Saint-Benezetin silta Avignonissa Olympia

Risteily Provencessa

- jokiristeily Etelä-Ranskassa
8
päivää
alk. 3 360 €/hlö
Uutuus

Jokiristeilyllä Provencen maisemissa nautit hyvästä all inclusive -palvelusta ensimmäisen luokan Ms Viva Voyage -laivalla. Risteilemme Rhône-joella Lyonista Välimerelle saakka ja takaisin kauniissa maisemissa. Retkillä tutustumme mm. Marseilleen, Ardèche-kanjoniin, Arlesiin ja Avignoniin

Kiireetön jokiristeily Etelä-Ranskan Provencessa

Matkareitti
Lyon
risteily alkaa
Ardèche-kanjoni
retki
Arles
kävelykierros
Martiques ja Marseille
retki
Avignon
kävelykierros
Tournon
Lyon
risteily päättyy, kävelykierros
Geneve
kaupunkikierros

Jokiristeilymme alku- ja päätepiste on Ranskan suurimpiin metropoleihin kuuluva Lyon, joka tunnetaan muun muassa gastronomiastaan. Risteilemme Rhone-jokea pitkin aina Välimerelle saakka ja palaamme takaisin Lyoniin.

Monipuolinen ruoka- ja juomavalikoima virvokkeista shamppanjaan sekä mielenkiintoinen retkiohjelma sisältyvät risteilyyn

Risteilymme ensimmäinen retkikohde on Ardèche-joen kanjoni, joka on miljoonien vuosien kuluessa eroosion vaikutuksesta syöpynyt kalkkikivipitoiseen maaperään, jättäen jälkeensä eriskummallisen kauniita muodostelmia retkeilijöiden iloksi. Arlesissa kuljemme Vincent van Goghin jalanjäljissä ja näemme roomalaisajan massiivisen amfiteatterin.

Risteilymme kääntöpiste sijaitsee Välimerellä pittoreskissa Martiguen pikkukaupungissa, jonka sijaintia hyödynnämme retkellämme läheiseen Marseilleen. Risteillessämme takaisin päin pysähdymme Avignonissa, jossa kiteytyy katolisen kirkon ja Ranskan kuninkaan välinen valtataistelu 1300-luvulla paavinistuimen sijainnista. Kaupungin vanha keskusta ja laulustakin tuttu silta ovat Unescon maailmanperintökohteita.

Laivalla nautimme laadukkaista all inclusive -palveluista Rhone-joen maisemia ihaillen

Tournonin pikkukaupungissa ehdit nauttia vapaasta iltapäivästä ja poiketa vaikkapa suklaapuodissa. Risteilyn päätyttyä Lyoniin yövymme vielä laivassa ja teemme kävelykierroksen kaupungilla. Ennen paluulentoa tutustumme vielä kansainväliseen Geneveen.

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h hyteissä keskikannella, all inclusive -palvelut laivalla, ohjelmassa mainitut retket ja kiertokäynnit pääsymaksuineen sekä paljon muuta. Suomalainen matkanjohtaja. Lisämaksu 1h hytistä alk. 490 €.

Matkan hinta ja ehdot

Provencessa risteilemme Ms Viva Voyagella, joka on 110 metriä pitkä ensimmäisen luokan jokilaiva, valmistunut vuonna 2005. Hyvän huolenpidon ja säännöllisten uudistusten takia laiva on käytännössä uudenveroinen. Matkustajia laivaan mahtuu enimmillään 152.

Laivalla on kolme majoituskantta. Noin 15 neliön hyttimme sijaitsevat keskimmäisellä Ruby-kannella (matkan perushinta) sekä ylimmällä Diamond-kannella (lisämaksu). Hyttivarustukseen kuuluu ranskalainen parveke, taulutelevisio, minibaari, Rituals-kylpytuotteet, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä WC ja suihku.

Ylimmällä kannella on osittain katettu aurinkokansi lepotuoleineen. Laivan viihtyisissä yleisissä tiloissa on ravintola, baari ja lounge sekä pieni matkamuistoputiikki ja peräosassa on myös pieni baari/oleskelutila.

Risteilyn hintaan sisältyy all inclusive -palvelu laivalla. Se sisältää runsaan aamiaisen noutopöydästä, pöytiintarjoilun lounaalla ja päivällisellä, kapteenin tervetulococktailin, kaikki alkoholittomat juomat sekä oluet, viinit ja muut alkoholijuomat, minibaari hytissä (vesi, virvoitusjuoma ja olut), langaton netti, juomarahat sekä kuulokejärjestelmä retkillä. Laivalta voi lainata myös polkupyöriä omatoimiseen liikkumiseen.

Matkaohjelma

6. – 13.6.2024 25.7. – 1.8.2024

A=aamiainen, L=lounas, AI= all inclusive

Näkymä Lyoniin Notre Dame de Fourvieren huipulta Ranska
Helsinki – Lyon

1. päivä, torstai  Lento (Air France) klo 6.20 Helsingistä Pariisin kautta (Air France) Lyoniin, jonne saavumme klo 12.55. Bussikuljetus laivalle kaupungin keskustaan kestää vajaan tunnin. Näemme jo matkalla ensisilmäyksen Lyonista, johon tutustumme tarkemmin risteilyn lopulla. Laivamme lähtee Rhônejokea alavirtaan klo 20.00. (AI laivaan nousun jälkeen)

Pont d'Arc luonnon muovaama kivinen kaarisilta Ranska
Viviers – Ardèche-kanjoni

2. päivä, perjantai Saavumme Viviersiin klo 11.30. Unelias pikkukaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelmansa. 

Teemme noin 4 tunnin bussiretken Ardèche-joen kanjonille. Luonnonpuistossa virtaava joki on miljoonien vuosien aikana kaivertanut syvän rotkon ja samalla ainutlaatuisen maiseman kalkkikivipitoiseen maastoon. Luonnonpuisto onkin retkeilijöiden suosiossa ja kesäaikaan monet tulevat hakemaan viilennystä kanjonin pohjalla virtaavan turkoosin joen rannoille. Alueelle tyypillisiä ovat monet tippukiviluolat, joista tunnetuin on Madeleinen luola. Ihailemme kanjonimaisemia valokuvatauoilla ja retken päätteeksi näemme myös Pont d`Arc-nimisen luonnon muovaaman kivisen kaarisillan. Käymme myös laventelimuseossa. Alueella viljellään monikäyttöistä tähkälaventelia, josta mm. tislataan eteeristä öljyä. Muinaiset roomalaiset lisäsivät laventelia kylpyveteensä. Risteily jatkuu klo 19.00 kohti Arlesia. (AI) 

Arlesin härkätaisteluareena Ranska
Arles

3. päivä, lauantai  Saavumme varhain aamulla Arlesiin. Se oli roomalaisajan tärkeimpiä kaupunkeja, mikä näkyy edelleen muinaisina monumentteina kaupunkikuvassa. Suureen amfiteatteriin mahtui aikoinaan 20 000 katsojaa. Se toimii nykyisin myös härkätaisteluareenana. Alyscamps, suuri roomalainen hautausmaa sekä teatteri muistuttavat myös antiikin ajoista. Arles on myös taiteen kehto: Van Gogh maalasi ja piirsi tuotteliaasti Arlesissa runsaan vuoden kestäneen oleskelunsa aikana ja leikkasi täällä myös palan vasemmasta korvastaan. Kaupungin silhuetissa näkyy taidekeskus LUMA Arlesin teräspäällysteinen torni, joka on Frank Gehryn suunnittelema. 

Tutustumme Arlesin historialliseen keskustaan noin 3 tunnin kävelykierroksella. Reitin pituus on noin 4 kilometriä, mikä edellyttää normaalia liikuntakykyä. Lisäksi amfiteatterissa on jyrkkiä portaita. Laivamme yöpyy Arlesissa. (AI)

Baarialue Viva Voyage
Martiques ja Marseille

4. päivä, sunnuntai Varhaisen aamun aikana risteilemme jokisuun ja lyhyen merietapin kautta Martiguesin pikkukaupunkiin, jonne saavumme klo 9.00. Kaupungin jakaa kahteen osaan Caronten kanaali, joka johtaa Étang de Berre -laguuniin. Martiguesia kutsutaankin Provencen Venetsiaksi. Sympaattisen kaupungin keskustaan on helppo tutustua kävellen ja kujilta löytyy pittoreskeja kuvakulmia. 

Vajaan tunnin bussimatkan päässä sijaitsee Marseille, jonne teemme noin 4 tunnin retken. Marseille on Ranskan suurimpia kaupunkeja ja tärkeä Välimeren satama. Näemme muun muassa vilkkaan La Canebière-kadun sekä sen länsipäässä sijaitsevan vanhan sataman kahviloineen. Kukkulan laella sijaitseva Notre-Dame de la Garde -basilika on Marseillen tunnetuin maamerkki. Risteilymme jatkuu klo 19.00. (AI) 

Saint-Benezetin silta Avignonissa Olympia
Avignon

5. päivä, maanantai Saavumme varhain aamulla Avignoniin, johon tutustumme parin tunnin kävelykierroksella. Avignonin paavien palatsi ja historiallinen keskusta kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin samoin kuin 1100-luvun lopulla rakennettu Saint-Bènèzet-silta. Rhônen tulva romahdutti aikoinaan suuren osan sillasta, joten sitä pitkin ei jokea ole ylitetty enää muutamaan sataan vuoteen. Paavinistuin oli 1300-luvulla lähes 70 vuoden ajan siirrettynä Roomasta Avignoniin. Tuosta ajasta käytetään nimitystä Avignonin vankeus. Tällöin paavinistuin oli käytännössä Ranskan kuninkaan määräysvallan alainen. Iltapäivällä on vapaa-aikaa vaellella historiallisen keskustan kujilla. Jatkamme risteilyä vasta klo 22.00. (AI)

Viva TWO-alus Olympia risteilyt
Tournon

6. päivä, tiistai Tournon on viehättävä pikkukaupunki, jonka länsirantaa hallitsee historiallinen linnoitus. Pysähdymme klo 14.00.–23.00 Tournonissa, jossa on vapaa-aikaa. Kävelykadulle on lyhyt matka ja suklaan ystävät voivat ylittää joen kävelysiltaa pitkin ja käydä Valrhonan suklaapuodissa hankkimassa helpotusta makean nälkään. (AI) 

Kaunis Lyon Ranska
Lyon

7. päivä, keskiviikko Saavumme aamiaisen aikoihin Lyoniin. Tutustumme 2000-vuotisen Lyonin vanhaankaupunkiin reilun parin tunnin kävelykierroksella. Vanhan Lyonin mukulakivikatujen kätköissä on salakäytäviä ”traboules”. Alun perin keskiaikaiset silkkityöläiset käyttivät näitä käytäviä tavarankuljetukseen. Monet niistä myös lyhensivät vedenhakumatkaa joelle. Suuri osa vanhan Lyonin kujista on joen kanssa samansuuntaisia, joten niitä pitkin matka oli pitkä. Toisen maailmansodan aikaina vastarintaliike osasi hyödyntää salakäytäviä natseilta piilossa. Lyon on nykyään merkittävä gastronomian kaupunki. Makean nälkään voi maistaa vaikka paikallista herkkua ”La brioche à la praline”. 

Kävelykierroksen jälkeen omatoimista tutustumista voi jatkaa retkeen sisältyvää julkisen liikenteen päivälippua hyödyntäen. Suosittu vierailukohde on esimerkiksi upea Musée de Confluneces, jonne laituripaikkamme läheltä on 15 minuutin matka raitiovaunulla. Laivamme yöpyy Lyonissa. (AI)

Geneve Sveitsi
Lyon – Geneve – Helsinki

8. päivä,torstai Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Geneveen, johon tutustumme kaupunkikierroksella. Sveitsin toiseksi suurin kaupunki sijaitsee Genevejärven rannalla. Geneve tunnetaan monien kansainvälisten organisaatioiden kotipaikkana. Se on myös sveitsiläisen kelloteollisuuden keskus, jossa sijaitsee muun muassa Rolexin pääkonttori. Historiallinen keskusta ja sen sydämessä sijaitseva Bourg-de-Four-aukio sekä lahdella 140 metrin korkeuteen vettä syöksevä suihkulähde, Jet d´eau ovat kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet. 

Kierroksen päätteeksi syömme lounaan. Myöhemmin kuljetus kentälle, josta lento (Finnair) Helsinkiin klo 19.00–22.55. (A, L)

A=aamiainen, L=lounas, AI= all inclusive

Näkymä Lyoniin Notre Dame de Fourvieren huipulta Ranska
Helsinki – Lyon

1. päivä, torstai  Lento (Lufthansa) klo 6.20 Helsingistä Frankfurtin kautta (Lufthansa) Lyoniin, jonne saavumme klo 14.10. Kuljetus laivalle, joka lähtee Rhônejokea alavirtaan klo 20.00. (AI laivaan nousun jälkeen)

Pont d'Arc luonnon muovaama kivinen kaarisilta Ranska
Viviers – Ardèche-kanjoni

2. päivä, perjantai Saavumme Viviersiin klo 11.30. Unelias pikkukaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelmansa. 

Teemme noin 4 tunnin bussiretken Ardèche-joen kanjonille. Luonnonpuistossa virtaava joki on miljoonien vuosien aikana kaivertanut syvän rotkon ja samalla ainutlaatuisen maiseman kalkkikivipitoiseen maastoon. Luonnonpuisto onkin retkeilijöiden suosiossa ja kesäaikaan monet tulevat hakemaan viilennystä kanjonin pohjalla virtaavan turkoosin joen rannoille. Alueelle tyypillisiä ovat monet tippukiviluolat, joista tunnetuin on Madeleinen luola. Ihailemme kanjonimaisemia valokuvatauoilla ja retken päätteeksi näemme myös Pont d`Arc-nimisen luonnon muovaaman kivisen kaarisillan. Käymme myös laventelimuseossa. Alueella viljellään monikäyttöistä tähkälaventelia, josta mm. tislataan eteeristä öljyä. Muinaiset roomalaiset lisäsivät laventelia kylpyveteensä. Risteily jatkuu klo 19.00 kohti Arlesia. (AI) 

Arlesin härkätaisteluareena Ranska
Arles

3. päivä, lauantai  Saavumme varhain aamulla Arlesiin. Se oli roomalaisajan tärkeimpiä kaupunkeja, mikä näkyy edelleen muinaisina monumentteina kaupunkikuvassa. Suureen amfiteatteriin mahtui aikoinaan 20 000 katsojaa. Se toimii nykyisin myös härkätaisteluareenana. Alyscamps, suuri roomalainen hautausmaa sekä teatteri muistuttavat myös antiikin ajoista. Arles on myös taiteen kehto: Van Gogh maalasi ja piirsi tuotteliaasti Arlesissa runsaan vuoden kestäneen oleskelunsa aikana ja leikkasi täällä myös palan vasemmasta korvastaan. Kaupungin silhuetissa näkyy taidekeskus LUMA Arlesin teräspäällysteinen torni, joka on Frank Gehryn suunnittelema. 

Tutustumme Arlesin historialliseen keskustaan noin 3 tunnin kävelykierroksella. Reitin pituus on noin 4 kilometriä, mikä edellyttää normaalia liikuntakykyä. Lisäksi amfiteatterissa on jyrkkiä portaita. Laivamme yöpyy Arlesissa. (AI)

Baarialue Viva Voyage
Martiques ja Marseille

4. päivä, sunnuntai Varhaisen aamun aikana risteilemme jokisuun ja lyhyen merietapin kautta Martiguesin pikkukaupunkiin, jonne saavumme klo 9.00. Kaupungin jakaa kahteen osaan Caronten kanaali, joka johtaa Étang de Berre -laguuniin. Martiguesia kutsutaankin Provencen Venetsiaksi. Sympaattisen kaupungin keskustaan on helppo tutustua kävellen ja kujilta löytyy pittoreskeja kuvakulmia. 

Vajaan tunnin bussimatkan päässä sijaitsee Marseille, jonne teemme noin 4 tunnin retken. Marseille on Ranskan suurimpia kaupunkeja ja tärkeä Välimeren satama. Näemme muun muassa vilkkaan La Canebière-kadun sekä sen länsipäässä sijaitsevan vanhan sataman kahviloineen. Kukkulan laella sijaitseva Notre-Dame de la Garde -basilika on Marseillen tunnetuin maamerkki. Risteilymme jatkuu klo 19.00. (AI) 

Saint-Benezetin silta Avignonissa Olympia
Avignon

5. päivä, maanantai Saavumme varhain aamulla Avignoniin, johon tutustumme parin tunnin kävelykierroksella. Avignonin paavien palatsi ja historiallinen keskusta kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin samoin kuin 1100-luvun lopulla rakennettu Saint-Bènèzet-silta. Rhônen tulva romahdutti aikoinaan suuren osan sillasta, joten sitä pitkin ei jokea ole ylitetty enää muutamaan sataan vuoteen. Paavinistuin oli 1300-luvulla lähes 70 vuoden ajan siirrettynä Roomasta Avignoniin. Tuosta ajasta käytetään nimitystä Avignonin vankeus. Tällöin paavinistuin oli käytännössä Ranskan kuninkaan määräysvallan alainen. Iltapäivällä on vapaa-aikaa vaellella historiallisen keskustan kujilla. Jatkamme risteilyä vasta klo 22.00. (AI)

Viva TWO-alus Olympia risteilyt
Tournon

6. päivä, tiistai Tournon on viehättävä pikkukaupunki, jonka länsirantaa hallitsee historiallinen linnoitus. Pysähdymme klo 14.00.–23.00 Tournonissa, jossa on vapaa-aikaa. Kävelykadulle on lyhyt matka ja suklaan ystävät voivat ylittää joen kävelysiltaa pitkin ja käydä Valrhonan suklaapuodissa hankkimassa helpotusta makean nälkään. (AI) 

Kaunis Lyon Ranska
Lyon

7. päivä, keskiviikko Saavumme aamiaisen aikoihin Lyoniin. Tutustumme 2000-vuotisen Lyonin vanhaankaupunkiin reilun parin tunnin kävelykierroksella. Vanhan Lyonin mukulakivikatujen kätköissä on salakäytäviä ”traboules”. Alun perin keskiaikaiset silkkityöläiset käyttivät näitä käytäviä tavarankuljetukseen. Monet niistä myös lyhensivät vedenhakumatkaa joelle. Suuri osa vanhan Lyonin kujista on joen kanssa samansuuntaisia, joten niitä pitkin matka oli pitkä. Toisen maailmansodan aikaina vastarintaliike osasi hyödyntää salakäytäviä natseilta piilossa. Lyon on nykyään merkittävä gastronomian kaupunki. Makean nälkään voi maistaa vaikka paikallista herkkua ”La brioche à la praline”. 

Kävelykierroksen jälkeen omatoimista tutustumista voi jatkaa retkeen sisältyvää julkisen liikenteen päivälippua hyödyntäen. Suosittu vierailukohde on esimerkiksi upea Musée de Confluneces, jonne laituripaikkamme läheltä on 15 minuutin matka raitiovaunulla. Laivamme yöpyy Lyonissa. (AI)

Geneve Sveitsi
Lyon – Geneve – Helsinki

8. päivä,torstai Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Geneveen, johon tutustumme kaupunkikierroksella. Sveitsin toiseksi suurin kaupunki sijaitsee Genevejärven rannalla. Geneve tunnetaan monien kansainvälisten organisaatioiden kotipaikkana. Se on myös sveitsiläisen kelloteollisuuden keskus, jossa sijaitsee muun muassa Rolexin pääkonttori. Historiallinen keskusta ja sen sydämessä sijaitseva Bourg-de-Four-aukio sekä lahdella 140 metrin korkeuteen vettä syöksevä suihkulähde, Jet d´eau ovat kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet. 

Kierroksen päätteeksi syömme lounaan. Myöhemmin kuljetus kentälle, josta lento (Finnair) Helsinkiin klo 19.00–22.55. (A, L)

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Risteily Provencessa
 • reittilennot turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteessa
 • majoitus kahden hengen hytissä
 • all inclusive -palvelut laivalla 1. päivän päivällisestä 8. päivän aamiaiseen sekä lähtöpäivän lounas
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket
 • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut
 • satamamaksut
 • juomarahat paikallisoppaille, bussinkuljettajille sekä laivan henkilökunnalle
 • Olympian suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Risteily Provencessa

Yksin matkustavan edellytetään maksavan lisämaksun 1h hytistä, joita on rajoitettu määrä.
Lisämaksu 1h hytistä on keskikannella 490 € (3 850 €), yläkannella 540 € (4 120 €).

Matkan perushinta keskikannen 2h hytissä 3 360 €/henkilö.
Yläkannen 2h hytissä hinta on 3 580 €/henkilö.

Retkillä on paljon kävelyä, joten osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta tai henkilökortistasi matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Lentolippuja varten tarvitsemme matkustajien tarkat henkilötiedot, joiden tulee täsmätä passin/henkilökortin kanssa. Tarkista passin tai virallisen henkilökortin voimassaolo ja kunto ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli uusit matkustusasiakirjan ennen matkaa, toimita kopio myös uudesta viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Passikopion/kopion henkilökortista voit lähettää Omaloman kautta tai suojatussa sähköpostissa osoitteeseen passi(at)olympia.fi.

Ryhmän minimikoko 15 matkustajaa. Olympia varaa oikeuden perua lähdön, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty.

Maksuehdot: Ennakkomaksu on 550 €. Loppumaksu erääntyy 65 vrk ennen lähtöä.

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteensta johtuen matkaan sovelletaan poikkeavia peruutusehtoja. Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 200 €/henkilö
 • 90-61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään ennakkomaksu 550 €/henkilö
 • 60-46 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 950 €/henkilö
 • 45-30 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 1 500 €/henkilö
 • 29-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan kokonaishinnasta
 • 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan kokonaishinnasta

 

Matkan hinta perustuu euroon.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
8 päivää alk./hlö 3 360 €
 • 25.7.2024 - 1.8.2024
  alk. 3 360€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Hyvä tietää jokiristeilystä Provencessa

Risteilyt tehdään kesä- ja heinäkuussa, jolloin Provencessa on lämmintä. Heinäkuussa lämpötilat saattavat päivisin nousta yli + 30. Illat saattavat kuitenkin olla viileämpiä joten varaa kesävaatteiden lisäksi mukaan ainakin takki/neule tai vastaava. Myös kevyt sadetakki tms voi olla retkipäivinä hyödyllinen. Mukavat jalkineet ovat retkillä tärkeät, kierroksilla ja kohteissa kävellään paljon. 

Oleskelu laivalla on melko rentoa eikä päivällisille tarvitse pukeutua esim. pikkutakkeihin tai solmioihin. Asun tulee olla kuitenkin siisti, joten ruokasalissa ei tule käyttää shortseja, urheilusandaaleja yms. Hyteissä on vaatteille kohtuullisen hyvin säilytystilaa, mutta matkalaukuille vähemmän. Tämä on hyvä ottaa huomioon laukkua valitessa. Arvoesineet voi säilyttää hytin tallelokerossa. Hyteissä on säädettävä ilmastointi.

Varustamo pidättää oikeuden muuttaa reittiä, laituripaikkoja ja aikatauluja sääolosuhteiden, 
liian alhaisen tai korkean vedenpinnan tason tai viranomaisten teknisten tms. rajoitusten vuoksi.
Matkustajat voidaan kuljettaa myös bussilla kohteeseen. Äärimmäisessä tapauksessa risteily 
voidaan peruttaa ylivoimaisen esteen vuoksi.

Unescon maailmanperintökohteet matkalla:
Avignonin paavien palatsi ja historiallinen keskusta
Arlesin roomalaisajan monumentit
Lyonin vanhakaupunki
 

Kaikki Olympian jokiristeilyt