Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Joogamatka Italiaan Maggiorejärvelle

Tämä matka ei juuri nyt ole ohjelmassamme. Muut Italian matkamme löydät täältä!

Uutuus
  • Lago di Maggiore 4 yötä
  • Milano retki

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Vain tunnin ajomatkan päässä Milanosta sijaitsee Maggiorejärvi (Lago di Maggiore), pikkukaupunkien ja pittoreskien kylien reunustama perinteinen ja arvostettu lomakohde, jonka Alppien reunustamaan järvimaisemaan ovat aikoinaan ihastuneet mm. kuningatar Viktoria, Charlie Chaplin sekä kirjailija Ernest Hemingway. Miellyttävän leudosta ilmastosta kertovat hyvin hoidetut puutarhat, joissa menestyvät myös monet subtrooppiset kasvit. Majoitumme Bavenon rauhallisen pikkukaupungin kupeessa sijaitsevaan perinteikkääseen perhehotelliin, jolla on tarjota vierailleen harvinaisuus: oma uimaranta. Lempeiden joogahetkien lisäksi vierailemme mm. paikallisella juusto- ja viinitilalla sekä risteilemme Maggiorejärvellä. Lomakokemusta täydentävät italialaisen keittiön antimet. Tämä matka on ”matalan kynnyksen” joogamatka, jolle tarvitset mukaan vain avointa mieltä ja oman joogamaton.

Matkan joogahetket koostuvat pääosin yinjoogasta, joka on lempeää, itseään kuuntelevaa ja kehoa huoltavaa venyttelyä. Kehon liikkuvuus lisääntyy ja tunnin jälkeen tunnet itsesi levänneeksi ja energiseksi. Yinjoogaan pystyvät kaikki – et tarvitse mitään aiempaa joogakokemusta. Tulet myös kuulemaan paljon kiinalaisesta lääketieteestä, johon yinjooga perustuu. Aamutuntien lopulla teemme lempeää hathajoogaa eli yhdistämme yiniin hidasta liikettä, jolla herättelemme kehoa päivän aktiviteetteihin. Sään salliessa joogaamme hotellimme puutarhassa tai uima-altaalla, sateen sattuessa pysymme sisätiloissa.

Matkan joogaohjelmasta vastaa Tuula Heiskanen. Tuula on lauttasaarelaisen Joogakoulu Sillan omistaja ja pääopettaja. Hän on suorittanut Yoga Alliancen hyväksymät joogaopettajakoulutukset (RYT®500, Registered yoga teacher). Tuula on kouluttautunut joogaopettajaksi korkealaatuisissa koulutuksissa Suomessa ja on syventynyt erityisesti yinjoogaan ja kiinalaisen lääketieteen perusteisiin. Tuula on myös pilatesohjaaja. Tuulan ohjauksessa on kaikenikäisiä senioreista äiteihin vauvoineen. Tuula on myös kahden täysi-ikäisen ihanan naisen äiti, pienen kääpiömäyräkoiran onnellinen omistaja sekä pitkän uran globaalissa liike-elämässä tehnyt entinen suorittaja ja MBA. Elämänkokemus ja pitkä historia liikunnan alalta tuovat lempeyttä ja tarvittaessa dynaamista voimaa Tuulan tunneille. Hänen mielestään jooga on tarkoitettu kaikille ja joogasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen elämäntilanteeseen oikea muoto.
”Mahtavaa tehdä tämä joogamatka kivan ryhmän kanssa. Odotan innolla, kuinka voimme sukeltaa joogan lempeyteen kauniissa Lago di Maggioren maisemissa, nauttien ja hengittäen. Tule mukaan tälle ihmeelliselle matkalle itseesi!” – Tuula Heiskanen

Matkanjohtajana Raffaello Tesi. Huom. Varaamme oikeuden käyttää toista kuin nimettyä matkanjohtajaa pakottavassa tilanteessa, nimetyn matkanjohtajan ollessa estyneenä sairastumisen tai muun vakavan syyn johdosta. Matkanjohtajan vaihtuminen toiseen Olympia-matkanjohtajaan ei ole valmismatkan virhe eikä sen nojalla synny oikeutta hinnanalennukseen tai matkan peruuttamiseen kuluitta.

Tarkistakaa matkustusasiakirjanne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Matkalle tarvitaan mukaan oma joogamatto. Joogaamme ulkona puutarhassa tai uima-altaalla, sateen sattuessa olemme sisätiloissa. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 450 e/hlö. Tämän matkan hinnoittelu perustuu euroon.
Peruutusehdot B: Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
- 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
- 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
- 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
- 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
- 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).
Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.
Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä