Hyppää pääsisältöön

Etelämantereen matka

Jään valtakunnan pingviinit ja hylkeet, upeat maisemat jäävuorten kera sekä Drakensalmen lukuisat merilinnut tulevat tutuksi löytöretkellämme.
  • Buenos Aires 2+1 yötä
  • Ushuaia 2 yötä
  • Etelämantereen risteily 10 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Matka tehtiin edellisen kerran 31.1.-17.2.2017

Seuraava Etelämantereen matka järjestetään vuoden 2018 lopulla tai alkuvuodesta 2019.

Matkan lopullinen ohjelma julkaistaan vuoden 2017 aikana.
Mikäli haluatte tehdä alustavan varauksen matkalle tai saada ohjelman heti sen valmistuttua, ottakaa yhteyttä toimistoomme puhelimitse 09 6962 770 tai sähköpostilla olympia@olympia.fi

Etelämantereen luonto ja maisemat edustavat sitä harvinaista koskemattomuutta, mitä kotiplaneetaltamme parhaimmillaan vielä löytyy. Ushuaiasta, Argentiinan Tulimaasta alkavalla 10 päivän seikkailulla risteilemme Etelämantereen niemimaan ja sen lähisaarien kätköihin. Tutustumme eläimistöön ja ainutlaatuiseen luontoon sekä mahdollisesti myös yksinäisten tutkimusasemien elämään. Asiantuntijoiden luennot laivalla täydentävät kumiveneillä tehtävien retkien antia.

Laivamme m/v Plancius uudistettiin risteilykäyttöön soveltuvaksi vuonna 2009. Hytit ja yleiset tilat ovat vaatimattomat, mutta mukavan käytännölliset. Laiva soveltuukin erinomaisesti napa-alueiden tutkimusmatkoille. Matkustajia on enimmillään noin satakunta, jolloin siirtymiset kumiveneisiin ja takaisin käyvät joustavasti. Pienen matkustajamäärän hyvinvoinnista huolehtii noin 40 hengen miehistö ja henkilökunta. Kaikissa hyteissämme on ikkuna sekä oma suihku ja wc. Laivalla on ruokasali, baari-kirjasto ja lääkäriasema. Laivan kannelta ja leveältä komentosillalta voi seurata Etelämantereen maisemia.

Voit olla kiinnostunut myös näistä