Tyytyvaiset-matkailijat-Olympia

Olympia - Kokemuksia

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen, koska asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Toivomme, että matkustajamme antavat meille matkastaan palautetta ja kertovat kokemuksistaan. Tällä sivulla näet asiakkaidemme kirjoittamia kokemuksia. Matkan nimeä klikkaamalla pääset matkan sivulle.

Kahdessa viikossa näki ja koki todella paljon. Hyvät kengät oltava mukana, kävelyä tulee kohtalaisen paljon. Meidän matkamme sattui Sakura-aikaan, joten siinäkin mielessämme matkamme oli erittäin onnistunut 🌸

Sen, joka pitää vuonoista, lumihuipuista, subarktisesta luonnosta ja toisaalta rehevistä viinialueista ja eksoottisista kaupungeista. kannattaa tehdä tämä tutustumismatka maailman eteläisimpään osaan.

 
 
 


 

Jussi

Matka sisälsi upeita luontokokemuksia, runsaasti eläimiä. Majoituttiin erittäin hyvätasoisissa teltoissa ja ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. Opas ja autokuskit loistivat tiedoillaan ja taidoillaan.

 
 
 


 

Jaana


Jos haluat nähdä Afrikkaa ja tutustua villieläimiin, nähdä monimuotoista luontoa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin ja päivittäiseen elämänrytmiin: "Olympia on oikea matkanjärjestäjä."
Jarmo

Oikea valinta ensimmäiseksi safarimatkaksi. Turvallinen ja varma valinta. Jopa hanavesi oli juotavaa. Ihanaa kun ei tarvinnut viikon aikana siirtyä kuin retkeltä toiselle, pakkaamatta tavaroita.

 
 


 

Noora

Pitkään ohjelmassa ollut kolmen maan kierros on hioutunut liki täydelliseksi kokonaisuudeksi. Matka on tiivis ja toki pitkät lennot, mutta kokemuksena ainutkertainen. Kaikki kohteet ovat täynnä uusia elämyksiä. Matkanjohtaja oli aivan superhyvä. Myös ryhmään rakentui hyvä henki. Vahva suositus!

 
 
 


 

Klaus

Kiertomatka sinulle, joka haluat kokea monenlaisia elämyksiä niin suurkaupungeissa, luonnossa kuin valtameren äärellä!

 
 


 

Frouva over 60


Uskomaton matka. Miten upea luonto ja eläimet. Pyöräilyä ja vaellusta sekä norklausta. Kaikille kaikkea. Takuulla saa rahalle vastiketta.

 


 

Margit

Kerrassaan upea kokemus, ylitti kaikki odotukset - ja oli hintansa väärti 😊

Anna


Elämyksellinen ja upea reissu muinaisesta Egyptistä kiinnostuneille. Laivamatka sujui hyvin siistissä ja kauniissa hytissä. Laivan hygienia oli huipputasoa, mitään kummempia vatsaongelmia ei pelosta huolimatta tullut. Huippureissu, voin suositella.

 


 

Vicki Li

Kaikkein paras tapa tutustua Egyptin nähtävyyksiin, ei tarvitse vaihtaa hotellia vähän väliä vaan "hotelli" siirtyy itse kohteelta seuraavalle. Ja tällä matkalla näkee muutakin kuin vain keskeisimmät nähtävyydet, perusteellinen tutustuminen muinaiseen Egyptiin.

 


 

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen matka. Afrikan kaunis luonto hurmasi. Oppaat erittäin asiantuntevia ja innostuneita. Lisämaksullisille retkille kannattaa ehdottomasti osallistua, niin saa matkasta eniten irti. Ohjelmassa on kuitenkin sen verran väljyyttä, että levätäkin ehtii. Ruoka erinomaista ja sitä on enemmän kuin riittävästi.

 
 
 


 

Hieno reissu kokonaisuudessaan. Rahalle saa tällä reissulla hyvin vastinetta. Majapaikka on viihtyisä ja tasokas ja siellä tarjoillaan erittäin laadukasta ja hyvää ruokaa. Ja ruokaa matkan aikana saa varmasti riittävästi.. Safariajoja on riittävästi, niillä näkyi vaihtelevasti eläimiä, ajoilla mukana ollut opas oli asiantunteva ja palvelualtis. Ehdottomasti voi suositella tätä reissua myös lasten kanssa matkustavalle. 

Saila

Tosi hieno matka jouluna. Eläimiä onnistuttiin näkemään paljon. Kannattaa lähteä, jos haluaa nähdä Etelä-Afrikan luontoa ja eläimiä.

 


 

TL

Jäätiköltä palmujen katveeseen, se on todella sitä, mitä mainos lupaa. Hieno matka, pari maata samalla kerralla. Upeat kaupungit ja hyvät hotellit. Paljon nähtävää ja koettavaa. Kannattaa lähteä.

 


 

Margit

Loistava matka juuri oikeisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin. Vapaa-aika ja ohjelma oikeassa suhteessa. Loistava vastine rahoille - elämäni ehkä parhaimpia matkoja.

 


 

Jan

Aivan upea kokemus. Paljon nähtävää ja koettavaa. Kohokohdat olivat safarilla nähdyt eläimet, vierailu Pöytävuorella ja Hyväntoivonniemellä. Matka sisälsi sopivasti kaikkea.
Johanna

Kohteena Costa Rica on varsinainen luontomatkaajan paratiisi, johon pääsimme tutustumaan hyvin toimivilla järjestelyillä ja loistavan oppaan johdolla.

 
 


 

Luontomatkaaja


Matka tarjoaa yhdellä reissulla kolme erillaista kokemusta. Ngorongoron kraaterin eläinten määrä ihastutti jo useamman safarimatkan tehnyttä matkaajaa. Kilimanjaron valloitus oli Suomessa vaeltaneelle unelmien täyttymys ja Zanzibar kruunasi loman todella upealla ja rentouttavalla rantalomalla!
Hannu

Monipuolinen kattaus Japanin kulttuuriin. Maaseutu ja pienemmät kohteet täydentävät kuvaa Japanista, joka on muutakin kuin Kioto ja Tokio.

Japaniin tykästynyt