Hyvä asiakkaamme!

Sinun ja meidän kaikkien terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Tämän vuoksi olemme peruneet kaikki Aktiivimatkamme (aiemmalta nimeltään Kaukoretket) 24.8.2021 saakka.
Olympian järjestämät kiertomatkat on tällä hetkellä peruutettu 6.5.2021 saakka.

25.8.2021 eteenpäin alkaen toteutamme myös Aktiivimatkamme kohteisiin, jotka viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ovat mahdollisia vapaa-ajan matkoille.
Seuraamme matkustusrajoitusten tilannetta päivittäin ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista. Mikäli lähtösi jouduttaisiin perumaan, olemme sinuun heti yhteydessä.

Toteutuvien lähtöjen matkustajille lähetämme etukäteen selkeät ohjeet, kuinka varmistaa terveysturvallisuus matkan aikana. Turvavälivaatimusten johdosta emme voi myydä enää yksittäisiä nais- tai miespaikkoja jaettuun kahden hengen huoneeseen vaan yksin matkustavan on lunastettava käyttöönsä oma yhden hengen huone.

Mikäli itse et voi lähteä matkalle tai haluat perua matkasi, noudatamme matkaehtojemme mukaisia perutuuskuluja. Tutustu matkasi ehtoihin etukäteen.
Mikäli Olympia joutuu perumaan varaamasi matkan, voit käyttää maksamasi osuuden valintasi mukaan johonkin myöhempään matkaamme tai saada täyden takaisinmaksun.

Olympian matkaa voit odotella rauhallisin mielin. Me seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa nopeasti. Toteutamme matkoja vain olosuhteissa, jotka viranomaisohjeistuksen mukaan sallivat vapaa-ajan matkustuksen ilman rajoituksia.

Palvelemme toistaiseksi vain puhelimitse
(09) 6962 770 sekä sähköpostin ja chatin välityksellä ma–pe klo 9.00–17.00.