Olympia on yksityinen, suomalainen, vakavarainen matkanjärjestäjä

 

Miksi juuri Olympian matkalle?

Suomen laajin kaukomatkavalikoima jo vuodesta 1952.

Toimistomme tunnetaan Suomen kaukomatkailun uranuurtajana sekä luotettavana ja asiantuntevana matkanjärjestäjänä. Matkamme on suunniteltu pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja näkemyksellä.

Yli 70 matkavaihtoehtoa, yli 60 maahan, kaikille mantereille ja maailman ympäri.

Esitteemme on täynnä toinen toistaan kiehtovampia matkoja, jotka vievät maailman upeimpiin kohteisiin, nauttimaan huikeista luontoelämyksistä ja näkemään eri kulttuurien kirjoa.

Kiertomatkoillemme voi lähteä turvallisin mielin, sillä mukana on ammattitaitoinen suomalainen matkanjohtaja.

Panostamme paljon matkanjohtajiemme valintaan, koulutukseen ja kohdetuntemukseen. Perillä kohteissa matkanjohtajallamme on apunaan usein myös paikallisopas. Näin matkustajamme saavat mahdollisimman oikean ja monipuolisen kuvan matkakohteistamme. Kaikki matkamme johdetaan suomen kielellä. Näin myös ne matkustajat, jotka eivät hallitse vieraita kieliä, voivat saada parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon. Saamme usein kiitosta siitä, miten hyvää huolta matkanjohtajamme pitävät matkustajistamme.

Useimmille matkoillemme voi varata nais- tai miespaikan.

Yksin matkustavan ei aina välttämättä tarvitse maksaa lisämaksua yhden hengen huoneesta, sillä matkoillemme voi useimmiten ostaa ns. nais- tai miespaikan. Tällöin majoitamme huonetoveriksi ryhmään kuuluvan samaa sukupuolta olevan henkilön. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Hyvätasoiset hotellit, pienet ryhmäkoot sekä kokeneet yhteistyökumppanimme varmistavat matkan onnistumisen.

Hyvällä majoituksella on suuri merkitys matkan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Myös hotellin sijainti on tärkeä. Siksi käytämme kiertomatkoillamme pääsääntöisesti tasokkaita hotelleja, joiden kansainvälinen luokitus on 4–5 tähteä. Jos sellaisia ei ole tarjolla, käytämme parasta saatavilla olevaa tai muuten matkan luonteeseen ja kokonaisuuteen sopivaa hotellitasoa. Matkoillamme ryhmän koko on yleensä vain 15–25 henkeä, joten matkanjohtajamme pystyy pitämään hyvää huolta kaikista matkustajista ja yksilöllinen tunnelma ja toiminnan joustavuus voidaan taata kaikissa tilanteissa.

Käytämme reittilentoja.

Käytämme matkoillamme reittilentoja, jotka sallivat enemmän vapautta suunnitella mahdollisimman mielenkiintoisia matkareittejä.

Hintamme sisältävät kaiken oleellisen, joten lisäkulut jäävät hyvin vähäisiksi.

Matkojemme hinnat ovat aina kokonaishintoja, jotka sisältävät kaiken oleellisen, kuten lennot, majoituksen, matkaohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset matkakohteissa, retket ja kiertokäynnit (joissain tapauksissa tarjolla on myös maksullisia lisäretkiä), sisäänpääsymaksut, verot ja viranomaismaksut, mahdolliset viisumikulut ja juomarahat. Lisäkulut muodostuvat lähinnä ostoksista ja sellaisista ruokailuista, joita ei ole sisällytetty matkaohjelmaan. Olemme sisällyttäneet vähemmän aterioita sellaisiin kohteisiin, joissa on helppo käydä omatoimisesti – tai matkanjohtajan opastuksella – syömässä paikallisissa ravintoloissa.

Erinomainen hinta-laatusuhde.

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Vasta eri matkanjärjestäjien matkojen sisällön ja laadun vertaaminen kertoo jotakin niiden todellisesta edullisuudesta.

Henkilökohtaista palvelua

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Teitä sopivan matkakohteen valinnassa, matkan varaamisessa sekä kaikissa muissa matkaan liittyvissä yksityiskohdissa. Soittakaa tai tulkaa käymään – toimistomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–17 ja sijaitsee Yrjönkadulla Helsingissä.  Yhteystietomme löytyvät tästä.

Matkan varaaminen netistä 

Matkan varaaminen on mahdollista myös suoraan netistä. Nettikauppamme on aina avoinna ja matkojen varaustilanne ajan tasalla. Voitte etsiä Teille sopivaa matkaa monipuolisten matkahakujen avulla. Lisäksi sivuillamme on runsaasti tietoa matkoistamme.