Rio de Janeiron Kristus-patsas ja kaupunkimaisema Brasiliassa

Patikointia Rio de Janeirossa

- liiku luonnossa ja nauti Rion nähtävyyksistä
10
päivää
Uutuus

Patikointia Rio de Janeirossa -matkalla Rion maisemat, hienot luontokohteet ja kuuluisat nähtävyydet tulevat tutuiksi, kun liikumme maastossa ja kaupungissa patikoiden ja kävellen.

Patikointimatka Brasiliassa, vaativuustaso 1,5 / 5 (helppo)

Matkareitti
Rio de Janeiro
8 yötä
Pedra do Telégrafo
retki
Serra dos Órgaos -kansallispuisto
retki
Niterói
lisäretki

Rio de Janeiro on yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Sen meren ja vihreiden vuorien hallitsemat ainutlaatuiset maisemat kuuluvat oikeutetusti Unescon maailmanperintöön. Kaupunkiin, sen nähtävyyksiin ja ympäristöön on mukava tutustua myös patikointimatkalla.

Matkamme alkaa Copacabanalta, maailman ehkä kuuluisimmalta rannalta, jonka rentoon ilmapiiriin tutustumme kävellen. Patikoimme Sokeritoppavuoren sisarvuorelle, Morro da Urcalle, ja nousemme köysiradalla upeiden maisemien keskelle Sokeritoppavuoren huipulle. Käymme myös Corcovado-vuorella, jonka huipulla 38 metriä korkea Kristus-patsas siunaa alla levittäytyvää riolaisten eli cariocien kaupunkia. Rion historiallisen keskustan monet nähtävyydet tulevat tutuiksi kävelykierroksella. Käymme myös Maracanãn legendaarisella jalkapallostadionilla ja kuulemme sambakarnevaaleihin valmistautumisesta riolaisessa sambakoulussa.

Patikoimme Corcovadoa ympäröivän Tijucan kansallispuiston vehreillä reiteillä maailmanperintömaisemissa

Patikoimme merellisissä maisemissa kaupungista länteen sijaitsevassa Guaratibassa ja tiheän sademetsän poluilla ”urkupillihuippujen” kansallispuistossa Rion pohjoispuolella. Meillä on myös aikaa tutustua Rioon omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit lähteä lisäretkelle ja patikalle Rioa vastapäätä Guanabara-lahden toisella rannalla sijaitsevaan Niteróihin. Majoitumme koko matkan ajaksi hyvään keskitason hotelliin Rion kuuluisten rantojen lähelle.  

Matkamme sisältää enemmän

Hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h huoneessa, aamiaiset ja muut ohjelmassa mainitut ateriat, ohjelmanmukaiset retket ja kiertokäynnit pääsymaksuineen ja paljon muuta. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtajamme. Lisämaksu 1h huoneesta

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

Tämä matka ei toistaiseksi ole ohjelmassamme

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Patikointia Rio de Janeirossa
  • reittilennot turistiluokassa
  • lentokenttäkuljetukset matkakohteessa
  • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa tai vastaavassa hotellissa
  • aamiaiset sekä muut ohjelmassa mainitut ateriat
  • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen
  • lento- ja turistiverot ja muut viranomaismaksut
  • juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Patikointia Rio de Janeirossa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Tarvitsemme kopion matkalla käytettävästä passista mielellään jo varauksen yhteydessä tai viimeistään 2 kuukautta ennen matkaa. Suosittelemme keltakuumerokotusta.
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
10 päivää
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

Lisätietoja patikointimatkasta Rio de Janeirossa

Patikoimme pääosin alle 1000 metrin korkeudessa (reitin korkein kohta 1280 m). Vuoristotaudin vaaraa tällä matkalla ei ole. Patikoilla kannamme ainoastaan päiväreppua. Kuljemme pääsääntöisesti hyväkuntoisilla poluilla, monesti vuoren rinnettä mutkittelevaa polkua. Reitille osuu myös kivisiä ja juurakkoisia osuuksia ja jonkin verran askelmia ja jyrkempää nousua.

Nilkkaa tukevat jalkineet ovat ensisijaisen tärkeät. Kaupunkikävelyjä varten mukaan kannattaa ottaa myös kevyemmät retkeilyjalkineet, esim. lenkkitossut. Joinakin päivinä matkustamme pikkubusseilla. Matkalla on mahdollisuus uida, joten uima-asu kannattaa ottaa mukaan. Sää on usein aurinkoisen helteinen ja ilmankosteus korkea, joten on tärkeää juoda riittävästi vettä ja suojautua auringolta peittävällä mutta kevyellä vaatetuksella ja aurinkovoiteella.

Löydät lisätietoa Olympian Aktiivimatkojen vaativuustasoista

Reittien kunto ja sääolosuhteet saattavat aiheuttaa muutoksia matkaohjelmaan ja patikointireitteihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.