Singapore Olympia

Singaporen matkat

Sri Mariamman temppeli Singapore

Singaporen matkat, jotka sisältävät enemmän

Singapore on useilla matkoillamme pysähdyspaikkana ja mm Kaukoidän risteily alkaaa Singaporesta Tutustumme tähän aasialaisen tehokkuuden ja toimivuuden näyteikkunaan.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Matkakohteena Singapore

Singaporen lilliputtivaltio Malakan niemimaan kärjessä on yksi maailman pienimmistä mutta samalla yksi rikkaimmista ja kilpailukykyisimmistä. Valtaosa etnisesti ja kulttuurisesti monikerroksisesta viisimiljoonaisesta väestöstä asuu Singaporen pääsaarella, loput 54 pikkusaarella. Ilmasto on kuuma ja kostea läpi vuoden.

Singapore tunnetaan Aasian ostosparatiisina ja sen Changin kenttä kansainvälisen lentoliikenteen solmukohtana. Myös hyvin hoidetut, ympäri vuoden kukkivat puistoalueet ja lukuisat maailman eri keittiöiden herkkuja tarjoavat ravintolat ovat Singaporen taattuja tavaramerkkejä. Singaporen matkalla tutustumme tähän aasialaisen tehokkuuden ja toimivuuden näyteikkunaan.

Alueen strategisesti erinomaisen sijainnin havaitsivat aikoinaan jo Malakansalmella liikkuneet merirosvot mutta vasta britit ja heidän edustajansa Sir Thomas Raffles perustivat alueelle kumia ja tinaa emämaahan Englantiin välittävän kauppapaikan vuonna 1819. Rafflesin nimi on jäänyt elämään yhden maailman tunnetuimman hotellin nimessä. Raffles-hotellin Long Barissa tarjoillaan edelleenkin kuuluisaa Singapore Slingiä. 

Tutustumme Singaporeen useilla matkoillamme. Matkoilla on mukana suomalainen matkanjohtaja.