Hyppää pääsisältöön

Risteilyt

Risteilemme laadukkailla Celebrity Cruises -varustamon laivoilla niin idässä ja lännessä kuin eteläisellä pallonpuoliskollakin, joten risteilymatkustajamme löytävät varmasti oman vaihtoehtonsa monista mielenkiintoisista matkareiteistä. Toisenlaista risteilykonseptia edustavat tutkimusmatkamaiset risteilyt, joita ovat risteilymme Galápagossaarilla, Etelä-Amerikan Tulimaassa sekä Etelämantereella.

Celebrity Cruises -varustamon keskisuurten alusten kylpylöistä ja niiden hemmotteluhoidoista vastaa Canyon Ranch, yksi maailman johtavista hyvinvoinnin tuotemerkeistä. Herkkuaterioiden mukanaan tuomat ylimääräiset kalorit voi helposti polttaa hyvin varustellussa kuntosalissa. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä viihtyisät hytit, ystävällinen palvelu ja mielenkiintoiset reitit, niin täydellinen risteilykokemus on valmis.

Olympian hinta sisältää risteilyn lisäksi lähes kaiken – lennot ja kuljetukset, majoituksen hotelleissa, risteilyllä täysihoidon ja runsaan ohjelman. Useimmilla Celebrity-risteilyillä on myös kampanjaetuna ilmainen Classic-juomapaketti (etu ei koske Tyynenmeren-risteilyä). Tulimaan-risteilyllä hintaan kuuluvat myös lähes kaikki alkoholittomat juomat ja alkoholijuomat risteilyn aikana. Risteilymatkoillamme on myös aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii kaikista järjestelyistä, auttaa ja neuvoo sekä järjestää suomenkielisiä retkiä.

Matkakalenteri