Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Tansanian safari jouluna ja uusivuosi Sansibarilla

Tämä matka ei juuri nyt ole ohjelmassamme. Muut safarimatkamme löydät täältä.

  • Arusha 1 yö
  • Tarangire 1 yö
  • Ngorongoro 2 yötä
  • Oldupairotko retki
  • Serengeti 3 yötä
  • Lake Manyara 1 yö
  • Sansibar 5 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Itä-Afrikan ylängöllä elää maailman monimuotoisin nisäkkäiden kirjo. Joulusafarimme Tansanian upeimmissa kansallispuistoissa vie sinut unohtumattomalle matkalle tutustumaan alueen luontoon ja eläimiin niiden omassa elinympäristössä. Safarin jälkeen nautimme vielä rantalomasta ja vuoden vaihtumisesta Sansibarin maustesaarella.

Serengeti on yksi Afrikan arvostetuimmista kansallispuistoista. Sen jokivarsimetsät, kalliosaarekkeet ja silmänkantamattomat tasangot muodostavat vertaansa vailla olevan luontokokonaisuuden monipuolisine eläin- ja kasvilajeineen. Liikut näissä upeissa maisemissa norsujen, kirahvien, gasellien ja muiden antilooppien sekä Afrikan suurpetojen ympäröimänä. Ngorongoron maaginen tulivuorikraatteri kätkee sisälleen todellisen pienois-Afrikan. Se on myös uhanalaisen pensassarvikuonon viimeisiä suojapaikkoja. Yksi Afrikan kauneimmista kansallispuistoista on Tarangire apinanleipäpuineen. Vietämme täällä yhden yön telttamajoituksessa. Oldupairotkon arkeologia johdattaa vierailijan retkelle esi-isien maailmaan.

Korkeatasoiset lodget lisäävät safarimatkustamisen mukavuutta. Safarilla vietettyjä päiviä täydentävät lepohetket eksoottisella Sansibarin saarella. Siellä voi nähdä jälkiä islamilaisesta suahilikulttuurista ja nauttia Intian valtameren huuhtomista valkoisista hiekkarannoista sekä hotellin hyvinvointipalveluista.

Tansanian safari jouluna ja uusivuosi Sansibarilla: Vinkkejä ja suosituksia

Voit olla kiinnostunut myös näistä