Saint-Benezet-silta Avignon Ranska Olympia Kaukomatkat

Ranskan matkat

Sielukas Calvi Korsika

Ranskan matkat, joilla näet enemmän

Olympian Ranskan matkoilla tutustut ihastuttaviin kohteisiin, suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Tutustu Ranskaan mukavasti jokiristeilyllämme, lähde keväiselle matkalle Lounais-Ranskaan tai tutustumaan Normandian maihinnousun maisemiin ja Pariisiin.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Matkakohteena Ranska

Ranskan pääkaupungin Pariisin upeat nähtävyydet Eiffel-tornista Sacré-Coeurin basilikaan, Välimeren Riviera, Alpit ja Bordeaux´n viinialue houkuttelevat matkailijoita Ranskaan ympäri vuoden. Ranskalainen keittiö, juustot ja paikalliset viinit kuuluvat oleellisesti Ranskan matkaan ja tietysti myös paikallisten elämäntyyliin. Ranskassa matkailija pääsee tutustumaan maan historiaan, taiteisiin ja kulttuuriin lukuisissa museoissa ja näyttelyissä.

Olympian jokiristeilyillä pääset tutustumaan Ranskaan miellyttävästi, risteillen Seinellä Pariisista Le Havreen, Atlantin rannikolle tai Rhônejoella, kauniin Provencen maisemissa!

Lounais-Ranskan ihastuttavat kaupungit Toulouse ja Bordeaux ympäristöineen näet kevään 2024 uutuusmatkallamme. 

Syksyllä 2024 teemme matkan Normandian rannikolle, maihinnoususta tulee kuluneeksi 80 v kesäkuussa. Tällä matkalla tutustumme myös Englannin kanaalissa sijaitsevaan Jerseyn saareen, maistelemme ostereita ja ehdimme viettää aikaa myös Pariisissa.