Tietosuoja

Rekisteröidyllä (asiakas) on oikeus henkilötietolain mukaan saada tietää itseään koskevien henkilötietojen käsittelystä.
Henkilötietolaissa rekisteröidylle  säädettyjä nimenomaisia oikeuksia ovat:

  • tiedonsaantioikeus
  • tarkastusoikeus
  • oikeus saada tietonsa korjatuksi
  • kielto-oikeus

Mikäli haluatte käyttää rekisteröitynä näitä oikeuksianne tai teilläon kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä,
ottakaa yhteys rekisterinpitäjään:

Olympia Kaukomatkatoimisto
Yrjönkatu 9
00120 Helsinki
p. (09) 696 2770
s-posti: olympia(at)olympia.fi

Rekisteriseloste OLYMPIA Kaukomatkatoimsisto ja Kaukoretket asiakasrekisterit

1. Rekisterin pitäjä
Oy Lentomatkatoimisto OLYMPIA Flygresebyrå Ab
Yrjönkatu 9
00120 Helsinki
p. (09) 696 2770

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö/yhteyshenkilö:
Sari Juurinen
p.(09) 696 2770 (vaihde)
(09) 6962 7747 (suora)
etunimi.sukunimi(at)olympia.fi

3. Rekisterin nimi
Olympia Kaukomatkatoimiston asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoito, esite- ja mainospostitus.

5. Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakkaan henkilötiedot:

  • nimi
  • osoite
  • puhelin
  • sähköpostiosoite
  • asiakkaan varaustiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakassuhteessa syntyneet tiedot. Asiakkaan ja Olympian väliset puhelut voidaan tallentaa liiketapahtuman varmistamiseksi. Puhelutallenteita käytetään asiakaspalvelun kehittämiseen sekä puhelusisällön todentamiseen. Asiakaspalvelun kehittämiseksi tallenteita voidaan käyttää asiakaspalveluhenkilöstön koulutuksessa ja palvelutasotutkimuksissa.
Puhelusisällön todentamiseen tallenteita voidaan käyttää, mikäli soittava asiakas tai toimeksiantaja reklamoi virheellisestä asiakaspalvelusta tai tuotteesta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
a. Manuaalinen aineisto: Ei ole.
b. Sähköisesti talletetut tiedot: Käyttö suojattu tunnuksin ja salasanoin.

Rekisteriseloste Olympian ja Kaukoretkien uutiskirje

1 Rekisterinpitäjä
Oy Lentomatkatoimisto OLYMPIA Flygresebyrå Ab
Yrjönkatu 9
00120 Helsinki
p.(09) 696 2770

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Sari Juurinen
p.(09) 696 2770 (vaihde)
(09) 6962 7747 (suora)
etunimi.sukunimi(at)olympia.fi

3. Rekisterin nimi
Sähköpostirekisteri, Olympian ja Kaukoretkien uutiskirjeet

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Sähköpostitse lähetettävien uutisten ja markkinointiviestien lähettäminen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan itse antamat tiedot (sähköpostiosoite).

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaattee
a. Manuaalinen aineisto: Ei ole.
b. Sähköisesti talletetut tiedot: Käyttö suojattu tunnuksin ja salasanoin.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen.

Sivustolla käytämme evästeitä tilastollisen tiedon tuottamiseen.

Eväste (cookies) on sivuton pieni, käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista. Katso tarkemmin:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/delete-manage-cooki...

Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/poista-evasteet-poistaaksesi-verkkosiv...

Jos toiminto kytketään pois, on hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.