Tyytyvaiset-matkailijat-Olympia

Olympia - Kokemuksia

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen, koska asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Toivomme, että matkustajamme antavat meille matkastaan palautetta ja kertovat kokemuksistaan. Tällä sivulla näet asiakkaidemme kirjoittamia kokemuksia. Matkan nimeä klikkaamalla pääset matkan sivulle.

Mielenkiintoinen uutuuskohde vähemmän tunnettuun Etelä-Amerikan kolkkaan. Sopivassa määrin luontokohdeita ja viidakkoa sekä tärkeimmät nähtävyydet koettiin. Kokonaisuutena onnistunut matka.

 
arppa

Matka on erinomainen ja kompakti tutustumiskäynti Japanilaiseen urbaaniin elämänmenoon.

Uuden Seelannin luonto ja oma endeeminen lajisto olivat parasta tällä matkalla. Kiinnostavaa oli myös maorien kulttuuri sekä paikoin kotoisan brittityyppiset kaupungit sekä hyvin irlantilainen Dunedin. Queenstown, benjihyppyjen kotikaupunki, on upea kohde uteliaalle ja seikkailuhenkiselle ihmiselle. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Uudessa Seelannissa voi ihailla Taru Sormusten Herrasta- ja Hobitti- trilogioiden upeita kuvauspaikkoja!

Heidi

23 safaria takana voin kertoa,että ko safari oli parhaimmistoa. Big Five bongattiin, valtavia eläinlaumoja oli liikkeellä. Itselleni uudet kohteet Crescent Island ja Hell's Gate mielenkiintoisia,Jännittäviä yön ääniä,maukasta afrikkalaista ruokaa ja telttayöt itselleni se mieluisin majoitusmuoto.

Yksi parhaista matkoista Olympialla ikinä. Ainutkertaisia luontoelämyksiä, mahtavia maisemia, ystävällisiä ihmisiä ja herkullista ruokaa. 

 

Erinomainen valinta ensimmäiseksi safariksi. Asiantuntevien oppaiden kanssa eläimiä pääsee näkemään aivan vierestä ja hyvin järjestetyllä matkalla saa keskittyä eläimiin ja luontoon. 

 

Aktiivimatka on loistava tapa tutustua Galapagossaariin pintaa syvemmältä: pyöräily, patikointi ja snorklaus eri saarilla antavat kattavan kuvan paikan erilaisuudesta ja sen ainutlaatuisesta luonnosta, samalla nähdään suurkaupunki Quito.  

 
Päivi

Suosittelen lämpimästi Etelä-Afrikan Safaria !
Ihana kokonaisuus ja sopivan pituinen matka!
Paikalliset oppaat sekä majapaikan työntekijät 10 arvoisia, kiitos heille! 

 
Ensikertalainen safarilla

Kenialaisten ystävällisyys ja iloisuus yllätti ainakin meidät. Tämä, sekä eläimet aidosti luonnon keskellä kannattaa jokaisen kokea. 

 
Hannu ja Sari

Botswanan safari on ainutlaatuinen yhdistelmä vaihtelevia maastoja, upeita maisemia, eläimiä, kasveja, vettä, maata ja ilmaa. Hyvin rakennettu matkaohjelma kutkutti kaikkia aisteja ja persoonalliset majapaikat olivat samanaikaisesti eksoottisia, kotoisia ja loisteliaita. Loppuelämäni muistelen Botswanan tummuvia iltoja öljylampun ja nuotion loisteessa, kun virtahevot röhkivät ja sammakot kilkattivat taustalla. Elämäni matka!

Jussi

Nepalin kierros tarjoaa monipuolisen kuvan Himalajan juurella sijaitsevaan maahan. Itse halusin nähdä Himalajan vuoriston. Sen näin ja koin, sekä paljon, paljon muutakin. 

 
Klaus

Häkellyttävät, kauniit Kroatian maisemat, suloinen lämminhenkinen laiva henkilökuntineen, ihanteellinen sää, ihanat kansainväliset ihmiset seurana, liikuntaa, monipuolista ruokaa ja viiniä. En voisi kuvitella parempaa tapaa paeta syksyisestä Suomesta viikkoon, joka oli ajaton, täyteläinen ja runsas. Viikkoon, jossa vietimme omassa ihanassa kuplassamme päättymättömiä hetkiä. Oli helppoa ja rentouttavaa elää ihan tässä ja nyt ilman mennyttä ja tulevaa kaikkien uusien kokemusten keskellä. 

Sirkka

Ehdottoman hieno tapa tutustua Toscanaan. Oppaan johdolla ei tarvitse miettiä reittejä eikä kohteita. Löytyy reittejä ja paikkoja, joihin ei varmasti osaisi omin neuvoin.

Haluatako nähdä ja kokea enemmän? Pyöräillessä se onnistuu, maisemat ovat kauniit ja vaihtelevat: välillä pyöräillään uskomattoman kauniissa jokimaisemissa, mutta ohitetaan myös teollisuusalueita ja tutustutaan Euroopan ja samalla myös omaan historiaamme.  

 
Päivi

Hyvä ja helppo tapa tutustua monipuolisesti Liettuaan, historiaan, kultturiin, ruokiin mm.

Minttu

Suosittelen. Kaunista. Näimme rentoa ja ystävällistä irlantilaista elämää. Ei kovin vaativa. Myös oppaat pitävät huolta kaikkien jaksamisesta.

MK

Huippuvuoret on ehdottomasti itse koettava. Sen luonnon kauneus ja rauha jää vuosiksi silmiin ja sydämeen. Longyearbyen on pieni hallintokeskus, missä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän, sopivasti kaikkea, mitä matkallaan tarvitsee.

 
Maire

Suosittelen matkaa kaikille jotka haluavat nähdä ja kokea Kroatian kauniin saariston kohtuullisen helpolla tavalla. Ihan kymppi matka ! 

 
Jouko

Kiehtova Kenia on hyvä kokonaisuus jonka helmi on Masai Mara. Safari siellä on upea elämys.

Huikea kokemus ja rahoille sai vastinetta.

Anna Koo