Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Balaton - patikointia Unkarissa 50plus

  • Balatonfüred 5 yötä
  • Koloska-laakso retki
  • Tihanyn niemimaa retki
  • Badacsony retki
  • Káptalanfüred retki
  • Budapest retki

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Vaativuus: 1/5 helppo

Unkarilla on pysyvä paikka monen suomalaisen sydämessä. Veljeskansamme vieraanvaraisuus ja maan mielenkiintoinen historia ovat innostaneet meitä matkustamaan niin Budapestiin kuin Pustan aroillekin. Tällä kertaa tutustumme hieman toisenlaiseen Unkariin. Balatonjärvellä on upeat puitteet niin kulttuuriin tutustumiseen kuin luonnossa liikkumiseenkin. Nautimme Balatonjärven pohjoisrannan viehättävien pikkukaupunkien tunnelmasta, poikkeamme vanhoihin viinikellareihin ja herkuttelemme maukkailla perinneruuilla.

Lukuisilla kävelyretkillä tutustumme Unkarin kauniiseen luontoon ja värikkääseen talonpoikaiskulttuuriin. Makuelämykset, historia ja luonnossa liikkuminen yhdistyvät ihastuttaviin Balatonjärven maisemiin ja kauniiseen maalaisidylliin.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 160 e
Tämän matkan hinnoittelu perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 14. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille. Reittien kunto, sääolosuhteet tai viranomaismääräykset saattavat aiheuttaa muutoksia matkaohjelmaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ennakkomaksu 150 euroa.
Peruutusehdot: Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

  • viimeistään 35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
  • 34–15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 300 e/henkilö
  • 14 vrk–48 tuntia ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan kokonaishinnasta
  • myöhemmin kuin 48 tuntia ennen matkaa, pidätetään 95% matkan kokonaishinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).
Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Balaton - patikointia Unkarissa 50plus: Vinkkejä ja suosituksia

Päiväretkillä maaston korkeuserot vaihtelevat 100 ja 350 metrin välillä. Patikoimme pääsääntöisesti hyväkuntoisilla poluilla ja metsäteillä kumpuilevassa maastossa. Vanhat metsät,viinirinteet  ja järvimaisemat ovat alueella tyypillisiä. Ruokailemme paikallisissa ravintoloissa, osan lounaista nautimme retkieväinä luonnon helmassa. Suomea puhuvan unkarilaisen matkanjohtajamme apuna on tarvittaessa myös unkarilainen apuopas, joka ei puhu suomea.

Balatonin patikointimatkalle valmistautumisesta ja esim matkavarusteista voit lukea lisää tästä infopaketista.

Reittien kunto, sääolosuhteet tai viranomaismääräykset saattavat aiheuttaa muutoksia matkaohjelmaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Linkkejä:
Budapest, including the Banks of the Danube, the Buda Castle Quarter and Andrássy Avenue
www.balaton.hu
www.suomiunkari.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä