Lahjakortti

alk. 200 €/hlö

Osta Olympian lahjakortti                      

Joulu, syntymäpäivä tai muu merkkipäivä; häät, vuosipäivä, eläkkeelle jääminen -
usein lahjan valitseminen on vaikeaa.

Olympian matkalahjakortin avulla lahjan saaja voi valita monipuolisesta matkavalikoimastamme juuri hänelle sopivan matkan. Valitse haluamasi lahjakortin suuruus 200 €/500 €/1 000 €/2 000 €. Mikäli haluat lahjakortin muulle summalle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lahjakortti

 

Olympian matkalahjakortti on hyvä valinta!

Lahjakortti on voimassa aina seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka ja sen voi käyttää mihin tahansa Olympian matkaan.
Jos lahjan saaja on jo varannut meiltä matkan, hän voi käyttää lahjakortin myös sen maksuun.

Matkan hinta ja ehdot

Lahjakortin ostaminen onnistuu näillä ohjeilla:

Valitse "varaa" painike (lähtö ja paluupäivän kohdalla lahjakortin viimeinen käyttöpäivä)
Valitse matkustamääräksi 1 kpl (= 1 lahjakortti)

Anna matkustajatiedot. HUOM! Tässä kohdassa laita täppä myös ruutuun "Haluan laskun eri osoitteeseen".
Täytä omat tietosi ensimmäiseen osaan (Aikuinen #1, yhteyshenkilö) ja lahjakortin saajan tiedot kohtaan "Osallistujien tiedot".
Merkitse lahjakortin saajan sähköposti vain jos tiedät että voimme lähettää hänelle sähköpostia suoraan.

Lisäpalvelut. Valitse haluamasi lahjakortin suuruus (200 € / 500 € / 1 000 € / 2 000 €). Lahjakortin saajan nimi näkyy summan kohdalla. (Mikäli haluat lahjakortin muulle summalle, ota yhteys toimistoomme)

Seuraavalla sivulla saat yhteenvedon ostoksesta. Voit laittaa "Lisätietoja varaukseen" vielä tarvittavia lisätietoja.
Hyväksy varausehdot ja siirry maksamaan lahjakortti Paytrailin kautta. Muista maksun jälkeen odottaa hetki että ohjelma palaa takaisin sivullemme.

Saat sähköpostiisi kuitin ja tiedot lahjakorttivarauksesta. Sähköpostin liitteenä tulee myös "Kohdekuvaus" johon voit itse täydentää lahjakortin suuruuden ja antaa sen lahjakortin saajalle. Sivun alareunassa näkyy varausnumero, jonka avulla lahjakortti löytyy meiltä.

Matkaohjelma

Tästä löydät Olympian matkakalenterin, josta lahjakortin saaja löytää juuri itselleen sopivan matkan ja ajankohdan helposti.

  

Oma juhlamatka suunnitteilla?

Jos olet itse suunnittelemassa juhlamatkaa ja kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Lahjakortti

Lahjakortin summa huomioidaan matkavarauksen loppulaskussa

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).
Matkoihin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Matkan ehdot ja ohjeet

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun, ostopäivästä alkaen. Lahjakorttia voi käyttää jo varatun matkan maksuun mutta sitä ei voi muuttaa rahaksi.

Olympian yleiset matkaehdot
päivää alk./hlö 200 €
  • 1.1.2025 - 31.12.2025
    alk. 200€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.