Jokiristeily-Passau-Tonava-Itavalta-Olympia.

Jokiristeilyt

- mukava tapa tutustua uusiin kohteisiin

Jokiristeilyt Euroopassa ja Niilillä - myös aktiivimatkailijalle sopivia vaihtoehtoja!

- mukava tapa tutustua uusiin kohteisiin

Jokiristeilyt Euroopassa ja Niilillä - myös aktiivimatkailijalle sopivia vaihtoehtoja!

Jokiristeilyt

Lähtö Paluu Matka Paikkoja jäljellä Hinnat alkaen
27.12.2022 3.1.2023 Uudenvuoden risteily Reinillä Vielä mahtuu 2 520 €
5.3.2023 14.3.2023 Niilin-risteily Vielä mahtuu 3 980 €
29.4.2023 6.5.2023 Reinin risteily Vielä mahtuu 2 860 €
27.5.2023 31.5.2023 Risteily Moselilla Vielä mahtuu 1 980 €
10.9.2023 17.9.2023 Risteily Saksan ja Puolan rannikolla Vielä mahtuu
16.9.2023 20.9.2023 Risteily Moselilla Vielä mahtuu

Olympian jokiristeilyt

Jokiristeilyt ovat rauhallisesti eteneviä risteilyitä, jotka tehdään jokioloihin suunnitelluilla, melko pienillä aluksilla. Jokiristeily-alukset pääsevät kaupungeissa ja pienemmissäkin kylissä yleensä hyvin lähelle keskustaa, joten tutustumiset kohteisiin käyvät helposti. Olympian järjestämiin jokiristeilyihin kuuluu aina myös runsaasti retkiä suomenkielisen matkanjohtajamme opastamana, ateriat laivalla sekä paljon muuta. Jokialuksilla on matkustajia vain noin 100 - 170, joten laivalla näkyy nopeasti muitakin tuttuja kasvoja kuin Olympian ryhmä ja tunnelma on mukavan kotoisa.

Euroopan jokiristeilyillä pääset tutustumaan Reinin laaksoihin, Moselin maisemiin tai Tonavan varren monipuolisiin kohteisiin. Tonavalla voit risteillä Olympian matkassa Bukarestista Wieniin tai valita aktiivimatkan, jolla pyöräilet Tonavan kauniissa maisemissa.

Jokiristeilyn ja pyöräilyn yhdistäviä aktiivimatkoja teemme myös Hollannissa, jossa lukuisat kanavat ja joet suistoineen tekevät matkustamisesta ainutlaatuista.

Kesällä 2022 aloitimme myös jokialuksella tehtävät risteilyt Saksassa ja Puolassa, tutustuen Itämeren rannikkoalueeseen.

Täysin toisenlaisiin tunnelmiin ja maisemiin pääset Niilin-risteilyllä. Risteilyn aikana voit aistia faraoiden ajan tunnelman ja tutustut niin Luxorin temppeleihin kuin Assuanin patoon ja Esnan sulkuihin.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,5.

Jokiristeilyillä tunnelma on yleensä mukavan kodikas. Aamiaiset sekä lounas ja päivällinen kuuluvat laivalla aina matkan hintaan ja useimmilla risteilyllä vähintään ruokajuomat myös. Matkan hintaan sisältyvät monipuoliset retket teemme omassa ryhmässä, suomalaisen matkanjohtajamme opastamana.

Suuriin risteilyaluksiin verrattuna toiminta jokialuksilla on rauhallisempaa ja verkkaisempaa. Valmista ohjelmaa on vähemmän mutta alati vaihtuvat joenvarren maisemat ovat koko ajan näkyvissä. Pukeutumista ei tarvitse erikseen miettiä eli varsinaisia juhlavaatteita ei  yleensä tarvita. Useimmilla jokiristeilyillämme majoitus on koko ajan laivalla joten matkalaukkua ei tarvitse pakata moneen kertaan vaikka kohteita ja maita saattaa matkalle osua useampiakin.

Jokiristeilyn ja pyöräilyn yhdistävät matkamme ovat myös suosittuja. Tonavan rannalla ja Hollannissa reittien varrella kulkevat hyvätasoiset pyörätiet eikä suuria nousuja/laskuja jokivarressa juuri ole. Matkan hintaan sisältyvät polkupyörät kulkevat risteilyosuuksilla laivalla mukana - päivisin liikumme pyöräillen ja palaamme laivalle taas iltapäivällä tai illansuussa.