Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Tokio – matka japanilaisuuden ytimeen

Tutustu Japanin perinteisiin suurkaupungin sykkeessä, vieraile teehuoneessa ja ihastele bonsai-istutuksia. Lisäksi nautit japanilaisen keittiön antimista.

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Tokiossa ikivanhat perinteet kohtaavat modernin suurkaupungin sykkeen. Japanin pääkaupunki on suuruudestaan huolimatta inhimillinen vierailukohde, jonka jokaisella kaupunginosalla on oma luonteensa ja ominaispiirteensä. Japanilainen kohteliaisuus ja hillitty käytös tulevat esiin yllättävissäkin arkipäivän tilanteissa; aamuruuhka metroliikenteessä hoituu hämmästyttävän sujuvasti, kulmakaupan eli konbinin myyjän ystävällisyys lämmittää. Palvelutilanteissa asiakas on kuningas ja häntä puhutellaan kunnioittavin sanankääntein kaikkialla. Toisaalta Japani on myös robottien ja automaattien luvattu maa, joten joskus palvelu hoituukin koneellisesti.

Majoitumme yhdellä Tokion suosituimmista alueista, Ginzan tyylikkäässä kaupungiosassa. Perinteisen japanilaisen, vähäeleisen estetiikan ja sen tuoman mielenrauhan voit kokea Hamarikyu-puutarhan teehuoneessa. Matkalla on myös mahdollisuus lähteä retkelle Studio Ghibli -museoon, japanilaisen animaatioelokuvan lumottuun maailmaan.

Voit olla kiinnostunut myös näistä