Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Etelä-Korean kiertomatka

Tämä matka ei juuri nyt ole ohjelmassamme. Katso muut Etelä-Korean matkat täältä.

  • Soul 3 yötä
  • Gwangju 2 yötä
  • Busan 2 yötä
  • Gyeongju 2 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Valloittajista ja vahvoista naapurimaista huolimatta Korean niemimaalle on kehittynyt omaleimainen itäaasialainen kulttuurinsa. Niemimaan poikki kulkee yksi maailman tiukimmin vartioiduista rajoista, joka samalla jakaa kahtia Korean etnisesti ja kielellisesti yhtenäisen kansan. Etelä-Koreasta on tullut yksi maailman vauraimmista maista ja sen saavutukset huipputeknologian ja tietoyhteiskunnan kehitystyössä ovat kiistattomat. Nopeasti muuttuva maa ei ole kuitenkaan unohtanut perinteisiä arvoja, jotka elävät vahvasti mukana arkipäivässä.

Etelä-Korean suurin kaupunki Soul on intensiivisesti elävä metropoli, jossa panostetaan ihmisläheiseen kaupunkimiljööseen. Parin tunnin ajomatkan päässä Soulista sijaitsevaa Jeonjua pidetään korealaisen ruokakulttuurin keskuksena. Siellä pääset maistamaan kaupungin nimikkoannosta, korealaista kulhoruokaa bibimbapia. Gwangjussa vierailemme kungfutselaisessa instituutissa ja myös kokkaamme yhdessä. Merellisen Busanin rannikkokaupungin tunnelma on ainutlaatuinen pilvenpiirtäjineen ja hiekkarantoineen. Historiallisen Gyeongjun, entisen Silla-dynastian pääkaupungin nähtävyyksistä monet ovat Unescon maailmanperintökohteita.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta.

Passin tulee olla voimassa vielä 2 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.
Matkan kohteissa on paljon portaita ja korkeuseroja. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Etelä-Korean kiertomatka: Vinkkejä ja suosituksia

Linkkejä Unescon maailmanperintökohteisiin:

Gyeongju Historic Areas