Pittoreski-Picton-risteily-Uudesta-Seelannista-Australiaan-Olympia

Risteily Uudesta-Seelannista Australiaan

18
päivää
Uutuus

Uuteen-Seelantiin ja Australiaan suuntautuva risteilymme on kiireetön ja miellyttävä tapa nähdä mielenkiintoisia kohteita ja upeita maisemia. Risteilemme Celebrity Cruises -varustamon upealla ja innovatiivisella Edge-aluksella - nautit herkullisista aterioista, korkeatasoisesta ohjelmasta ja varsinkin meripäivinä ehdit kokeilemaan myös laivan monipuolisia palveluita kuten kylpyläosastoa.

Risteilyelämyksiä Uudesta-Seelannista Australiaan

Olympian oma, suomeksi opastettu retkiohjelma kattaa monipuolisen yhdistelmän tärkeimpiä nähtävyyksiä, luontoelämyksiä ja paikallista kulttuuria.

 

Matkareitti
Auckland
2 yötä
Risteily (Celebrity Edge)
10 yötä
Tauranga/Rotorua
retki
Napier
kävelykierros
Picton / Marlborough
retki
Christchurch
retki
Dunedin
retki
Dusky Sound – Doubtful Sound – Milford Sound
risteillen
Sydney
3 yötä (joista 1 laivassa)

Aloitamme matkan Uudesta-Seelannin Pohjoissaarelta Aucklandista, maan suurimmasta kaupungista. Ehdimme hieman toipua aikaerosta, nähdä kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja käydä myös läheisellä Waiheken saarella nauttimassa tervetulolounaan.

Kymmenen yön risteilymme Celebrity Edgellä alkaa Aucklandin satamasta ja jo seuraavana päivänä pääsemme tutustumaan maorikultuuriin, alueen tuliperäisyyteen ja lampaankasvatukseen Rotoruassa

Pohjoissaarella pysähdymme vielä Napierissa, jossa saamme ihailla art deco -arkkitehtuuria.

Uuden-Seelannin Eteläsaarella ensimmäinen satamamme on Picton, josta teemme puolipäiväretken Marlboroughin viinialueelle. Risteilymme jatkuu kohti etelää ja puutarhoistaan tunnettu Christchurch on myös yksi pysähdyskohteistamme. Viimeinen satamamme Uudessa-Seelannissa on Dunedin, josta teemme retken Otagonin niemimaalle tutustuen myös albatrosseihin.

Fiordlandin kansallispuiston jylhiä vuonomaisemia ihailemme laivalta risteillen kolmelle vuonolla, hyvällä onnella näemme täällä myös pingviinejä ja hylkeitä

Risteilymme jatkuu kohti Australiaa. Meripäivinä voit nauttia laivan monipuolisesta ohjelmasta, tutustua kylpyläosaston palveluihin tai vaikka vain nauttia vapaa-ajasta uima-allasalueella

Risteilymme päättyy rentoon ja merelliseen Sydneyyn, joka lasketaan maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon. Sen kuuluisimmat maamerkit ovat oopperatalo ja Harbour Bridge -silta, joihin tutustumme kiertoajelullamme.  Majoitumme Sydneyssä yhden yön laivassa ja vielä kaksi yötä hotellissa, joten sinulle jää aikaa tutustua kaupunkiin myös omatoimisesti.

Celebrity Edge on uudentyyppisen ja innovatiivisen Edge-luokan ensimmäinen alus, valmistunut 2018. Edgelle mahtuu 2 900 matkustajaa ja henkilökuntaa on 1 320. Laivalla on 4 pääravintolaa, runsaasti muita ravintoloita ja baareja, uima- ja porealtaita, useampikerroksinen puutarha-alue sekä juoksurata. Erikoisuuksia ovat esim. laivan ulkoseinustalla kerrosten välillä liikkuva tasanne, joka toimii milloin lastaussiltana, ravintolana tai baarina. Toinen erikoisuus on parvekehyteissä, joissa majoitumme. Hytti muuntautuu napin painalluksella tyylikkääksi terassiksi merinäköalalla!

Kaikilla Olympian risteilyillä on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h huoneissa ja risteilyllä 2h parvekehyteissä, risteilyllä täysihoito sekä muut ohjelmassa mainitut ateriat, kuljetukset ja retket pääsymaksuineen ohjelman mukaisesti, viisumikulut, palvelurahat ja kantajamaksut risteilyllä sekä paljon muuta. Matkalla suomalainen matkanjohtajamme. Lisämaksu 1h hytistä/huoneesta.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

11. – 28.2.2024

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen, TH=täysihoito (risteilyllä täysihoito)
Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin.

Lento kohteeseen
Helsinki –Auckland

1.–2. päivä, su-ma 11.–12.2. Lento Helsingistä (Qatar Airways) Dohaan klo 16.05–23.45. Jatkolento Dohasta (Qatar Airways) Aucklandiin lähtee maanantain puolella klo 01.40.

Auckland-Uusi-Seelanti
Auckland

3. päivä, tiistai 13.2. Saavumme Aucklandiin klo 3.55 matkustettuamme reilun vuorokauden. Majoitumme heti aamulla 2 yöksi kaupungin keskustaan ensimmäisen luokan Voco-hotelliin (★★★★). Iltapäivällä teemme lyhyen kaupunkikierroksen ja käymme lisäksi Aucklandin monipuolisessa museossa tutustumassa mm. maorien historiaan. (A)

Waiheke-saari-on-kuuluisa-viineistaan-Uusi-Seelanti
Auckland

4. päivä, keskiviikko 14.2. Tänään teemme kokopäivän retken (n. 6 h) 40 minuutin katamaraanimatkan päässä Aucklandista sijaitsevalle idylliselle Waiheken saarelle. Saarella asuu vakituisesti n. 10 000 asukasta, mutta on suosittu lomanviettopaikka kesäisin, jolloin väkimäärä jopa nelinkertaistuu. Maisemat vaihtelevat viiniviljelmistä oliivipuulaaksoihin ja merenpoukamista mutkitteleviin teihin. Saari on erityisen tunnettu lähiruokaa tarjoavista korkeatasoisista ravintoloista ja laatuviinien tuotannosta. Saarella asuu myös paljon käsityöläisiä ja taiteilijoita, joiden tuotteisiin on mukava tutustua gallerioissa ja pikkuputiikeissa. Syömme tervetulolounaan saarella. (A, L)

Celebrity Edge ravintolamaailmaa
Auckland

5. päivä, torstai 15.2. Siirrymme puoliltapäivin risteilyalukseemme Celebrity Edgelle. Syömme lounaan heti saavuttuamme laivalle. Risteilymme alkaa Aucklandin satamasta klo 18.30 (TH)

Rotorua-Maorikulttuurin-keskus-Uusi-Seelanti
Tauranga/Rotorua

6. päivä, perjantai 16.2. Saavumme klo 8.00 Taurangaan, jonka nimi tarkoittaa maorinkielellä kanoottien suojasatamaa. Kapteeni James Cook purjehti näillä vesillä Endeavour-aluksellaan 1769. Maoreilta saamansa ystävällisen vastaanoton ja runsaiden lahjojen innoittamana hän antoi alueelle nimen Bay of Plenty.

Kokopäiväretkemme suuntautuu Uuden-Seelannin maorikulttuurin keskukseen Rotoruaan. Vierailemme puistossa, jossa tulikuumat geysirit ja kuplivat muta-altaat muistuttavat alueen tuliperäisyydestä. Tutustumme myös maorien kulttuuriin ja tapoihin. Laivamme jatkaa matkaa klo 19. (TH)

Viehattavat-varikkaat-talot-Napier-Uusi-Seelanti
Napier

7. päivä, lauantai 17.2. Saavumme Napieriin klo 12. Puolen päivän kävelykierroksellamme tutustumme tähän viehättävään rantakaupunkiin art deco -tyylisine taloineen osittain kävellen. Halukkaat voivat jäädä retken jälkeen tutustumaan omatoimisesti Napierin keskustaan. Laivamme jatkaa matkaa klo 18.30. (TH)

viinitarhat-Marlborough-Uusi-Seelanti
Picton

8. päivä, sunnuntai 18.2. Picton sijaitsee kuvankauniin Marlborough Soundsin lahtien ja mutkittelevien niemien täplittämän vuonoalueen pohjukassa ja on varsinkin kesäaikaan vilkas ja aktiivinen satamakaupunki. Puolen päivän kierroksemme vie meidät Marlborough’n viinialueen kumpuileviin maisemiin. Täällä tuotetaan suurin osa Uuden-Seelannin viineistä ja alue tunnetaan erityisesti Sauvignon Blanc -viineistään. Käymme parilla eri viinitilalla viininmaistajaisissa, ennen kuin palaamme takaisin laivalle. Risteilymme jatkuu klo 19. (TH)

Kasvitieteellinen-puutarha-Christchurch-Uusi-Seelanti
Christchurch

9. päivä, maanantai 19.2. Seuraava vierailukohteemme Uuden-Seelannin Etelä-Saarella on Christchurch, jonne saavumme klo 7 aamulla. Teemme puolen päivän kiertoajelun sisältäen myös kävelyä ja tutustumme mm. upeaan, yli 150-vuotiaaseen kasvitieteelliseen puutarhaan. Vuoden 2011 tuhoisan maanjäristyksen jälkeen kaupungin keskusta on suurelta osin uudelleen rakennettu ja tänä päivänä kaupunki onkin yhdistelmä uutta ja vanhaa rakennuskantaa, vehreitä puistoja sekä eläväisiä aukioita, ravintoloita ja kahviloita. Laivamme jatkaa matkaa klo 18.00. (TH)

Tiekyltti-Otagon-niemimaa-Uusi-Seelanti
Dunedin

10. päivä, tiistai 20.2. Aamulla klo 7 saavumme Dunediniin. Ensimmäiset eurooppalaiset rantautuivat Dunedinin satamaan, Port Chalmersiin, vuonna 1848. Kaupunki vaurastui ja kasvoi nopeasti, kun lähialueelta muutamaa vuotta myöhemmin löydettiin kultaa. Kaupungissa oli oma raitiovaunuliikenne jo vuonna 1879. Katuja reunustavat kauniit englantilaistyyliset asuintalot ja julkiset rakennukset. Läheinen Otagon niemimaa tunnetaan laajoista albatrossi-, pingviini- ja hyljepopulaatioistaan.

Tutustumme Dunediniin ja Otagon niemimaan albatrosseihin kokopäiväretkellä, jonka aikana syömme myös lounaan. Laivamme lähtee klo 17. (TH)

Ihmeellinen-Milford-Sound-Uusi-Seelanti-Olympia-risteily
Dusky Sound – Doubtful Sound – Milford Sound (risteillen)

11. päivä, keskiviikko 21.2. Saavumme aamulla Fiordlandin kansallispuiston huikeisiin maisemiin. Eteläisten Alppien keskellä sijaitseva kansallispuisto on osa Te Wahipounamun laajaa luonnonsuojelualuetta. Dusky Soundin vuonossa viihtyvät pullokuonodelfiinit, kun taas Doubtful Soundin vesillä on pingviinejä ja hylkeitä. Milford Soundin vuonon maisemia on kuvattu jopa ”maailman kahdeksanneksi ihmeeksi”. (TH)

Celebrity Edge uima-allasalue
Merellä

12.–13. päivä, to–pe 22.–23.2. Risteilemme leppoisissa tunnelmissa kohti Australiaa.

Meripäivien aikana voimme nauttia upean aluksen palveluista ja monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja. (TH)

Terveellinen-valipala-Australia
Sydney

14. päivä, lauantai 24.2. Ankkuroimme Sydneyn edustalle klo 8 aamulla. Tänään voit tutustua Sydneyyn omatoimisesti. Sydney on kaupunki, jonka tunnelmasta voi nauttia mm. katukahviloissa ja erinomaisissa ravintoloissa tai viettää päivää esim. Manlyn hiekkarannalla. Omatoimisesti voi käydä Darling Harbourissa sijaitsevassa meriakvaariossa tai Tarongan eläintarhassa tutustumassa Australian eläimistöön. Matkanjohtaja auttaa retkikohteiden valinnassa. (TH, laivalla)

Sydneyn oopperatalo ja satamasilta
Sydney

15. päivä, sunnuntai 25.2. Risteilymme päättyy Sydneyyn klo 6.30. Port Jacksonin luonnonsataman ympärille kasvanut Sydney on ansainnut maineensa yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Kiertoajelulla näemme mm. The Rocksin, Kings Crossin ja Chinatownin kaupunginosat. Tutustumme myös tanskalaisen arkkitehdin Jørn Utzonin suunnittelemaan oopperataloon. Tämä kaunis ja upealla paikalla sijaitseva rakennus on Sydneyn ja koko Australian symboli.

Kierroksen jälkeen majoitumme 2 yöksi keskustaan ensimmäisen luokan Sydney Harbour Marriott -hotelliin (★★★★★). (A)

Satama-Sydney-Olympia-risteily
Sydney

16. päivä, maanantai 26.2. Aamiaisen jälkeen lähdemme kokopäivän retkelle Blue Mountains -vuoristoon. Matkalla pysähdytään maatilalla, jossa on mahdollista nähdä tilan eläimien lisäksi mm. kenguruita ja koaloja. Sieltä noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalla Blue Mountainsin alueella käydään mm. useilla eri näköalapaikoilla ja myös kasvitieteellisessä puutarhassa. Syömme perillä jäähyväislounaan. (A, L)

Harbour-silta-auringon-laskiessa-Sydney-Olympia
Sydney - Doha

17. päivä, tiistai 27.2. Vapaapäivä. Saamme pitää huoneet klo 18 asti. Alkuillasta kuljetus lentokentälle, josta klo 21.45 – 04.50 lento (Qatar Airways) Dohaan. (A)

lento
Doha - Helsinki

18. päivä, keskiviikko 28.2. Lento (Finnair/Qatar Airways) Dohasta lähtee klo 8.05 ja Helsinkiin saavumme klo 14.20.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Aqua-hytti-Celebrity-Infinity

Majoitus Aqua-luokan hytissä

Majoitus Aqua-luokan hytissä

Lisämaksusta on mahdollista varata parvekkeellinen Aqua-luokan hytti risteilylle. Aqua-luokan matkustajilla on oma Blu-ravintola, jossa tarjoillaan illallinen, tähän ravintolaan eivät muut laivan matkustajat pääse. Lisäksi vapaa pääsy SEA Thermal Suite -kylpyläosastolle.

Aqua-luokan hytit ovat samankokoisia kuin muutkin parvekehytit, mutta varustelu niissä on hieman parempi. Hyttejä on rajoitetusti.
Matkan perushintaan sisältyy laivalla majoitus 2 hengen parvekehytissä.

alk. 510 €/henkilö
Business-luokka

Lennot business-luokassa

Lennot business-luokassa

Matkalle on mahdollista varata lennot business-luokkaan. Qatar Airways meno-paluu -lennot (Helsinki-Doha-Auckland/Sydney-Doha-Helsinki). Nauti tilavammista istumapaikoistaa, herkullisista aterioista ja loistavasta palvelusta.

Lisämaksu alk. 4 580 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti.
Huom! Businessluokan paikasta veloitetaan varauksen yhteydessä normaalin ennakkomaksun lisäksi oma ennakkomaksunsa, 1 600 €/henkilö.
Tätä ennakkomaksun osuutta ei palauteta, mikäli asiakas peruuttaa varaamansa lennot tai koko matkan ennakkomaksun jälkeen. Muilta osin noudatetaan matkan peruutusehtoja.
Loppuosa lisämaksusta erääntyy matkan loppumaksun yhteydessä (21.12.2023).

alk 4 580 €

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Risteily Uudesta-Seelannista Australiaan
 • reittilennot turistiluokassa  
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa  
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa, risteilyllä kahden hengen parvekehyteissä 
 • risteilyllä (10 yötä) täysihoito, lisäksi aamiaiset ja muut ohjelmassa mainitut ateriat
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa  
 • palveluraha ja kantajamaksut risteilyllä  
 • lento- ja satamaverot sekä muut viranomaismaksut
 • juomarahat paikallisoppaille ja bussinkuljettajille  
 • suomalainen matkanjohto 
 • Uuden-Seelannin matkustuslupa (ETA) sekä Australian sähköinen viisumi

 

Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Risteily Uudesta-Seelannista Australiaan

Lisämaksu 1h parvekehytistä ja 1h huoneesta hotellissa on 2 590 €.

Uuteen-Seelantiin tarvitaan sähköinen matkustuslupa ja Australiaan viisumi, joiden hankkimisen Olympia järjestää. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kk ennen lähtöä. Passikopion voit lähettää salattuna sähköpostitse osoitteeseen passi(at)olympia.fi tai Omaloman kautta. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.

Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Huom. Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.  

Laivan oma kansainvälinen retkiohjelma on lisämaksullinen. Matkan hintaan sisältyvistä retkistä ei saa hyvitystä, vaikka niille ei osallistuisi.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 650 € (business-luokan paikoista lisäksi 1 600 €/hlö)
Toinen ennakkomaksu erääntyy 30.11.2023 (2h hytissä 1 200 €/hlö, 1h hytissä 1 900 €)
Loppumaksu erääntyy 21.12.2023 (myös business-luokan loppumaksu)

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi matkaan sovelletaan poikkeusehtoja. Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 €/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään ensimmäinen ennakkomaksu
 • 60–46 vrk ennen matkan alkua, pidätetään molemmat ennakkomaksut
 • 45–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan kokonaishinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan kokonaishinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan kokonaishinnasta

 

Huom! Mikäli varaat lennot business-luokkaan, kts maksu- ja peruutusehdot "lisämaksulliset retket ja palvelut" kohdasta.

Matkan hinta perustuu 19.9.2023 voimassa olleisiin valuuttakursseihin ja tariffeihin. Kuluttaja-asiamiehen ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
18 päivää
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Hyvä tietää risteilystä Uudesta-Seelannista Australiaan

Ruokailut risteilyllä

Ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan. Laivalla on useita kahviloita, buffetravintola Oceanview Cafe sekä neljä eri pääravintolaa, joissa on pöytiintarjoilu. Päivälliselle olemme varanneet matkustajillemme pöydät  ensimmäisestä kattauksesta. Tilaamisen helpottamiseksi matkanjohtajamme kääntää käyttämämme pääravintolan ruokalistan suomeksi. Laivalla on myös useita erikoisravintoloita, joista osaan edellytetään pöytävarausta, näissä peritään 10-50 dollarin suuruinen kattausmaksu. Huonepalvelusta voit aina tilata ruoka- ja juomatarjoilua myös hyttiin.

Aterioilla voit tilata viinejä ja muita juomia lisämaksusta. Tarjolla on myös erilaisia alkoholittomia tai alkoholia sisältäviä juomapaketteja. Risteilyymme sisältyy Classic-juomapaketti (tarkemmat tiedot Classic-paketista). Juomien hintataso yksittäin ostettuna laivan ravintoloissa on suurin piirtein sama kuin Suomessa. Huonepalvelusta voi tilata ruoka- ja juomatarjoilua myös hyttiin. Risteilyillä alkoholitarjoilun ikäraja on pääsääntöisesti 21 vuotta.

Pukeutuminen laivalla

Yleensä laivalla pukeudutaan rennon siististi. Shortseja ja t-paitaa voi käyttää esim. retkillä, mutta iltaisin ja laivan pääravintoloissa niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Päiväohjelmassa kerrotaan pukeutumiskoodi, jota matkustajien toivotaan iltaisin, varsinkin ravintoloissa syötävillä päivällisillä noudattavan.

Smart Casual – Miehillä pitkät housut tai siistit farkut sekä rento kauluspaita tai pikeepaita. Naisilla leninki tai hame/pitkät housut/caprit/farkut siistin yläosan kanssa.
Evening Chic – Miehillä siistit pitkät housut ja kauluspaita/pukupaita sekä mahdollisesti neuletakki tai -pusero, haluttaessa myös solmio ja pikkutakki. Naisilla esimerkiksi cocktail-mekko, hame tai
housut yhdistettynä eleganttiin yläosaan/puseroon. Jos haluat, on pitkä iltapuku ja tumma puku ehdottomasti sopiva pukeutumisvaihtoehto Evening Chic –iltoina muttei siis välttämätön.

Uudesta-Seelannista Australiaan tehtävällä risteilyllä Evening Chic -iltoja on 2, muina iltoina laivoilla on Smart Casual -pukukoodi.

Risteilyn tietopaketti

Ennen matkan alkua lähetämme kaikille risteilymatkustajillemme tietopaketin, jossa on paljon päivitettyä käytännön tietoa risteilystä ja siihen valmistautumisesta.