista laskusta, summa veloitetaan suoraan luottokortilta. Käteistilin avanneet käyvät maksamassa laskunsa purserin vastaanotossa risteilyn viimeisenä iltana.

Juomarahat
Juomarahat hyttipalvelijalle, pää- ja aputarjoilijalle sekä hovimestarille kuuluvat poikkeuksetta risteilykäytäntöön. Olympian risteilyillä olemme sisällyttäneet nämä juomarahat jo matkan hintaan. Henkilökohtaiset juomarahat esim. hyttipalvelua käytettäessä on hyvä maksaa käteisellä saman tien.

Alkoholijuomat ja tupakkatuotteet
Omien alkoholijuomien tuominen laivalle on pääsääntöisesti kielletty. Celebrity sallii kuitenkin 2 viinipulloa/hytti mukaan risteilyille; viinipullot voi tuoda mukaan vain lähtösatamasta risteilyn ensimmäisenä päivänä. Matkustajien käsimatkatavarat läpivalaistaan aina laivaan tultaessa ja niissä mahdollisesti olevat alkoholijuomat otetaan pois ja palautetaan asiakkaille risteilyn lopussa. Laivalla on myymälä, josta voi ostaa alkoholijuomia sekä tupakkatuotteita. Myymälä on avoinna vain laivan ollessa merellä ja sen hinnat ovat suomalaisittain kohtuulliset. Myymälässä tehdyt juomaostokset toimitetaan hytteihin risteilyn lopussa. Juomia voi tilata hyttiin hyttipalvelusta tai ostaa mukaan laivan baareista.

Turvallisuus
Kaikki matkustajat valokuvataan ennen risteilyn alkua ja kuva tallennetaan samaan tiedostoon hyttikortin kanssa. Aina laivalle tultaessa henkilökunta vertaa kortin haltijaa tiedostossa olevaan valokuvaan. Joissakin kohteissa vaaditaan hyttikortin lisäksi kuvallinen henkilökortti (esim. ajokortti). Tämän lisäksi kaikki käsimatkatavarat läpivalaistaan. Teräaseiden hallussapito on laivalla kielletty. Laivojen henkilökunta on koulutettu huolehtimaan matkustajista poikkeustilanteissa. Kaikki matkustajat osallistuvat risteilyn alussa pelastusharjoitukseen. Laivoilla on aina sairaanhoitaja ja lääkäri. Useimmilla laivoilla on myös leikkaussali.

Päiväohjelmat
Laivan päiväohjelmasta selviää ravintoloiden, liikkeiden ja palveluiden aukioloaikojen lisäksi myös tapahtumien aikataulu. Tarjolla on ohjelmaa tanssikursseista ja kukkien asettelusta erilaisiin kilpailuihin ja upeisiin musiikkiesityksiin. Suurin osa aktiviteeteista on ilmaisia. Matkanjohtajamme kääntää koosteen päiväohjelmasta suomeksi.

Pukeutuminen
Yleensä laivalla pukeudutaan rennon siististi. Shortseja ja t-paitaa voi käyttää esim. retkillä, mutta iltaisin ja laivan pääravintolassa niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Päiväohjelmassa kerrotaan pukeutumiskoodi, jota matkustajien toivotaan illalla noudattavan. Celebrity Cruises päivitti pukeutumiskoodinsa marraskuussa 2015. Jatkossa päivälliselle on kahdenlaisia pukeutumissuosituksia:

Smart Casual – miehillä pitkät housut sekä pikkutakki tai solmio; naisilla esim. jakkupuku.
Evening Chic – miehillä siistit housut tai farkut ja pusero/pukupaita sekä mahdollisesti neuletakki tai -pusero, haluttaessa myös pikkutakki/bleiseri; naisilla esimerkiksi cocktail-mekko, hame, housut tai siistit farkut yhdistettynä eleganttiin yläosaan/puseroon. Jos matkustaja itse haluaa, on pitkä iltapuku ja smokki ehdottomasti myös sopiva pukeutumisvaihtoehto Evening Chic -iltoina.

7 yön tai pidemmillä risteilyillä Evening Chic -iltoja on 2. Kaikkina muina iltoina laivoilla on Smart Casual -pukukoodi.

Tupakointi
Celebrityn laivoilla tupakointi on kielletty kokonaan sisätiloissa ja hyttien parvekkeilla. Tupakointi on sallittua ainoastaan siihen varatuilla alueilla ulkotiloissa.

Mahdolliset muutokset risteilyohjelmaan
Esimerkiksi sää saattaa aiheuttaa muutoksia risteilyohjelmaan ja joskus jopa estää pääsyn johonkin satamaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Satamat
Kaikissa risteilykohteissa ei ole riittävän suuria laiturirakenteita, joihin isot laivat pystyisivät kiinnittymään. Tällöin laiva jää ankkuriin, ja kuljetus rantaan ja takaisin hoidetaan yhteysveneillä. Matka laituripaikalta satamaan ja keskustaan vaihtelee kohteittain ja se voi olla melko pitkäkin.

Tietopaketti
Ennen matkan alkua lähetämme kaikille risteilymatkustajillemme tietopaketin, jossa on käytännön tietoa risteilystä ja siihen valmistautumisesta.

Retket kohteissa ja muut lisäpalvelut
Olympia tekee useissa kohteissa omat, matkanjohtajamme opastamat suomenkieliset retket. Matkaohjelmasta näette, mitkä retket kuuluvat matkanne hintaan. Useimmille lisämaksullisille retkille tulee ilmoittautua jo ennen matkaa. Nämä retkiohjelmat ovat nähtävissä nettisivuillamme noin 3 kuukautta ennen matkan alkua, jolloin myös postitamme ne matkalle ilmoittautuneille. Sen lisäksi voitte osallistua myös varustamon kansainvälisille retkille. Näitä retkiä ja mahdollisia muita lisäpalveluja voi varata ja maksaa varustamon nettisivuilla: www.celebritycruises.com

Tällaisia tilauksia varten tarvitsette varauskoodin, jonka voitte tarvittaessa kysyä toimistostamme noin kuukausi ennen matkan alkua.

Voit olla kiinnostunut myös näistä