Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Uusi-Seelanti, Tasmania ja Australia risteillen

Rentoudu Celebrity Solstice-laivalla ja koe hienoja elämyksiä Aucklandissa, Rotoruassa, Dunedinissa, Tasmanian Hobartissa ja Sydneyssä.

20 päivää
 • 18.11.2020 - 8.12.2020

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Doha 1 yö
 • Auckland 2 yötä / 12 yön risteily alkaa
 • Tauranga/Rotorua retki
 • Picton  
 • Akaroa retki
 • Dunedin retki
 • Fiordlandin kansallispuisto Dusky, Doubtful ja Milford vuonot
 • Hobart retki
 • Eden  
 • Sydney risteily päättyy / 2 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Doha – Auckland – Tauranga/Rotorua – Picton – Akaroa – Dunedin – Dusky Sound – Doubtful Sound – Milford Sound – Hobart – Eden – Sydney

Uuteen-Seelantiin, Tasmaniaan ja Australiaan suuntautuva risteily on kiireetön ja miellyttävä tapa katsella Oseanian mielenkiintoisia kohteita ja upeita maisemia Celebrity Cruises -varustamon tyylikkäällä Solstice-aluksella. Aloitamme risteilyn Pohjoissaarelta Aucklandista, Uuden-Seelannin suurimmasta kaupungista. Elinvoimainen maorikulttuuri kukoistaa vulkaanisessa Rotoruassa. Uuden-Seelannin tunnetuimman viinialueen Marlborough’n viinejä maisteltuamme jatkamme matkaa Eteläsaaren vesille. Sen luontoon meitä johdattavat retket Fiordlandin kansallispuiston jylhiin vuonomaisemiin katselemaan pingviinejä ja hylkeitä ja Otagon niemimaalle tutustumaan albatrosseihin. Ranskalaiset valaanpyytäjät perustivat Akaroan pikkukaupungin ja eurooppalaiset siirtolaiset Dunedinin jo 1800-luvun puolivälissä.

Australiassa ensimmäinen pysähdyksemme on Tasmanian pääkaupunki Hobart. Tasmaniassa on upeita vuoristoisia erämaa-alueita ja kolmannes koko saaresta on suojeltu erilaisin toimenpitein. Pääsemme näkemään Australian alkuperäisiä eläimiä, esimerkiksi vain tällä saarella elävän pussipirun. Toinen Australian kohteemme on ryhävalaistaan tunnettu Eden. Risteilymme päättyy rentoon ja merelliseen Sydneyyn, joka lasketaan maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon. Sen kuuluisimmat maamerkit ovat oopperatalo ja Harbour Bridge -silta. Matkarasitusta helpottaaksemme yövymme menomatkalla Qatarin pääkaupungissa Dohassa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii retkistämme ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tällä matkalle on voimassa oleva kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan noin 10 kuukautta ennen lähtöä (tammikuussa 2020).

Alustavan varauksen voit kuitenkin jo nyt tehdä toimistostamme, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

Huom. Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä. Tällöin myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Kansainvälisen risteilykäytännön mukaan maksetaan laivan henkilökunnalle palveluraha risteilyn lopussa. Olemme sisällyttäneet tämän maksun matkan hintaan.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Australiaan tarvitaan viisumi, jonka Olympia hankkii puolestasi. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessa ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Tarvitsemme hyvälaatuisen kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 päivää ennen lähtöä.

Huom. Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.
Laivan oma kansainvälinen retkiohjelma on lisämaksullinen. Matkan hintaan sisältyvistä retkistä ei saa hyvitystä, vaikka niille ei osallistuisi.
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 550 e
Peruutusehdot B:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja. Varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Uusi-Seelanti, Tasmania ja Australia risteillen: Vinkkejä ja suosituksia

Voit olla kiinnostunut myös näistä