Patikointia ja pyöräilyä Uudessa-Seelannissa

Pyöräilymatkat

Helppoja ja vähän vaativampiakin pyöräilymatkoja maailmalle Olympian suomalaisen matkanjohtajan kanssa

Helppoja ja vähän vaativampiakin pyöräilymatkoja maailmalle Olympian suomalaisen matkanjohtajan kanssa

Valitse pyöräilymatkasi

Lähtö Paluu Matka Paikkoja jäljellä Hinnat alkaen
31.8.2024 7.9.2024 Itävalta - jokiristeily ja pyöräilyä Tonavan laaksossa 2 paikkaa jäljellä 2 090 €
11.9.2024 16.9.2024 Sähköpyöräilyä Toscanassa 0 paikkaa jäljellä 2 190 €
14.9.2024 21.9.2024 Risteily ja pyöräilymatka Etelä-Hollannissa 0 paikkaa jäljellä 1 990 €
21.9.2024 28.9.2024 Kroatia - sähköpyöräilyä ja risteily Dalmatiassa 2 paikkaa jäljellä 2 460 €

Olympian Aktiivimatkat - pyöräillen

Pyöräilymatkojemme reitit ovat pääsääntöisesti helppoja, vaativuustaso 1-1,5. Päivittäiset ajomatkat ovat suhteellisen pitkiä, noin 20–60 km. Pyöräilyvauhti on keskimäärin 14–18 km tunnissa riippuen matkan vaativuudesta, reitistä ja käytettävistä polkupyöristä. Suosittelemme ottamaan mukaan oman pyöräilykypärän, niitä ei ole aina kohteessa saatavissa juuri omaa kokoa tai oikeaa mallia. Kunkin pyöräilymatkan sivulta löydät linkin tietopakettiin, jossa kerromme tarkemmin juuri tuolle matkalle sopivasta vaatetuksesta ja pyöräilyreitistä.

Lähes kaikilla pyöräilymatkoillamme sinulla on mahdollista saada lisämaksusta käyttöösi sähköpyörä. Sähköpyöriä on joissakin kohteissa rajoitettu määrä. Kroatiassa ja Toscanassa sähköpyörät sisältyvät matkan hintaan eli koko ryhmämme ajaa sähköpyörillä.

Sähköpyörällä korkeat ja pitkätkin nousut sujuvat helposti ja voit nauttia matkasta myös silloin kun vastatuuli tai väsymys hidastavat matkan tekoa

Myös pyöräilymatkoillamme on aina osaava, asiantunteva ja pyöräilymatkoihin perehtynyt matkanjohtajamme.

Pyöräily on terveysliikuntaa parhaimmillaan. Pyöräilyn etuna juoksuun ja kävelyyn verrattuna on, että siinä jalkojen nivelet eivät joudu alttiiksi
tärähdyksille ja maisemat vaihtuvat nopeampaan tahtiin.

Katso myös yhdistelmämatkamme! Pyöräilyn lisäksi näillä matkoilla osa reitistä patikoidaan, sen mukaan kumpi aktiviteetti sopii päivän ohjelmaan paremmin.

Olympian matkoille lähdetään yhä uudelleen. Asiakasarvosteluidemme keskiarvo on viiden tähden asteikolla 4,4.

Olympian pyöräilymatkojen vaativuustasot:

HELPPO
Helppoja 3–7 tunnin mittaisia pyöräilymatkaja, päivittäiset matkat 20–60 km. Suurimmaksi osaksi tasamaata tai loivaa laskua/nousua. Majoitukset hotelleissa tai laivalla. Edellyttää normaalia terveyttä ja kuntoa. Sopii matkustajalle, joka haluaa harrastaa matkallaan liikuntaa.

HAASTEELLINEN 
Helppoja, 3–7 tunnin mittaisia pyöräilymatkoja, päivittäiset matkat 20–60 km. Osa reiteistä saattaa sisältää jyrkempiäkin nousuja tai esim. vastatuuli tekee pyöräilystä haastavampaa. Edellyttää hyvää terveyttä ja normaalia kuntoa ja jonkin verran kokemusta pyöräilystä. Sopii matkustajalle, joka haluaa matkallaan reipasta liikuntaa, jossa on myös haasteellisia osuuksia.

Onko sinulla pyöräilystä innostunut kaveri-, harraste- tai työporukka?

Pyydä meiltä tarjous pyöräilymatkasta, vain teidän ryhmällenne räätälöitynä!

Voit valita jonkin valmiista matkavaihtoehdoistamme tai kysyä muuta, teidän haaveissanne olevaa kohdetta. Olemme tehneet pyöräilymatkoja mm. Hiidenmaalla, Hollannissa, Liettuassa sekä Prahasta Dresdeniin. Räätälöity matka suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti, joten kerro meille toiveenne ja unelmamatkanne suunnittelu voi alkaa!

Lue lisää ja pyydä tarjous.