Matka-omalle-ryhmalle-Olympia-Myanmar

Räätälöity matka omalle ryhmällesi

Ryhmämatkat kaikille mantereille

Tiesithän, että voit varata yksityiskäyttöön haluamallesi ajalle minkä tahansa upeista kierto-, safari- tai aktiivimatkoistamme, kun aikuisia matkustajia on vähintään 10. Teemme matkoja kaikille mantereille ja yli 80 maahan. 

Voimme myös räätälöidä vapaa-ajan tai yritysryhmänne ohjelman erikoistoiveidenne mukaisesti, haluamaanne kohteeseen. Matkustus kokeneen matkanjohtajan opastuksella tai jopa omatoimisesti ryhmän kesken, jos kyseessä ei ole Olympian valmismatka.

Vaivaton ryhmämatka ja räätälöity matkaohjelma

Kun varaat matkan omalle ryhmällesi, matka toteutetaan täysin privaatisti; samalla matkalla ei ole muita osallistujia. Jokainen osallistuja voi maksaa tarvittaessa oman matkansa meille suoraan. Kokonaisvaltainen konseptimme sisältää tarvittaessa aina juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn matkanjohtajapalvelun, jolloin kenenkään ryhmäläisistä ei tarvitse stressata järjestelyjen suhteen. 

Ryhmämatkat rakennamme ja hinnoittelemme tapauskohtaisesti. Kerro toiveistasi alla olevalla lomakkeella ja mainitse, onko kyse vapaa-ajan vai yrityksen ryhmämatkasta. Otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä ja unelmamatkan suunnittelu voi alkaa!

Jos haluat keskustella kanssamme, tavoitat meidät toimistoaikaan puh. (09) 6962 770.

Kun lähetät meille viestin, matka-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.