Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Jouluristeily Australiasta Uuteen-Seelantiin

Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa.

 

16 päivää
 • 20.12.2020 - 5.1.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Doha 1 yö
 • Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa ja päätty
 • Bay of Islands retki
 • Auckland retki
 • Tauranga/Rotorua retki
 • Napier retki
 • Picton retki

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Doha – Sydney – Bay of Islands – Auckland ­– Tauranga/Rotorua – Napier – Picton – Sydney

Joulun ja uuden vuoden risteilymatka Oseaniassa on kiireetön ja miellyttävä tapa tutustua Australian Sydneyyn ja Uuden-Seelannin moniin kohteisiin. Risteilemme Celebrity Cruises -varustamon tyylikkäällä Solstice-aluksella.

Aloitamme matkan maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon kuuluvasta Sydneysta, jossa vietämme aikaa ennen ja jälkeen risteilyn. Tutustumme Sydneyn tunnetuimpiin nähtävyyksiin ja käymme myös ihastelemassa Blue Mountains -kansallispuiston ainutlaatuista maisemaa.

Uudessa-Seelannissa vierailemme viidessä eri kohteessa, joista ensimmäinen on viehättävä ja luonnonkaunis Bay of Islandsin alue. Auckland, ”Purjeiden kaupunki”, sijaitsee täydellisen luonnonsataman äärellä. Elinvoimainen maorikulttuuri kukoistaa vulkaanisessa Rotoruassa. Viehättävä Napier on tunnettu art deco -tyylisistä pastellinsävyisistä rakennuksistaan. Marlborough’n viinialueen viinejä pääsemme maistelemaan retkellämme Eteläsaaren pohjoisosassa.

Matkarasitusta helpottaaksemme yövymme menomatkalla Qatarin pääkaupungissa Dohassa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

Matkaohjelma

Doha – Sydney – Bay of Islands – Auckland ­– Tauranga/Rotorua – Napier – Picton – Sydney

Alustavat matkapäivät: 20.12.2020–05.01.2021

Matkan ohjelma hinta julkaistaan noin 10 kuukautta ennen lähtöä (helmikuussa 2020).
Alustavan varauksen voit kuitenkin jo nyt tehdä toimistostamme, p. 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi