Tyytyvaiset-matkailijat-Olympia

Olympia - Kokemuksia

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen, koska asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Toivomme, että matkustajamme antavat meille matkastaan palautetta ja kertovat kokemuksistaan. Tällä sivulla näet asiakkaidemme kirjoittamia kokemuksia. Matkan nimeä klikkaamalla pääset matkan sivulle.

Onnistunut matkakohde, jossa hevoslaumat laukkaavat vapaana aroilla, samoin vuohi-, lammas- ja lehmälaumat. Karun kauniit aromaisemat, jotka pysyvät pitkään mielessä. Vähemmän tuttu matkailumaa, jolla potenttiaalia. Kannattaa vierailla ennen kuin suuret turistimassat löytävät karun ja kauniin maan. Vielä mahdollista kokea kohtalaiset autettinen ja vieraanvarainen maa ilman turistiryntäystä. Infrastruktuuri kehittynyt aiemmasta.

 
Arppa

Romania on upea maa. Kaunis luonto, Karpaatit, paljon nähtävää. Suolakaivos oli hieno kokemus, Sibiun, Sighisoaran ja Brasovin kaupungit olivat kauniita. Brasovin jännittävyyttä lisäsi myös puhelimeen aamulla tupsahtanut karhuvaroitus. Pelesin linna oli yksi upeimpia linnoja, joissa olemme vierailleet. Draculan linna taas oli erikoinen mysteeri. Bukarest oli täynnä vilkkautta ja käsittämättömiä palatseja. Kaikkialla on siistiä. 

 
Nanna

Valtavan hieno mahdollisuus kiireiselle ihmiselle tutustua monipuolisesti Japaniin. Ei tarvitse säätää mitään, päivässä kokee paljon ja kaikki toimii.

Sanna

Avartava matka kohde joka vie makujen maailmaan sekä värien ja ihmeellisyyksien maahan. 

 
Herra 188

Upea kattaus luonnon ihmeitä, kiinalaista kulttuuria, arkkitehtuuria ja hyvää ruokaa. Hieno kokonaisuus kauniilla saarella, joka kannattaa nähdä.

Mieleen painuva ja siellä pysyvä matka Huippuvuorilla arktisissa maisemissa. Kannattaa välillä lähteä katsomaan ja kokemaan pohjoiseen Jäämeren rannalle maisemia, eläimiä ja elämyksiä. Ihan Huippua👍

Huippuvuoriin hullaantunut

Hyvä matka. Voin suositella lämpimästi. Tulee tutuksi historia, tämän päivän poliittinen tilanne ja kauniit maisemat.

 
Rainer

Erinomainen mahdollisuus kokea Afrikan villiluonto läheltä upeissa maisemissa ja mahtavassa ympäristössä. Sen sijaan että katsoisit avaraa luontoa televisiosta voit kokea kaiken itse Afrikan kuuman auringon alla luksus majoituksessa. Matka on erittäin hyvin suunniteltu ja modulaarinen, voit itse valita itsellesi tärkeitä kohteita - kaikkiin ei tarvitse osallistua/maksaa. Lähde yksin tai isommalla porukalla; kokemista ja näkemistä riittää. Meidän matkalla muistettiin merkkipäiviä viettäviä upeasti.

Afrikan auringon alla

Tämä matka sopii erinomaisesti Japanin ensikertalaisille, jotka haluavat monipuolisen kuvan Japanin kulttuurista, kaupungeista, ruokakulttuurista ja luonnosta. Pitkä reissu, jonka aikataulu on kuitenkin laadittu hyvin niin, että intensiiviset ja rauhalliset päivät vuorottelevat sopivassa tahdissa. 

 

Huikea, mahtava kokemus, sanoin ei voi kertoa tai kuvailla Kenian safarimatkaa sekä loppulomaa Mombasassa. Kerran elämässä "Once in a life time". Kaikki järjestelyt sujuivat täydellisesti. Rahoille täysi vastine.

Nipsu

Ainutlaatuinen kokemus. Bhutan yllätti positiivisesti monin tavoin. Kathmandu on hämmentävä sekoitus rikkautta ja köyhyyttä.

 

Erinomainen tapa nähdä Japania laajasti, ja oppia ymmärtämään japanilaista elämäntapaa.

Pekka

Kamelilla ratsastus katsomaan auringon nousua Saharassa hiekkadyyneillä oli unohtumaton elämys. Atlas vuoriston ylitys nelivetomaastureilla hieno, upeat värit. Vaikka paljon bussilla ajoa, ei rasittavaa, mielenkiintoiset maisemat ja tarpeeksi pysähdyksiä. Suosittelen matkaa!

 
Krisse

Mielenkiintoinen uutuuskohde vähemmän tunnettuun Etelä-Amerikan kolkkaan. Sopivassa määrin luontokohdeita ja viidakkoa sekä tärkeimmät nähtävyydet koettiin. Kokonaisuutena onnistunut matka.

 
arppa

Matka on erinomainen ja kompakti tutustumiskäynti Japanilaiseen urbaaniin elämänmenoon.

Uuden Seelannin luonto ja oma endeeminen lajisto olivat parasta tällä matkalla. Kiinnostavaa oli myös maorien kulttuuri sekä paikoin kotoisan brittityyppiset kaupungit sekä hyvin irlantilainen Dunedin. Queenstown, benjihyppyjen kotikaupunki, on upea kohde uteliaalle ja seikkailuhenkiselle ihmiselle. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Uudessa Seelannissa voi ihailla Taru Sormusten Herrasta- ja Hobitti- trilogioiden upeita kuvauspaikkoja!

Heidi

23 safaria takana voin kertoa,että ko safari oli parhaimmistoa. Big Five bongattiin, valtavia eläinlaumoja oli liikkeellä. Itselleni uudet kohteet Crescent Island ja Hell's Gate mielenkiintoisia,Jännittäviä yön ääniä,maukasta afrikkalaista ruokaa ja telttayöt itselleni se mieluisin majoitusmuoto.

Yksi parhaista matkoista Olympialla ikinä. Ainutkertaisia luontoelämyksiä, mahtavia maisemia, ystävällisiä ihmisiä ja herkullista ruokaa. 

 

Erinomainen valinta ensimmäiseksi safariksi. Asiantuntevien oppaiden kanssa eläimiä pääsee näkemään aivan vierestä ja hyvin järjestetyllä matkalla saa keskittyä eläimiin ja luontoon. 

 

Aktiivimatka on loistava tapa tutustua Galapagossaariin pintaa syvemmältä: pyöräily, patikointi ja snorklaus eri saarilla antavat kattavan kuvan paikan erilaisuudesta ja sen ainutlaatuisesta luonnosta, samalla nähdään suurkaupunki Quito.  

 
Päivi