Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Pohjois-Italian kiertomatka: Piemonte

Tämä matka ei juuri nyt ole ohjelmassamme. Muut Italian matkamme löydät täältä!

 • Torino 3 yötä
 • Sacra di San Michele retki
 • Pessione retki
 • Asti 3 yötä
 • Roddi retki
 • Barolo retki
 • Maggiorejärvi retki

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Piemonten maakunta Alppien juurella Pohjois-Italiassa on gastronomian, historian ja kulttuurin ystävien aarreaitta. Alueen pääkaupunki on miljoonan asukkaan Torino, barokkipalatseistaan, piazzoistaan ja kaarikäytävistään tunnettu. Egyptiläisen museon kokoelmat vetävät vertoja Kairossa ja Lontoossa esitellyille. Uudempiin kokoelmiin tutustumme automuseossa, joka kertoo urheiluautojen valmistuksen pitkistä perinteistä. Kulttuuriannin kevennykseksi sopii herkullinen jäätelö ja suussa sulava suklaa. Maaseudulla Barolon viinialueella saamme ihailla Unescon maailmanperintömaisemia ja tutustua huippukokkien suuresti arvostamiin valkoisiin tryffeleihin. Laadukas lähiruoka ja kiireetön aterioista nauttiminen on oleellinen osa Piemonten elämäntyyliä. ”Slow food” -ideologia on vahvasti läsnä ja peittoaa ylikansallisen pikaruokakulttuurin. Yhtenä matkan kohokohtana seuraamme aitiopaikoilta kerran vuodessa järjestettävää Astin vauhdikasta laukkakilpailua eli paliota.

Matkanjohtaja Raffaello Tesi on syntyperäinen toscanalainen, joka vuosia sitten ihastui Suomen talveen. Rakkaudesta kylmään maahamme hän on asunut Suomessa jo 18 vuotta. Raffaa kiehtoo erityisesti eri maiden kulttuurien kohtaaminen. Tämä on saanut hänet matkustelemaan eri puolille maailmaa, viimeiset 7 vuotta myös Olympian ja Kaukoretkien matkanjohtajana. Raffa toimii myös suomi-italia-kielenkääntäjänä. (Huom. Varaamme oikeuden käyttää toista kuin nimettyä matkanjohtajaa pakottavassa tilanteessa, esim. nimetyn matkanjohtajan ollessa estyneenä sairastumisen tai muun vakavan syyn johdosta. Nimetyn matkanjohtajan vaihtuminen toiseen ammattitaitoiseen Olympia-matkanjohtajaan ei ole valmismatkan virhe eikä sen nojalla synny oikeutta hinnanalennukseen tai matkan peruutumiseen kuluitta)

Tarkistakaa passinne / virallisen henkilökorttinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.

Osa matkan vierailukohteista saattaa vaihtua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Tämän matkan hinnoittelu perustuu euroon.

Ennakkomaksu 350 e/hlö.

Peruutusehdot A:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 7–3 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 2 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Pohjois-Italian kiertomatka: Piemonte: Vinkkejä ja suosituksia

Voit olla kiinnostunut myös näistä