Jokiristeily-Passau-Tonava-Itavalta-Olympia.

Jokiristeilyt

- mukava tapa tutustua uusiin kohteisiin

Jokiristeilyt Euroopassa ja Volgalla - myös aktiivimatkailijalle sopivia vaihtoehtoja!

- mukava tapa tutustua uusiin kohteisiin

Jokiristeilyt Euroopassa ja Volgalla - myös aktiivimatkailijalle sopivia vaihtoehtoja!

Jokiristeilyt

Lähtö Paluu Matka Paikkoja jäljellä Hinnat alkaen
5.8.2022 12.8.2022 Risteily Saksan ja Puolan rannikolla Vielä mahtuu 2 740 €
10.9.2022 17.9.2022 Pyöräilyä ja risteily Etelä-Hollannissa Vielä mahtuu 1 770 €
1.10.2022 8.10.2022 Itävalta - jokiristeily ja pyöräilyä Tonavan laaksossa Vielä mahtuu 1 940 €
13.10.2022 24.10.2022 Tonavan-risteily Bukarestista Wieniin 3 paikkaa jäljellä 3 690 €
18.12.2022 27.12.2022 Niilin-risteily Vielä mahtuu 4 990 €
5.3.2023 14.3.2023 Niilin-risteily Vielä mahtuu 3 980 €

Olympian jokiristeilyt

Jokiristeilyt ovat rauhallisesti eteneviä risteilyitä, jotka tehdään jokioloihin suunnitelluilla, melko pienillä aluksilla. Jokiristeily-alukset pääsevät kaupungeissa ja pienemmissäkin kylissä yleensä hyvin lähelle keskustaa, joten tutustumiset kohteisiin käyvät helposti. Olympian järjestämiin jokiristeilyihin kuuluu aina myös runsaasti retkiä suomenkielisen matkanjohtajamme opastamana, ateriat laivalla sekä paljon muuta. Jokialuksilla on matkustajia vain noin 100 - 170, joten laivalla näkyy nopeasti muitakin tuttuja kasvoja kuin Olympian ryhmä ja tunnelma on mukavan kotoisa.

Euroopan jokiristeilyillä pääset tutustumaan Reinin laaksoihin tai Tonavan varren monipuolisiin kohteisiin. Tonavalla voit risteillä Olympian matkassa Bukarestista Wieniin tai valita aktiivimatkan, jolla pyöräilet Tonavan kauniissa maisemissa.

Jokiristeilyn ja pyöräilyn yhdistäviä aktiivimatkoja teemme myös Hollannissa, jossa lukuisat kanavat ja joet suistoineen tekevät matkustamisesta ainutlaatuista.

Kesällä 2022 teemme jokialuksella risteilyn Saksassa ja Puolassa, tutustuen Itämeren rannikkoalueeseen.

Jokiristeily Volgalla alkaa Moskovasta ja risteilemme upeissa maisemissa aina Kaspianmeren suistoalueelle. Tutustumme matkan varrella mm. Nizhny Novgorodiin, Samaraan ja Tatarstanin Kazaniin.

Täysin toisenlaisiin tunnelmiin ja maisemiin pääset Niilin-risteilyllä. Risteilyn aikana voit aistia faraoiden ajan tunnelman ja tutustut niin Luxorin temppeleihin kuin Assuanin patoon ja Esnan sulkuihin.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,5.

Jokiristeilyillä tunnelma on yleensä mukavan kodikas. Aamiaiset sekä lounas ja päivällinen kuuluvat laivalla aina matkan hintaan ja useimmilla risteilyllä vähintään ruokajuomat myös. Matkan hintaan sisältyvät monipuoliset retket teemme omassa ryhmässä, suomalaisen matkanjohtajamme opastamana.

Suuriin risteilyaluksiin verrattuna toiminta jokialuksilla on rauhallisempaa ja verkkaisempaa. Valmista ohjelmaa on vähemmän mutta alati vaihtuvat joenvarren maisemat ovat koko ajan näkyvissä. Pukeutumista ei tarvitse erikseen miettiä eli varsinaisia juhlavaatteita ei  yleensä tarvita. Useimmilla jokiristeilyillämme majoitus on koko ajan laivalla joten matkalaukkua ei tarvitse pakata moneen kertaan vaikka kohteita ja maita saattaa matkalle osua useampiakin.

Jokiristeilyn ja pyöräilyn yhdistävät matkamme ovat myös suosittuja. Tonavan rannalla ja Hollannissa reittien varrella kulkevat hyvätasoiset pyörätiet eikä suuria nousuja/laskuja jokivarressa juuri ole. Matkan hintaan sisältyvät polkupyörät kulkevat risteilyosuuksilla laivalla mukana - päivisin liikumme pyöräillen ja palaamme laivalle taas iltapäivällä tai illansuussa.