Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Sydneyn uusivuosi ja Melanesian-risteily

Vietä ikimuistoinen uusivuosi Sydneyssä ja rentoudu sen jälkeen risteilyllä Uuden-Kaledonian ja Vanuatun saarille

18 päivää
 • 29.12.2020 - 16.1.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Sydney  
 • Noumea  
 • Isle of Pines  
 • Mystery Island  
 • Mare  
 • Vila  
 • Lifou  

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Sydney – Nouméa, Uusi-Kaledonia – Isle of Pines, Uusi-Kaledonia – Mystery Island, Vanuatu – Maré, Uusi-Kaledonia – Vila, Vanuatu – Lifou, Uusi-Kaledonia – Sydney

Vaihdamme vuoden 2020 vuoteen 2021 tyylillä – onhan uusivuosi Sydneyssä, yhdessä maailman ikonisimmista uudenvuoden näyttämöistä todellinen ”kerran elämässä”-kokemus. Juhlaillallisen jälkeen ihailemme ilotulitusta, jonka taustana ovat Sydneyn kuuluisa oopperatalo ja Harbour Bridge -silta. Ennen risteilyä tutustumme kaupungin nähtävyyksiin ja teemme kokopäiväretken Blue Mountains -vuoristoon.

Risteily Celebrity Cruises -varustamon tyylikkäällä Solstice-aluksella on kiireetön ja miellyttävä tapa vierailla Tyynenmeren Melanesian saarilla. Uusi-Kaledonia on Ranskalle kuuluva erityisyhteisö. Ranskalaisuus näkyy ja kuuluu etenkin ensimmäisessä pysähdyskohteessamme Nouméassa. Seuraava kohteemme Isle of Pines on tunnettu saarella korkeaksi kasvavista Uuden-Kaledonian männyistä. Uuteen-Kaledoniaan kuuluvat myös korallisaaret Lifou ja Maré, joilla vierailemme. Lifoun asukkaista suurin osa kuuluu maan alkuperäisväestöön, kanakeihin. Vanuatun saarista poikkeamme Efatella, jolla sijaitsee pääkaupunki Port Vila. Mystery Island on Vanuatulle kuuluva asumaton saari, jossa meillä on mahdollisuus viettää rantapäivä tai snorklata turkoosina välkehtivässä merenlahdessa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.


Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan keväällä 2020.

Voit jo nyt tehdä alustavan varauksen matkalle toimistostamme, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä