Tyytyvaiset-matkailijat-Olympia

Olympia - Kokemuksia

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen, koska asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Toivomme, että matkustajamme antavat meille matkastaan palautetta ja kertovat kokemuksistaan. Tällä sivulla näet asiakkaidemme kirjoittamia kokemuksia. Matkan nimeä klikkaamalla pääset matkan sivulle.

Huippuvuoret on ehdottomasti itse koettava. Sen luonnon kauneus ja rauha jää vuosiksi silmiin ja sydämeen. Longyearbyen on pieni hallintokeskus, missä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän, sopivasti kaikkea, mitä matkallaan tarvitsee.

 
Maire

Suosittelen matkaa kaikille jotka haluavat nähdä ja kokea Kroatian kauniin saariston kohtuullisen helpolla tavalla. Ihan kymppi matka ! 

 
Jouko

Kiehtova Kenia on hyvä kokonaisuus jonka helmi on Masai Mara. Safari siellä on upea elämys.

Huikea kokemus ja rahoille sai vastinetta.

Anna Koo

Hieno matka jos on muinaisesta Egyptistä ja egyptologiasta kiinnostunut.

Taina

Moldova on pinnanmuodoiltaan kaunis maa, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa, ruoka on hyvää. tämä Moldovan matka oli erittäin monipuolinen ja hauskakin vielä.

Tuula

Huikeita rakennuksia ja kokemuksia Silkkitien tunnelmissa, erittäin antoisa kokemus.

Katja

Suosittelen! Mielenkiintoinen maa ja ihmiset aidosti ystävällisiä. Paljon mielenkiintoista nähtävää.

Upea matka todella tasokkaassa majoituksessa. Ruoka oli aivan mahtavaa ja monipuolista. Turvallinen kohde perheenkin kesken. Autossa istumista oli melko paljon varsin pomppuisessa maastossa ja ohjelma hyvin tiivis, joten mikään löhöloma tämä ei ole.

Mari

Tätä safari matkaa voi suositella aloittelijoille koska majoitus ja kohteet eivät vaadi kovaa kuntoa.

Juhani ja Musti

Loistava matka, jonka kohteet oli tarkkaan ja huolella valittu. Lodget olivat hyvätasoisia, oppaat taitavia, maisemat häkellyttäviä ja eläin maailma uskomaton. Voin lämpimästi suositella !

Veronica

Kaikki odottamamme toteutui; nähdä pingviinit, koalat ja kengurut luonnossa, kokea aboriginaalien pyhä Uluru ja erämaa, Iso valliriutta sekä kaunis Cairns sademetsineen. Tietenkin Sydney kauneudellaan sävähdytti. Tässä vain osa huikeista elämyksistä, joita koimme joka päivä.
 

Jokainen päivä oli erilainen, kaikki eläinten kohtaamiset niiden omassa elinympäristössään olivat vaikuttavia elämyksiä. Henkilökohtaiseksi kohokohdaksi, " minun Afrikkani" hetkeksi jäi Ngorongoron valtavalla lakeudella verkkaisesti vaeltava eläinten lajikirjo, joka piirtyi silhuettina kaukaisuudessa siintävää kraaterin seinämää vasten vain tuulen kahistessa ruohikossa.

Safari ja norsujen orpokoti olivat minulle ne ykköset, mutta matka oli kaikkiaan aivan mahtava. Sri Lanka oli kaunis ja maineensa veroinen. Ihmiset olivat ystävällisiä. 

Matka oli onnistunut. Itse olin matkalla nähdäkseni Valle dei Templin sekä Villa Romana Casalen sekä sitä seutua muutenkin. Nyt on nähty.  Matkan eri vaiheet ja majoittumiset menivät sujuvasti, joutuisasti ja matkustajalle vaivatta. Sää suosi, liikenne sujui eikä harmeja ollut. Hyvän suunnittelun tulosta. 

 

Hienoja ja mielenkiintoisia vierailukohteita. Upeita maisemia, mutta nähtiin myös realistista arkea ja kurjuutta.

Parasta oli matkan monipuolisuus. Havannan ja Varaderon ohella oli mielenkiintoista nähdä asukkaiden arkielämää maaseudulla ja pikkukylissä. Kuubalaisuuteen tutustuttiin monesta eri vinkkelistä ja monella eri pelillä: bussilla, autoilla, veneillen ja kävellen. Historian ja Ernestojen kautta matkat elävöityivät. 
Ja kyllä myös tuo Tropicanan show oli ikimuistoinen.

Onnistunut kokonaisuus ja mukava porukka. Erityisesti pidin Ngorongoron tunnelmasta ja eläinten katselusta luonnollisessa ympäristössä sekä Kilimanjaron vaelluksesta. Kilillä oli mahtavat, ammattitaitoiset oppaat ja huoltoporukka, todella maistuvat ateriat ja aamuteet sänkyyn-palvelu. Tämän helpommaksi ei vaellusta voi tehdä. Tuntui hyvältä olla turvallisessa ohjauksessa ja huolenpidossa...sain keskittyä nauttimaan kauneudesta ja kuulostella rauhassa eloa ja oloa.

Helvetin rotko oli kerrassaan upea ja ainutlaatuinen kokemus. Masai Maran monipuolinen eläimistö (mm. "big five"-eläimet) nähtiin useaan otteeseen. Erityisesti jäivät mieleen leopardin ja hyenan kohtaaminen, Mara-joen kuivalla rannalla seisova virtahepojoukko, joka paljasti virtahepojen todellisen koon sekä ne kaksi kirahvia, jotka uteliaina seurasivat lähietäisyydeltä lounasruokailuamme savannikukkulalla. Arvostin myös vierailua 35-henkisessä maasaikodissa laulu- ja hyppyesityksineen. Todella onnistunut ja tehokas matka.

Ensimmäinen safari-matka ja näimme paljon eläimiä! Big five yhdellä ajolla - uskomatonta. Luxus-telttamajoitus ylitti odotukset.