Hyppää pääsisältöön

Uusi-Seelanti ja risteily Tyynenmeren saarilla 2019

Tutustu Uuden-Seelannin maorikulttuuriin ja ihastu Fidzin, Samoan ja Tongan kulttuureihin ja historiaan sekä nauti Solstice-aluksen palveluista
  • Auckland 13 yön risteily alkaa / päättyy
  • Bay of Islands Uusi-Seelanti
  • Lautoka Fidži
  • Suva Fidži
  • Apia Samoa
  • Pago Pago Amerikan Samoa
  • Vava'u Tonga
  • Nuku'alofa Tonga

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Auckland – Bay of Islands – Lautoka, Fidži – Suva, Fidži – Apia, Samoa – Pago Pago, Amerikan Samoa – Vava’u, Tonga – Nuku’alofa, Tonga – Auckland

 

Maaliskuussa 2019 on ainutlaatuinen tilaisuus ”valloittaa” useampi eteläisen Tyynenmeren saari yhdellä matkalla. Ennen risteilyämme Celebrity Cruises -varustamon Solstice-laivalla vietämme muutaman päivän Uuden-Seelannin Pohjoissaarella tutustuen mm. maorikulttuuriin. Sen jälkeen suuntaamme kohti turkoosina välkkyviä laguuneita, palmurantoja ja vehreinä merestä nousevia saaria. Fidžisaarten leppoisa tunnelma ja hyväntuuliset paikalliset ihmiset bula-tervehdyksineen tulevat tutuksi pääsaarella Viti Levulla. Samoalla ja myös Amerikan Samoalla vaalitaan edelleen yli 3000-vuotista Fa’a Samoa -perinnettä, jonka ytimessä ovat laajennettu perhe, kirkonmenot ja vanhempien ihmisten kunnioittaminen. Tongalla käsityötaidot periytyvät äidiltä tyttärelle ja erityisesti käsinpunotut tapa-asut ovat kuin taideteoksia. Yhteistä kaikille näiden saarten asukkaille on kiireetön ja hymyilevä elämänasenne sekä perinteiden vaaliminen. 

Alustavat matkapäivät:
11.3.–1.4.2019
Matkaohjelma hintoineen julkaistaan Kaukomatkaesitteessä 2019. Matka on kuitenkin alustavasti varattavissa toimistostamme jo nyt.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

 

 

Matkaohjelma

Alustavat matkapäivät:
11.3.–1.4.2019
Matkaohjelma hintoineen julkaistaan Kaukomatkaesitteessä 2019. Matka on kuitenkin alustavasti varattavissa toimistostamme jo nyt.

Voit olla kiinnostunut myös näistä