Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Uusi-Seelanti ja risteily Tyynenmeren saarilla

Tutustu Uuden-Seelannin maorikulttuuriin ja ihastu Fidžin, Samoan ja Tongan kulttuureihin ja historiaan sekä nauti Solstice-aluksen palveluista

 • 16.2.2021 - 9.3.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai olympia@olympia.fi

  Ennakkovaraa
 • Doha 1+1 yötä
 • Auckland 1+1 yötä / risteily alkaa ja päättyy
 • Rotorua 2 yötä
 • Bay of Islands Uusi-Seelanti
 • Lautoka Fidži
 • Suva Fidži
 • Apia Samoa
 • Pago Pago Amerikan Samoa
 • Vava'u Tonga
 • Nuku'alofa Tonga

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Doha - Auckland – Rotorua - Bay of Islands – Lautoka, Fidži – Suva, Fidži – Apia, Samoa – Pago Pago, Amerikan Samoa – Vava’u, Tonga – Nuku’alofa, Tonga – Auckland

Keväällä on mainio tilaisuus ”valloittaa” monta eteläisen Tyynenmeren saarta yhdellä matkalla. Ennen risteilyämme Celebrity Cruises -varustamon Solstice-laivalla vietämme muutaman päivän Uuden-Seelannin Pohjoissaarella, missä tutustumme mm. maorikulttuuriin. Sen jälkeen suuntaamme kohti turkoosina välkkyviä laguuneja, palmurantoja ja vehreinä merestä nousevia saaria. Fidžisaarten leppoisa tunnelma ja hyväntuuliset asukkaat bula-tervehdyksineen tulevat tutuksi pääsaarella Viti Levulla. Samoalla ja myös Amerikan Samoalla vaalitaan edelleen yli 3000-vuotista Fa’a Samoa -perinnettä, jonka ytimessä ovat laajennettu perhe, kirkonmenot ja vanhempien ihmisten kunnioittaminen. Tongalla käsityötaidot periytyvät äidiltä tyttärelle ja erityisesti käsinpunotut tapa-asut ovat taideteoksia. Yhteistä kaikille näiden saarten asukkaille on kiireetön ja hymyilevä elämänasenne sekä perinteiden vaaliminen. Pitkiä lentoja tasataksemme yövymme mennen tullen Qatarin pääkaupungissa Dohassa.

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saatte veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

Voit olla kiinnostunut myös näistä