Hyppää pääsisältöön

Uuden-Seelannin matkat

Uuden-Seelannin kiertomatkalla pääset tutustumaan sekä Pohjois- että Etelä-saaren parhaisiin kohteisiin.

Kiertomatkan lisäksi valittavana on useita erilaisia risteilyitä, jotka käyvät Uuden-Seelannin lisäksi myös Australiassa tai muilla Oseanian saarilla.

Nyt voit lähteä myös aktiivimatkalle Uuteen-Seelantiin. Tutustumme maahan lyhyillä kävely- ja patikointiretkillä, kahtena päivänä pyöräilemme. Tämän matkan ohjelmaan voit tutustua tästä.

Uusi-Seelanti on kuin maapallon ikioma geologinen museo ja aarreaitta – sieltä löytyy vihreitä niittyjä, tuliperäisiä vuoria, eteläisten Alppien lumihuippuja, jäätiköitä, kuumia lähteitä, kuplivia mutakenttiä, kirkasvetisiä järviä ja syviä vuonoja. Cookinsalmi erottaa maan Pohjois- ja Eteläsaaren toisistaan.

UUSI-SEELANTI

Uuden-Seelannin kiertomatkalla pääset näkemään sekä Etelä- että Pohjoissaaren upeimmat kohteet. Maisemat vaihtelevat lumihuippuisista vuorista sademetsiin ja hiekkarantoihin.

Uudessa-Seelannissa kesä on meidän talvemme aikaan. Silloin päivälämpötilat Uudessa-Seelannissa ovat n. +18–23 °C ja myös sademäärät ovat alimmillaan. Uudessa-Seelannissa pääasiallinen sadekausi on touko-elokuussa, mutta sateet ovat mahdollisia ympäri vuoden.

Matkakalenteri