Koaloja puussa Australiassa

Miksi Olympia

Matkajärjestelyillä on väliä

MIKSI OLYMPIAN MATKA?

Suomalainen matkanjärjestäjä

Matkailuala globalisoituu kiihtyvällä tahdilla ja yhä useampi matkanjärjestäjä toimii ulkomailta käsin. Olympia on suomalainen, yksityinen perheyritys, jonka matkat suunnitellaan, tuotetaan ja myydään Suomessa suomalaisin voimin. Tuotepäälliköillämme on kohdealueistaan vuosien kokemus ja ohjelmat rakennetaan nimenomaan suomalaisen asiakkaan tarpeiden näkökulmasta. Meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja monista eri maista tulevien asiakkaiden yhteen sovittamiseksi tai antaa suurempien markkinoiden ohjata valintojamme.

Luotettava ja vakavarainen

Olympia huolehtii matkustajistaan matkavarauksesta kotiinpaluuseen asti. Olympian matkaehdot ovat selkeät ja noudatamme suomalaista matkailualan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Olympian menestys perustuu onnistuneeseen asiakaskokemukseen silloinkin kun yllättävät olosuhteet aiheuttavat muutoksia matkaohjelman toteuttamiseen.

Olympia on luotettava matkanjärjestäjä myös taloudellisessa mielessä, sillä yritys on vakavarainen, mistä yhtenä osoituksena on A-luottoluokitus. Olympialla on täysimääräinen vakuus Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV).

A-logo-2023

 

Platina-Suomen-vahvimmat-Olympia

 

 

 

Huikea, yli 70 vuoden kokemus

Olympia on perustamisestaan 1952 lähtien ollut kaukomatkojen erikoisosaaja. Suuri osa henkilökunnastamme on ollut yrityksen palveluksessa erittäin pitkään, mikä luo vahvan pohjan arvioida tuotteita, matkareittejä ja kohteiden alati muuttuvia olosuhteita analyyttisesti. Seuraamme tiiviisti asiakkaidemme ja matkanjohtajiemme palautteita. Tutkimme jatkuvasti uusia kohteita ja reittejä tarjotaksemme uusia näkökulmia ja mielenkiintoisia kokemuksia asiakkaillemme luotettavasti ja laadukkaasti. Olympia tuntee maailman.

Matkakohteena koko maailma

Olympia on ollut monen kaukokohteen edelläkävijä ja avaaja Suomen markkinoille. Matkareittimme kattavat kaikki mantereet arktisia alueita myöten. Pitkän kaukomatkojen kokemuksen ohella tarjoamme valikoituja paloja myös lähialueilta ja Euroopasta – kaikki Olympian tutulla laadulla ja osaamisella.

Opastettu kiertomatka antaa enemmän

Vapaa-ajan matkustuksen määrä kasvaa vahvasti, kuten myös matkatyyppien kirjo. Olympiassa uskomme runsassisältöisiin matkoihin, joissa koko matka alusta loppuun, eikä vain yksittäinen matkakohde, on monimuotoinen elämysten lähde. Matkaan sisältyy tarkkaan harkittu, matkareittiä ja kohteiden elämää avaava ohjelma tutustumiskäynteineen, retkineen ja aterioineen.

Jokainen matkamme on uniikki, koska olemme suunnitelleet matkaohjelman tasapainoiseksi ottaen huomioon kohteiden kulloisenkin tarjonnan, matkan ajankohdan ja keston.

Taitavat ja kokeneet matkanjohtajamme antavat mielenkiintoista taustatietoa ja näkökulmia, joiden avulla kunkin matkustajan on helppo ammentaa matkan sisällöstä enemmän ajatuksia, kokemuksia ja elämyksiä.

Yksilöllisempää palvelua pienryhmissä

Olympian matkat tehdään pääsääntöisesti 15–25 hengen ryhmissä, jolloin matkan sujuvuus on suuria 40–50 hengen ryhmiä olennaisesti parempi ja matkanjohtajallamme on enemmän aikaa asiakkaillemme. Pienryhmissä ryhmämatkakin tuntuu yksilöllisemmältä.

Laadukkaat matkajärjestelyt ja majoitus

Olympialle tunnusomaista on matkajärjestelyiden laadukkuus ja palveluiden kattavuus. Erityisesti tämä korostuu majoitusjärjestelyiden tarkassa valinnassa. Hotellit ovat paikkakuntansa parhaimmistoa ja valittu matkaohjelman kannalta tarpeellisten palveluiden, sijainnin ja mukavuuden perusteella. Monet hotelleistamme ovat säilyneet ohjelmissamme vuosia hyvän asiakaspalautteen ansiosta.

Helppoutta ja henkilökohtaista palvelua varauksesta kotiin tuloon asti

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa kanavissa henkilökohtaisesti. Verkon online-varauksissakin saat aukioloaikoinamme nopeasti apua kätevän chat-keskusteluyhteyden välityksellä. Henkilökohtaista palvelua saat toimistostamme puhelimitse sekä sähköpostilla. Yleisiä asioita voit tarkistaa myös Facebookin välityksellä.

Olympia järjestää sähköisten maahantulolupien (ETA, ESTA jne.) sekä viisumeiden hankinnan, ja hankintakustannukset on Suomen kansalaisten osalta hinnoiteltu matkan hintaan valmiiksi. Saat tarkemmat ohjeet ko. lupien hankintaan toimintaohjeiden yhteydessä.

Jo lentoasemalla tapaat matkanjohtajamme, joka palvelee koko matkan ajan.

Olympian matkanjohtajat alansa parhaimmistoa

Olympia perehdyttää ja kouluttaa matkanjohtajiansa säännöllisesti. Taustaedellytyksenä kaikille on vahva matkanjohtamisen ja asiakastyön osaaminen sekä kohdealueiden tuntemus. Monilla matkanjohtajillamme on lisäksi erityisosaamista eri matkoihimme liittyvistä teemoista, kuten luonnosta, historiasta, kulttuuriantropologiasta, kasveista ja eläimistöstä, uskonnoista ja yhteiskunnallisista olosuhteista. Olympian matkanjohtajapalvelu kattaa koko matkan. Matkanjohtajiemme asiakkailtamme saama palaute on kiitettävää ja osoittaa asiakkaidemme arvostavan matkanjohtajan tuomaa lisäarvoa.

Selkeä kokonaishinnoittelu

Opastettu kiertomatka koostuu lukuisista osista. Olympian periaate on edelleen sisällyttää kaikki olennainen matkan perushintaan. Lentojen, kuljetusten ja majoitusten lisäksi myös suurin osa retkistä ja tutustumiskäynneistä kuvauksissa mainittuine ruokailuineen kuuluu perushintaamme. Erityisesti kannattaa huomata, että monissa kohteissa käytännössä pakolliset palvelupalkkiot ja juomarahat sekä erilaiset matkustajamaksut ja verot sekä Suomen kansalaisilta perittävät matkan toteuttamiseksi välttämättömät viisumimaksut sisältyvät Olympian matkan hintaan. Kohteissa, joissa on perusteltua olla enemmän vapaa-aikaa, voi tarjolla olla maksullisia lisäretkiä ja/tai -ruokailuja. Matkaohjelmistamme käy kunkin matkan tarkka sisältö selkeästi ilmi. Tutustu siihen huolellisesti.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Asiakaspalautteemme osoittaa Olympian onnistuneen tarjoamaan matkan hinnalle vastinetta asiakkaidemme odottamalla tavalla. Eri matkanjärjestäjien matkojen sisältöä kannattaa tarkastella huolellisesti hintavertailuja tehdessään.

Tervetuloa Olympian matkalle!