Koaloja puussa Australiassa

Miksi Olympia

Matkajärjestelyillä on väliä

MIKSI OLYMPIAN MATKA?

Suomalainen matkanjärjestäjä

Matkailuala globalisoituu kiihtyvällä tahdilla ja yhä useampi matkanjärjestäjä toimii ulkomailta käsin. Olympia on suomalainen, yksityinen perheyritys, jonka matkat suunnitellaan, tuotetaan ja myydään Suomessa suomalaisin voimin. Tuotepäälliköillämme on kohdealueistaan vuosien kokemus ja ohjelmat rakennetaan nimenomaan suomalaisen asiakkaan tarpeiden näkökulmasta. Meidän ei tarvitse tehdä kompromisseja monista eri maista tulevien asiakkaiden yhteen sovittamiseksi tai antaa suurempien markkinoiden ohjata valintojamme.

Luotettava ja vakavarainen

Olympia huolehtii matkustajistaan matkavarauksesta kotiinpaluuseen asti. Olympian matkaehdot ovat selkeät ja noudatamme suomalaista matkailualan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Olympia on Suomen matkailualan liiton SMAL:in jäsen ja Olympialla on täysimääräinen vakuus Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV). Matkatoimistoalaa säätelee tiukka EU-lainsäädäntö. Ostamalla Olympialta, saat lain säätämän turvan sekä rahoillesi että itsellesi.

Olympian menestys perustuu onnistuneeseen asiakaskokemukseen silloinkin kun yllättävät olosuhteet aiheuttavat muutoksia matkaohjelman toteuttamiseen.

Olympia on luotettava matkanjärjestäjä myös taloudellisessa mielessä, sillä yritys on vakavarainen, mistä yhtenä osoituksena on korkein AAA-luottoluokitus. Olympialla on täysimääräinen vakuus Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV).

AAA luottoluokitus 2023
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huikea, yli 70 vuoden kokemus

Olympia on perustamisestaan 1952 lähtien ollut kauko- ja kiertomatkojen erikoisosaaja. Suuri osa henkilökunnastamme on ollut yrityksen palveluksessa erittäin pitkään, mikä luo vahvan pohjan arvioida tuotteita, matkareittejä ja kohteiden alati muuttuvia olosuhteita. Seuraamme tiiviisti asiakkaidemme ja matkanjohtajiemme palautteita. Tutkimme jatkuvasti uusia kohteita ja reittejä tarjotaksemme uusia näkökulmia ja mielenkiintoisia kokemuksia luotettavasti ja laadukkaasti. Olympia tuntee maailman.

Matkakohteena koko maailma

Olympia on ollut monen kaukokohteen edelläkävijä ja ovien avaaja Suomen markkinoilla.  Veimme suomalaisia safareille jo 50-luvulla ja avasimme ensimmäisenä Pohjoismaisena toimijana matkat Kiinaan. Matkareittimme kattavat kaikki mantereet arktisia alueita myöten. Pitkän kaukomatkojen kokemuksen ohella tarjoamme valikoituja paloja myös Euroopassa – kaikki Olympian tutulla laadulla ja osaamisella.

Opastettu kiertomatka antaa enemmän

Matkatyyppien kirjo on kasvanut vuosien saatossa. Me Olympiassa uskomme runsassisältöisiin matkoihin, joissa koko matka alusta loppuun, eikä vain yksittäinen matkakohde, on monimuotoinen elämysten sarja. Matkaan sisältyy tarkkaan harkittu, matkareittiä, kulttuuria ja kohteiden elämää avaava ohjelma tutustumiskäynteineen, retkineen ja aterioineen. Olympia tarjoaa myös aktiivimatkoja. Aktiivimatkoillamme taitat matkaa patikoiden, pyöräillen tai vaeltaen.

Jokainen matkamme on uniikki, koska olemme suunnitelleet matkaohjelman tasapainoiseksi ottaen huomioon kohteiden kulloisenkin tarjonnan, matkan ajankohdan ja keston.

Taitavat ja kokeneet matkanjohtajamme antavat mielenkiintoista taustatietoa ja näkökulmia, joiden avulla kunkin matkustajan on helppo ammentaa matkan sisällöstä enemmän ajatuksia, kokemuksia ja elämyksiä. 

Yksilöllisempää palvelua pienryhmissä

Olympian matkat tehdään pääsääntöisesti pienissä 15–20 hengen ryhmissä, jolloin matkan sujuvuus on suuria 40–50 hengen ryhmiä olennaisesti parempi ja matkanjohtajallamme on enemmän aikaa asiakkaillemme. Pienryhmissä ryhmämatkakin tuntuu yksilöllisemmältä, koska näet ja koet enemmän.

Laadukkaat matkajärjestelyt ja majoitus

Olympialle tunnusomaista on matkajärjestelyiden laadukkuus ja palveluiden kattavuus. Erityisesti tämä korostuu majoitusjärjestelyiden tarkassa valinnassa. Hotellit ovat paikkakuntansa parhaimmistoa ja valittu matkaohjelman kannalta tarpeellisten palveluiden, sijainnin ja mukavuuden perusteella. Monet hotelleistamme ovat säilyneet ohjelmissamme vuosia hyvän asiakaspalautteen ansiosta.

Helppoutta ja henkilökohtaista palvelua varauksesta kotiin tuloon asti

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa kanavissa henkilökohtaisesti. Verkon online-varauksissakin saat aukioloaikoinamme nopeasti apua kätevän chat-keskusteluyhteyden välityksellä. Henkilökohtaista palvelua saat toimistostamme puhelimitse sekä sähköpostilla. Yleisiä asioita voit tarkistaa myös Facebookin välityksellä.

Olympia järjestää sähköisten maahantulolupien (ETA, ESTA jne.) sekä viisumeiden hankinnan, ja hankintakustannukset on Suomen kansalaisten osalta hinnoiteltu matkan hintaan valmiiksi. Saat tarkemmat ohjeet ko. lupien hankintaan toimintaohjeiden yhteydessä.

Jo lentoasemalla tapaat matkanjohtajamme, joka palvelee koko matkan ajan.

Olympian matkanjohtajat alansa parhaimmistoa

Olympia perehdyttää ja kouluttaa matkanjohtajiansa säännöllisesti. Taustaedellytyksenä kaikille on vahva matkanjohtamisen ja asiakastyön osaaminen sekä kohdealueiden tuntemus. Monilla matkanjohtajillamme on lisäksi erityisosaamista eri matkoihimme liittyvistä teemoista, kuten luonnosta, historiasta, kulttuuriantropologiasta, kasveista ja eläimistöstä, uskonnoista ja yhteiskunnallisista olosuhteista. Olympian matkanjohtaja palvelee sinua 24/7 koko matkan ajan, Suomesta Suomeen. Matkanjohtajiemme asiakkailtamme saama palaute on kiitettävää ja moni odottaakin innolla usein jo tutun matkanjohtajamme tapaamista.

Selkeä kokonaishinnoittelu

Opastettu kiertomatka koostuu lukuisista osista. Olympian periaate on edelleen sisällyttää kaikki olennainen matkan perushintaan. Lentojen, kuljetusten ja majoitusten lisäksi myös suurin osa retkistä ja tutustumiskäynneistä kuvauksissa mainittuine ruokailuineen kuuluu perushintaamme. Erityisesti kannattaa huomata, että monissa kohteissa käytännössä pakolliset palvelupalkkiot ja juomarahat sekä erilaiset matkustajamaksut ja verot sekä Suomen kansalaisilta perittävät matkan toteuttamiseksi välttämättömät viisumimaksut sisältyvät Olympian matkan hintaan. Kohteissa, joissa on perusteltua olla enemmän vapaa-aikaa, voi tarjolla olla omatoimisen ohjelman lisäksi myös maksullisia lisäretkiä ja/tai -ruokailuja. Matkaohjelmistamme käy selkeästi ilmi kunkin matkan tarkka sisältö.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Meille on tärkeää, että matkojemme sisältö ja laatu vastaavat hintaa. Asiakaspalautteemme osoittaa Olympian onnistuneen tarjoamaan matkan hinnalle vastinetta asiakkaidemme odottamalla tavalla. Eri matkanjärjestäjien matkojen sisältö poikkeaa toisistaan. Hintavertailussa kannattaakin tarkastella, mitä kaikkea kokonaishinta sisältää.

Tervetuloa Olympian matkalle! Paras tapa kokea maailma.