Reinin-ristely-Saksa-Olympia

Saksan matkat

Hurmaavia keskiaikaisia kaupunkeja, viinitiloja ja linnoja
Lindaun-satama-Saksa

Saksan matkat, joilla näet enemmän

Olympian Saksan matkoilla tutustut tarkoin valikoituihin kohteisiin, suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Lähde risteilemään Reinille tai tutustumaan ihastuttaviin Bodenjärven maisemiin. Aktiivimatkailijalle sopii pyöräily Prahasta Dresdeniin -matkamme.

6 päivää


2.9. ja 3 muuta lähtöä
alk. 2 480 €

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Matkakohteena Saksa

Saksasta löytyy erilaisia maisemia ja nähtävää jokaiselle. Vilkas kulttuurielämä ja nähtävyydet houkuttelevat kaupunkilomille, viinialueilta löytyy viehättäviä pikkukyliä ja myös aktiivimatkailijalle löytyy Saksasta lukematon määrä tutkittavaa.

Reinin risteily on rauhallinen jokiristeily hyvätasoisella aluksella. Nautit laivalla täysihoidosta, hyvästä palvelusta ja rentoudut katsellen jokivarren maisemia. Laivan pysähdyspaikoissa teemme matkan hintaan kuuluvan retken. Pääset siis tutustumaan Kölniin ja Bonniin, viinialueella Koblenziin ja Rüdesheimiin sekä Mannheimiin ja romanttiseen Heidelbergiin. Pistäydymme myös Saksan ja Ranskan rajalla sijaitsevassa Strasbourgissa. Risteily alkaa Amsterdamista mutta suurin osa matkasta tehdään Reinin Saksan puolisella osuudella.

Matka Bodenjärvelle ja Alpeille vie sinut neljään maahan, Saksaan, Itävaltaan, Sveitsiin ja Liechtensteiniin. Bodenjärvi sijaitsee kolmen maan rajalla ja majoitumme Itävallan puolella. Teemme Saksaan useina päiviä retkiä Bodenjärvellä laivalla tai järven rantoja seuraillen bussilla. Friedrichshafenin satamakaupungissa vierailemme Zeppelinin ilmalaivamuseossa, käymme historiallisissa Lindaussa, Konstanzinissa ja Meersburgissa sekä Mainaun kukkasaarella.

Pyöräilymatka Prahasta Dresdeniin kulkee Tsekin pääkaupungista Prahasta Vltava- ja Elbejokia mukaillen Saksan Dresdeniin asti. Saksassa yövymme Bad Schandaussa ja Dresdenissä. Tämä aktiivimatka on vaatimustasoltaan helppo joten vähemmänkin pyöräilleenä voit hyvin lähteä mukaan.

Saksan joulutorit ovat loistava matkakohde marras-joulukuulla. Lähde uutuusmatkallemme nauttimaan joulutunnelmasta Hampurin ja Bremenin joulutoreille.

Yleistä Saksasta

Saksasta löydät kiinnostavia kaupunkeja, keskieurooppalaista idylliä ja monta erilaista kulttuuria. Saksaan voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa mutta tietysti aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn on miellyttävimmät ilmat. Olympian matkat Saksaan tehdään pääosin kesällä. Sateita tulee kesällä satunnaisesti ja lämpötilat ovat päivisin yleensä noin + 15-25 C. Valuuttana on euro.

Saksa on yksi Euroopan unionin perustajavaltioista ja maantieteellisesti sijaitsee sen keskellä. Saksa muodostuu kuudestatoista osavaltiosta ja sen pääkaupunki on Berliini. Pinta-alaltaan noin Suomen kokoisessa Saksassa on noin 84 miljoonaa asukasta. Itä- ja Pohjanmereltä Alpeille saakka ulottuvassa maassa löytyy niin alavia tasankoja kuin vuoristojakin. Suurimmat joet ovat Pohjanmereen laskevat Rein ja Elbe sekä Mustaanmereen laskeva Tovana, Bodenjärvi on Saksan suurin järvi.