Matka-omalle-ryhmalle-Olympia-Myanmar

Räätälöity matka omalle ryhmällesi

Tiesithän, että voit varata yksityiskäyttöön haluamallesi ajalle minkä tahansa upeista kierto-, safari- tai aktiivimatkoistamme, kun aikuisia matkustajia on vähintään 10. Teemme matkoja kaikille mantereille ja yli 80 maahan.

Voimme myös räätälöidä ryhmänne ohjelmaa erikoistoiveiden mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme ryhmällesi täysin räätälöidyn matkan haluamaanne kohteeseen.

Kun varaat matkan omalle ryhmällesi, matka toteutetaan täysin privaatisti; samalla matkalla ei ole muita osallistujia. Jokainen osallistuja voi maksaa oman matkansa meille suoraan. Kokonaisvaltainen konseptimme sisältää aina juuri sinun ryhmällesi räätälöidyn matkanjohtajapalvelun, jolloin kenenkään matkanjäsenen ei tarvitse stressata järjestelyjen suhteen. 

Matkat rakennetaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti, joten kerro toiveistasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä ja unelmamatkan suunnittelu voi alkaa!

Kun lähetät meille viestin, matka-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.