Hyppää pääsisältöön

Kiertomatkat

OLYMPIAN KAUKOMATKA – PARAS TAPA KOKEA MAAILMA

Laaja valikoima kiertomatkoja ympäri maailmaa

Matkavalikoimastamme löytyvät toinen toistaan kiehtovammat kiertomatkat, jotka vievät maailman upeimpiin kohteisiin, nauttimaan huikeista luontoelämyksistä ja näkemään eri kulttuurien kirjoa. Yli 70 matkavaihtoehtoa, yli 60 maahan, kaikille mantereille.

Olympian kokenut matkanjohtaja on alansa parhaimmistoa

Kiertomatkoillemme voi lähteä turvallisin mielin, sillä mukana on ammattitaitoinen suomalainen matkanjohtaja. Panostamme paljon matkanjohtajiemme valintaan, koulutukseen ja kohdetuntemukseen. Perillä kohteissa matkanjohtajallamme on apunaan usein myös paikallisopas. Näin matkustajamme saavat oikean ja monipuolisen kuvan matkakohteistamme. Kaikki matkamme johdetaan suomen kielellä. Näin myös ne matkustajat, jotka eivät hallitse vieraita kieliä, voivat saada parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon. Saamme usein kiitosta siitä, miten hyvää huolta matkanjohtajamme pitävät matkustajistamme.

HUOM! Koronatilanteen vuoksi emme toistaiseksi myy yksittäisiä nais- tai miespaikkoja jaettuun kahden hengen huoneeseen vaan yksin matkustavan on lunastettava käyttöönsä oma yhden hengen huone)

Tasokkaat hotellit, pienet ryhmät, yksilöllinen tunnelma

Hyvällä majoituksella on suuri merkitys matkan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Myös hotellin sijainti on tärkeä. Siksi käytämme kiertomatkoillamme tasokkaita hotelleja, joiden kansainvälinen luokitus on 4–5 tähteä. Jos sellaisia ei ole tarjolla, käytämme parasta saatavilla olevaa tai muuten matkan luonteeseen ja kokonaisuuteen sopivaa hotellitasoa.

Matkoillamme ryhmän koko on yleensä vain 15–25 henkeä, joten matkanjohtajamme pystyy pitämään hyvää huolta kaikista matkustajista ja yksilöllinen tunnelma ja toiminnan joustavuus voidaan taata kaikissa tilanteissa.

Kokonaishinnoittelu – ei yllätyksiä matkan aikana

Matkojemme hinnat ovat kokonaishintoja. Ne sisältävät kaiken oleellisen, kuten lennot, majoituksen, matkaohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset matkakohteissa sekä retket (joillakin matkoillamme on tarjolla myös maksullisia lisäretkiä). Sisäänpääsymaksut, verot, viranomaismaksut sekä mahdolliset viisumikulut sekä juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille on myös sisällytetty matkan hintaan. Matkan aikana syntyvät lisäkulut muodostuvat lähinnä ostoksista ja sellaisista ruokailuista, joita ei ole sisällytetty matkaohjelmaan. Olemme sisällyttäneet vähemmän aterioita sellaisiin kohteisiin, joissa on helppo käydä omatoimisesti – tai matkanjohtajan opastuksella – syömässä paikallisissa ravintoloissa.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Vasta eri matkanjärjestäjien matkojen sisällön ja laadun vertaaminen kertoo jotakin niiden todellisesta edullisuudesta.

Kaikki Olympian kiertomatkat on listattu kartan yläpuolella - tutustu!

Matkakalenteri