Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

  • Sydney 2 yötä / 10 yön risteily alkaa
  • Hobart retki
  • Milford-, Doubtful- ja Dusky-vuonot risteillen
  • Dunedin retki
  • Akaroa retki
  • Tauranga/Rotorua retki
  • Auckland risteily päättyy / 2 yötä
  • Doha 1 yö

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Australiaan, Tasmaniaan ja Uuteen-Seelantiin suuntautuva risteily Celebrity Cruises -varustamon tyylikkäällä Solstice-aluksella on kiireetön ja miellyttävä tapa katsella Oseanian mielenkiintoisia kohteita ja upeita maisemia. Aloitamme risteilyn Australiasta, rennosta ja merellisestä Sydneystä. Kaupunkia pidetään yhtenä maailman kauneimmista. Toinen pysähdyksemme Australian puolella on Tasmanian pääkaupungissa Hobartissa. Tasmaniassa on upeita vuoristoisia erämaa-alueita ja kolmannes koko saaresta on suojeltu erilaisin toimenpitein. Pääsemme näkemään Australian alkuperäisiä eläimiä, kuten ainoastaan tällä saarella elävän pussipirun.

Australiasta risteilemme Uuden-Seelannin vesille ja ensin Eteläsaaren puolelle. Sen luontoon meitä johdattelevat retket Fiordlandin kansallispuiston jylhiin vuonomaisemiin katselemaan pingviinejä ja hylkeitä ja Otagon niemimaalle tutustumaan albatrosseihin. Ranskalaiset valaanpyytäjät perustivat Akaroan pikkukaupungin ja eurooppalaiset siirtolaiset Dunedinin 1800-luvun puolivälissä.

Jatkamme risteilyä pitkin Pohjoissaaren itärannikkoa ja tutustumme siellä mm. maorien historiaan ja kulttuuriin. Risteilymme päättyy Aucklandiin, Uuden-Seelannin suurimpaan kaupunkiin. Matkarasitusta helpottaaksemme yövymme paluumatkalla Qatarin Dohassa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Kansainvälisen risteilykäytännön mukaan maksetaan laivan henkilökunnalle palveluraha risteilyn lopussa. Olemme sisällyttäneet tämän maksun matkan hintaan.
Huom. Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä. Tällöin myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä