Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Uusi-Seelanti ja risteily Tyynenmeren saarilla

Tutustu Uuden-Seelannin maorikulttuuriin ja ihastu Fidžin, Samoan ja Tongan kulttuureihin ja historiaan sekä nauti Solstice-aluksen palveluista

 • 16.2.2021 - 9.3.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • Doha 1+1 yötä
 • Auckland 1+1 yötä / risteily alkaa ja päättyy
 • Rotorua 2 yötä
 • Bay of Islands Uusi-Seelanti
 • Lautoka Fidži
 • Suva Fidži
 • Apia Samoa
 • Pago Pago Amerikan Samoa
 • Vava'u Tonga
 • Nuku'alofa Tonga

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Doha - Auckland – Rotorua - Bay of Islands – Lautoka, Fidži – Suva, Fidži – Apia, Samoa – Pago Pago, Amerikan Samoa – Vava’u, Tonga – Nuku’alofa, Tonga – Auckland

Keväällä on mainio tilaisuus ”valloittaa” monta eteläisen Tyynenmeren saarta yhdellä matkalla. Ennen risteilyämme Celebrity Cruises -varustamon Solstice-laivalla vietämme muutaman päivän Uuden-Seelannin Pohjoissaarella, missä tutustumme mm. maorikulttuuriin. Sen jälkeen suuntaamme kohti turkoosina välkkyviä laguuneja, palmurantoja ja vehreinä merestä nousevia saaria. Fidžisaarten leppoisa tunnelma ja hyväntuuliset asukkaat bula-tervehdyksineen tulevat tutuksi pääsaarella Viti Levulla. Samoalla ja myös Amerikan Samoalla vaalitaan edelleen yli 3000-vuotista Fa’a Samoa -perinnettä, jonka ytimessä ovat laajennettu perhe, kirkonmenot ja vanhempien ihmisten kunnioittaminen. Tongalla käsityötaidot periytyvät äidiltä tyttärelle ja erityisesti käsinpunotut tapa-asut ovat taideteoksia. Yhteistä kaikille näiden saarten asukkaille on kiireetön ja hymyilevä elämänasenne sekä perinteiden vaaliminen. Pitkiä lentoja tasataksemme yövymme mennen tullen Qatarin pääkaupungissa Dohassa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan noin 10 kuukautta ennen lähtöä.

Alustavan varauksen voi kuitenkin jo nyt tehdä toimistostamme, p. 09 696 2770 tai [email protected]

Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä.Tällöin myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Kansainvälisen risteilykäytännön mukaan laivan henkilökunnalle maksetaan palveluraha risteilyn lopussa. Olemme sisällyttäneet tämän maksun matkan hintaan.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.  Tarvitsemme kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 vrk ennen lähtöä. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessa ja hankki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Uuteen-Seelantiin tarvitaan sähköinen matkustuslupa ETA, jonka hankimme puolestasi.

Huom. Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.

Laivan oma kansainvälinen retkiohjelma on lisämaksullinen. Matkan hintaan sisältyvistä retkistä ei saa hyvitystä, vaikka niille ei osallistuisi.
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 550 e.
Peruutusehdot B: 
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Matkan hinta perustuu 26.4.2019 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä