Hyppää pääsisältöön

Risteilyt

Olympian risteilyt tehdään laadukkailla, yksilölliseen palveluun panostavilla Celebrity Cruises -varustamon laivoilla niin idässä ja lännessä kuin eteläisellä pallonpuoliskollakin. Risteilymatkustajamme löytävät varmasti oman vaihtoehtonsa monista mielenkiintoisista matkareiteistä, jotka suuntautuvat Karibialle, Etelä- ja Väli-Amerikkaan, Aasiaan sekä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Lisäksi ohjelmassamme on lähes kuukauden kestävä Tyynenmeren-risteily, joka purjehtii Australiasta Havaijille tai päinvastoin, riippuen matkan ajankohdasta.  

Ruokailut kuuluvat Celebrity-risteilyn hintaan ja ovat jo sinällään merkittävä osa risteilykokemusta. Valinnanvaraa on runsaasti kahviloista ja itsepalveluravintoloista aina klassiseen pääravintolaan. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät pääravintolan ensimmäisesta kattauksesta. Matkanjohtajamme kääntää ruokalistan suomeksi.

Pääravintolan lisäksi laivoilla on useita erikoisravintoloita, esimerkkinä Tuscan Grille (italialainen keittiö) ja Murano (ranskalainen keittiö). Erikoisravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus ja niissä peritään 30-50 dollarin suuruinen kattausmaksu. Suosittelemme kokeilemaan!

Celebrity-risteilyjemme hintaan kuuluu pääsääntöisesti myös kattava Classic-juomapaketti (sisältää valikoiman virvoitusjuomia, mehuja, kahvin ja teen, pulloveden, oluita, väkeviä alkoholijuomia, cocktaileja sekä viinejä). Lisätietoja juomapaketista tästä.

Laivoilla on runsaasti aktiviteettejä, upeat uima-allasalueet ravintoloineen, avarat ja hyvin varustellut kuntosalit, hyvätasoiset kylpyläosastot ja niiden tarjoamat hyvinvointipalvelut sekä monipuolista iltaohjelmaa. Kun kaikkeen tähän yhdistetään vielä viihtyisät hytit, niin täydellinen risteilykokemus on valmis.

Risteilymatkat

Toisenlaista risteilykonseptia edustavat tutkimusmatkamaiset risteilymme Galápagossaarilla, Etelä-Amerikan Tulimaassa sekä Etelämantereella. Brasiliassa Amazonin-risteilyllä nautitaan puolestaan tasokkaasta laivasta ja all inclusive -palveluista.

Jokiristeilyjä ohjelmassamme on kaksi: Moskova ja Volgan-risteily sekä Jangtse -jokiristeily Kiinassa.

Kaikki risteilymatkamme löytyvät lueteltuina tältä sivulta kartan alapuolelta. Linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin risteilykohtaisiin matkaohjelmiin.

Olemme myös koonneet risteilymme yksiin kansiin. Jos mieluummin tutustut risteilytarjontaamme paperisen esitteen parissa, voit tilata sen tästä. Esite on myös selattavissa netissä.

Olympian hinta sisältää risteilyn lisäksi lähes kaiken – lennot ja kuljetukset, majoituksen hotelleissa, risteilyllä täysihoidon ja runsaan ohjelman. Useimmilla Celebrity-risteilyillä on myös kampanjaetuna ilmainen Classic-juomapaketti (etu ei koske Tyynenmeren-risteilyä). Tulimaan- ja Amazonin-risteilyillä hintaan kuuluvat myös lähes kaikki alkoholittomat juomat ja alkoholijuomat risteilyn aikana. Risteilymatkoillamme on myös aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joka huolehtii kaikista järjestelyistä, auttaa ja neuvoo sekä järjestää suomenkielisiä retkiä.

Matkakalenteri