Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Azorien kiertomatka

Tämä matka ei juuri tällä hetkellä ole ohjelmassamme.
Tutustu muihin Euroopan matkoihimme!

  • Lissabon 1 yö
  • Terceira 2 yötä
  • Faial 2 yötä
  • São Miguel 3 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Portugalille kuuluva Azorien yhdeksän tuliperäisen saaren ryhmä sijaitsee keskellä Atlanttia. Kiertomatkallamme tutustumme neljään saareen: Terceiraan, Faialiin, Picoon ja pääsaareen São Migueliin. Massaturismilta välttynyt vehreä saaristo on luonnonystävän paratiisi tulvillaan erilaisia kasvilajeja, upeita vuoristo- ja rannikkomaisemia, kraatterijärviä, kuumia lähteitä ja vesiputouksia. Myös Azorien historia on mielenkiintoinen.

Terceiralla tutustumme mm. Unescon suojelemaan saaren pääkaupunkiin Angra do Heroísmoon ja Algar do Carvãon laavatunneliin. Faialin Capelinhosissa 50-luvulla tapahtuneen valtavan tulivuorenpurkauksen jäljet ovat vieläkin selvästi havaittavissa. Käymme kokopäiväretkellä Picolla, jossa viiniä viljellään vulkaanisten kivimuurien ympäröimissä viinitarhoissa. Myös Picon viinitarhat kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. São Miguelin saarella tutustumme saaren luontokohteisiin. Käymme mm. Lagoa da Furnaksen tuliperäisellä kraatterijärvellä ja nautimme tyypillisen cozido-lounaan. Näemme myös upeat Sete Cidadesin kaksoiskraatterijärvet ja tutustumme Euroopan ainoaan teeplantaasiin.

Matkan aluksi pysähdymme Portugalin pääkaupunkiin, vanhaan löytöretkeilijöiden Lissaboniin. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet tulevat tutuiksi ja päivällistä syömme perinteisen fado-musiikin säestyksellä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä