Hyppää pääsisältöön

Risteilyt

KARIBIAN-RISTEILYT JA MUITA RISTEILYJÄ

Olympian risteilyt Karibialla, Kaukoidässä ja Oseaniassa tehdään laadukkailla, yksilölliseen palveluun panostavilla Celebrity Cruises -varustamon laivoilla niin idässä ja lännessä kuin eteläisellä pallonpuoliskollakin. Risteilymatkustajamme löytävät varmasti oman vaihtoehtonsa monista mielenkiintoisista matkareiteistä, jotka suuntautuvat Karibialle, Väli- ja Etelä-Amerikkaan, Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin sekä monille Tyynenmeren saarille. Lisäksi ohjelmassamme on lähes kuukauden kestävä matka maailman ympäri, Tyynenmeren-risteily Havaijilta Australiaan.

Ruokailut kuuluvat Celebrity-risteilyn hintaan ja ovat jo sinällään merkittävä osa risteilykokemusta. Valinnanvaraa on runsaasti kahviloista ja itsepalveluravintoloista aina klassiseen pääravintolaan. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät pääravintolan ensimmäisestä kattauksesta. Matkanjohtajamme kääntää ruokalistan suomeksi.

Pääravintolan lisäksi laivoilla on useita erikoisravintoloita, esimerkkinä Tuscan Grille (italialainen keittiö) ja Murano (ranskalainen keittiö). Erikoisravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus ja niissä peritään 30–50 dollarin suuruinen kattausmaksu. Suosittelemme kokeilemaan!

Celebrity-risteilyjemme hintaan kuuluu pääsääntöisesti myös kattava Classic-juomapaketti (sisältää valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, kahvin ja teen, pulloveden, oluita, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja sekä viinejä). Lisätietoja juomapaketista tästä.

Celebrityn modernit laivat on sisustettu skandinaaviseen makuun. Tarjolla on runsaasti aktiviteettejä, upeat uima-allasalueet ravintoloineen, avarat ja hyvin varustellut kuntosalit, hyvätasoiset kylpyläosastot ja niiden tarjoamat hyvinvointipalvelut sekä monipuolista ohjelmaa niin päiväsaikaan kuin iltaisinkin. Tarjolla on esimerkiksi tanssikursseja ja erilaisia kilpailuja, upeita musiikki- ja teatteriesityksiä jne.

Laivojen kylpylöistä ja niiden hemmotteluhoidoista vastaa Canyon Ranch, yksi maailman johtavista hyvinvoinnin tuotemerkeistä. Herkkuaterioiden mukanaan tuomat mahdolliset ylimääräiset kalorit voi helposti polttaa hyvin varustellussa kuntosalissa. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä viihtyisät hytit, ystävällinen palvelu ja mielenkiintoiset reitit, niin täydellinen risteilykokemus on valmis.

Muut risteilymatkat

Toisenlaista risteilykonseptia edustavat tutkimusmatkamaiset risteilymme Galápagossaarilla ja jokiristeilyt Reinillä. Myös Niilin-risteily on jälleen ohjelmassa.

Kaikki risteilymatkamme löytyvät lueteltuina tältä sivulta kartan yläpuolelta. Linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin risteilykohtaisiin matkaohjelmiin.

Olympian hinta sisältää risteilyn lisäksi lähes kaiken – lennot ja kuljetukset, majoituksen hotelleissa, risteilyllä täysihoidon ja runsaan ohjelman. Useimmilla Celebrity-risteilyillä on myös kampanjaetuna ilmainen Classic-juomapaketti (etu ei koske Tyynenmeren-risteilyä). Risteilymatkoillamme on myös aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii kaikista järjestelyistä, auttaa ja neuvoo sekä järjestää suomenkielisiä retkiä.

Matkakalenteri