Kiertomatkat yli 80 maahan

Kiertomatkat

Laaja valikoima kiertomatkoja ympäri maailmaa
Madagaskar-Kiertomatkat

Olympian kiertomatka - paras tapa kokea maailma

Matkavalikoimastamme löydät toinen toistaan kiehtovampia opastettuja kiertomatkoja, jotka vievät sinut maailman upeimpiin kohteisiin, nauttimaan huikeista luontoelämyksistä ja näkemään eri kulttuurien kirjoa. Lähes 100 matkavaihtoehtoa, yli 80 maahan, kaikille mantereille.

10 päivää


22.11., 20.12. ja 31.1.2025
alk. 3 470 €
Uutuus
16 päivää


28.11.
alk. 7 460 €
18 päivää


6.11. ja 5.2.2025
alk. 7 990 €
12 päivää


15.11.
alk. 4 290 €
Uutuus
11 päivää


3.12. ja 4.3.2025
alk. 3 880 €
9 päivää


10.11.
alk. 3 950 €
11 päivää


27.10. ja 26.1.2025
alk. 3 850 €

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Miksi valita juuri Olympian matka?

Opastettu kiertomatka – kokenut matkanjohtaja aina mukana 

Kiertomatkoillemme voit lähteä turvallisin mielin, sillä mukana on ammattitaitoinen suomalainen matkanjohtaja. Panostamme paljon matkanjohtajiemme valintaan, koulutukseen ja kohdetuntemukseen. Perillä kohteissa matkanjohtajallamme on apunaan usein myös paikallisopas. Näin matkustajamme saavat oikean ja monipuolisen kuvan matkakohteistamme. Kaikki matkamme johdetaan suomen kielellä. Näin myös ne matkustajat, jotka eivät hallitse vieraita kieliä, voivat saada parhaan mahdollisen palvelun ja tietotaidon. Saamme usein kiitosta siitä, miten hyvää huolta matkanjohtajamme pitävät matkustajistamme.

Matkoillamme on tasokkaat hotellit, pienet ryhmät ja yksilöllinen tunnelma

Hyvällä majoituksella on suuri merkitys matkan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Myös hotellin sijainti on tärkeä. Siksi käytämme matkoillamme tasokkaita hotelleja, joiden kansainvälinen luokitus on 4–5 tähteä. Jos sellaisia ei ole tarjolla, käytämme parasta saatavilla olevaa tai muuten matkan luonteeseen ja kokonaisuuteen sopivaa hotellitasoa.

Matkamme tehdään pienryhmissä (15–25 henkilöä), joten matkanjohtajamme pystyy pitämään hyvää huolta kaikista matkustajista ja yksilöllinen tunnelma ja toiminnan joustavuus voidaan taata kaikissa tilanteissa.

Kokonaishinnoittelu – ei yllätyksiä matkan aikana

Matkojemme hinnat ovat kokonaishintoja. Ne sisältävät kaiken oleellisen, kuten lennot, majoituksen, matkaohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset matkakohteissa sekä retket (joillakin matkoillamme on tarjolla myös maksullisia lisäretkiä). Sisäänpääsymaksut, verot, viranomaismaksut sekä mahdolliset viisumikulut sekä juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille on myös sisällytetty matkan hintaan. Matkan aikana syntyvät lisäkulut muodostuvat lähinnä ostoksista ja sellaisista ruokailuista, joita ei ole sisällytetty matkaohjelmaan. Olemme sisällyttäneet vähemmän aterioita sellaisiin kohteisiin, joissa on helppo käydä omatoimisesti – tai matkanjohtajan opastuksella – syömässä paikallisissa ravintoloissa.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Vasta eri matkanjärjestäjien matkojen sisällön ja laadun vertaaminen kertoo jotakin niiden todellisesta edullisuudesta.

Olympian kiertomatkoilla näet yhdellä matkalla useita upeita kohteita

Valikoimassamma on myös laaja valikoima matkoja Euroopassa! Lähde vaikkapa neljän maan kiertomatkalle Bodenjärven maisemiin - majoitumme Itävallassa mutta käymme myös Saksassa, Sveitsissä sekä piskuisessa Liechtensteinissa. Sisilian kiertomatkalla tutustut saaren vaikuttavaan luontoon, barokkiarkkitehtuurin kauneuteen ja antiikin kaupunkeihin, käyt myös Etnalla ja nautit Välimeren lämmöstä. Kaikki Euroopan matkamme löydät tästä.

Kun päätät lähteä matkalle kauemmaksi, esimerkiksi Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Australiaan tai vaikkapa Japaniin, katso moninaiset vaihtoehtomme. Olympian matkoilla saat aina hieman enemmän sisältöä matkaasi!

Valitse oma kohteesi lukuisista opastetuista kiertomatkoistamme!