Lotuksen-kukkia--Udon-Thani-Thaimaa-Olympia

Hintamme sisältää enemmän

Olympian periaate on edelleen sisällyttää kaikki olennainen matkan perushintaan

Tutustu matkaohjelmaan huolellisesti ja vertaile eri matkanjärjestäjien matkojen sisältöä  hintavertailuja tehdessäsi

Matkaan liittyy monia maksuja, joita ei aina tule etukäteen ehkä ajateltuakaan. Lentojen, kuljetusten ja majoitusten lisäksi myös suurin osa retkistä ja tutustumiskäynneistä matkan ohjelmassa mainittuine ruokailuineen kuuluu perushintaamme. Erityisesti kannattaa huomata, että monissa kohteissa käytännössä pakolliset palvelupalkkiot ja juomarahat sekä erilaiset matkustajamaksut ja verot sekä Suomen kansalaisilta perittävät matkan toteuttamiseksi välttämättömät viisumimaksut sisältyvät aina Olympian matkan hintaan. Emme myöskään peri erillistä varausmaksua normaalista matkavarauksesta.

Kohteissa, joissa on perusteltua olla enemmän vapaa-aikaa, voi tarjolla olla maksullisia lisäretkiä ja/tai -ruokailuja. Matkaohjelmistamme käy kunkin matkan tarkka sisältö selkeästi ilmi ja löydät ohjelmasta lähes aina myös matkalla käytettävän lentoyhtiön sekä hotellit - tiedät siis mihin ja millä matkustat.

Kaikilla Olympian matkoilla on aina mukana suomalainen matkanjohtajamme

Olympian matkanjohtajat saavat asiakkailtamme paljon kiitettävää palautetta ja asiakkaamme arvostavat matkanjohtajan tuomaa lisäarvoa matkalla.

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Asiakaspalautteemme osoittaa Olympian onnistuneen tarjoamaan matkan hinnalle vastinetta asiakkaidemme odottamalla tavalla.

Olympian matkoilla olleista 9,5 / 10 suosittelee Olympian matkoja ystävilleen!