Varaa matka

Matka Bocuse d’Or kokkien Euroopan mestaruuskilpailuun Trondheimiin

Jos sinulla on kysyttävää matkasta tai varaamisesta tai esim. haluamaasi huonetyyppiä ei ole vapaana, soita (09) 6962 770 tai lähetä viesti olympia@olympia.fi.
Palvelemme ma-pe klo 9.00-16.00.

Varauksessa matkustajien nimet tulee olla täsmälleen samassa muodossa kuin passissa. Jos käytät eri nimeä (etu- tai sukunimeä) kuin passissa ensimmäisenä olevaa, siitä tulee mainita jo matkaa varatessa. Sukunimen osalta tarvitsemme kaikki passiin merkityt osat, jos kyse yhdistelmä- tai kaksoisnimestä. Matkan varaamisesta esim. lempinimellä tai muulla kuin passissa ensimmäisenä olevalla etunimellä aiheutuvista mahdollisista lisäkustannuksista ja hankaluuksista vastaa matkustaja.

Jos matkaseurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, ilmoita asiasta meille jo varausvaiheessa. Osa kohdemaistamme asettaa rajoituksia tai erityisvaatimuksia. Alle 18-vuotias tai oikeustoimikelvoton henkilö ei voi yksin solmia matkasopimusta kanssamme eikä ilman huoltajaa osallistua matkalle.

Maksettuasi varauksen/ennakkomaksun Paytrailin sivulla, odota hetki että ohjelma siirtyy takaisin Olympian sivulle. Saat maksusta myös vahvistuksen sähköpostiisi. Ellei tuota vahvistusta tule, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian.