Aurinkoinen rantamaisema Seychelleillä

Saarikierros Seychelleillä

- matka upeille rannoille ja Seychellien vehreyteen
10
päivää
alk. 4 890 €/hlö

Saarikierros Seychelleillä vie sinut matkalle saarten uskomattomaan trooppiseen vehreyteen ja kukkaloistoon. Turkoosinsininen meri koralleineen ja värikkäine kaloineen sekä maailman kauneimmiksi kutsutut rannat tarjoavat lomailulle paratiisimaiset olosuhteet.

Matkalla tutustumme Seychellien kolmeen suurimpaan saareen

Matkareitti
Praslin
4 yötä
La Digue
retki
Mahé
3 yötä

Kaukana Afrikan mantereesta, viitisen astetta päiväntasaajalta etelään sijaitsevat Seychellit koostuu yli sadasta saaresta, jotka nousevat kuin helminauha kristallinkirkkaasta Intian valtamerestä. Kattavimman kuvan Seychelleistä saa ”saarihyppelyllä”, tutustumme matkalla kolmeen suurimpaan saareen, Maheen, Prasliniin ja La Digueen. Liikumme saarien välillä katamaraanilla ja lentäen.

Seychellien viehätys perustuu paljolti siihen, mitä siellä ei ole. Saarilta puuttuvat suuret turistimassat, rikollisuus, köyhyys, vaaralliset eläimet, syklonit ja saasteet. Seychelleillä voi vielä nähdä luonnonvaraisena useita kasveja ja eläimiä, joita ei muualla maailmassa tapaa.

Nauti lomapäivästä rannalla lepäillen, kävellen tai vaikkapa snorkalten kirkkaissa vesissä

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h huoneessa, ohjelmassa mainitut ateriat (useimpina päivinä puoli- tai täysihoito), ohjelman mukaiset retket ja kiertokäynnit pääsymaksuineen, viranomaismaksut. Suomalainen matkanjohtaja. Lisämaksu 1h huoneesta 1 340 €.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

8. - 17.11.2024

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen (täysihoito 3. ja 5. matkapäivinä, puolihoito 2., 4. ja 7.–8. matkapäivinä)
Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin.

Lento kohteeseen

1. päivä, perjantai Lähtö Helsingistä klo 18.50 Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Mahélle, Seychelleille.

Kilpikonna valkoisella rantahietikolla Seychelleillä
Mahé – Praslin

2. päivä, lauantai Saavumme Seychellien pääsaarelle Mahélle aamupäivällä. Maahantulomuodollisuuksien jälkeen jatkamme lentäen (Air Seychelles, 20 min) Mahélta Praslinin saarelle. Iltapäivällä majoitumme 4 yöksi hyvään keskitason Paradise Sun -rantahotelliin (★★★★). Tervetulopäivällinen. (P) 

Auringon säteet kurkkivat trooppisten puiden lehtien katveesta Vallée de Mai -puistossa Praslin-saarella Seychelleillä
Vallée de Mai

3. päivä, sunnuntai Seychellit muodostuvat 115 saaresta, joista 74 on matalia atollisaaria ja 41 korkeampia graniittisaaria. Praslin tunnetaan koralleistaan ja upeista hiekkarannoistaan. Vehreän saaren sydämessä sijaitseva Vallée de Main suojelualue on Unescon maailmanperintökohde. Kävelemme parin tunnin ajan sen poluilla tutustuen mielenkiintoiseen kasvi- ja eläinmaailmaan. Puiston erikoisuus on seychellienpalmu, jonka eroottisväritteinen, jopa yli parikymmenkiloinen hedelmä coco-de-mer kasvaa luontaisesti vain täällä sekä läheisellä Curieusen saarella. Lajin jatkuvuuden turvaavat samassa metsässä kasvavat naaras- ja koiraspalmut. Puistossa asustaa myös harvinainen seychellienmustakaija.  Saarikierroksemme jatkuu puuterinpehmeästä hiekasta ja upeista maisemistaan tunnetulle Lazio-rannalle. Syömme lounaan rantaravintolassa. Iltapäivällä on aikaa nauttia rantaelämästä uiden, snorklaten ja lepäillen puiden siimeksessä. (A, L, P) 

Auringossa ja upeassa meressä kylpevä Praslinin saari Seychelleillä
Praslin

4. päivä, maanantai Valkeana hohtava parin kilometrin pituinen Côte D’or -hiekkaranta kutsuu vaikkapa aamukävelylle, jonka jälkeen on mukava pulahtaa turkoosinsiniseen mereen uimaan. Hotellimme monet ranta- ja vesiurheilulajit ovat ilmaisia. Voit myös nauttia hotellin muista palveluista – iso piha-alue uima-altaineen tarjoaa oivalliset puitteet lomapäivän viettoon. (A, P)

Anse-Source-d'Argent-ranta-La-Digue-Seychellit
Praslin – La Digue – Praslin

5. päivä, tiistai Teemme kokopäiväretken lyhyen merimatkan päässä sijaitsevalle La Diguen saarelle, jossa asukkaiden hymyilevät kasvot ja kaikesta henkivä kiireettömyys luovat leppoisan tunnelman. Nousemme avolava-auton kyytiin ja ajamme saaren halki metsien reunustamia teitä pitkin – puut antavat suojan paahteiselta auringolta. 

Saaren kuuluisin nähtävyys on eittämättä Anse Source D’Argent, yksi maailman kauneimmista ja varmasti myös kuvatuimmista rannoista. Sen valkoisilta hietikoilta kohoavat dramaattiset kivipaadet. Tutustumme myös ulkoilmamuseoon ja näemme, kuinka kookospähkinästä saadaan kookosöljyä entisaikain tyyliin. Seychelleillä on paljon jättiläiskilpikonnia, ja museon alueella asustaa erityisen suuri yhdyskunta. La Diguen kreoli- ja siirtomaatyyliset talot kertovat omaa tarinaansa saaren historiasta. Syömme lounaan paikallisessa kreoliravintolassa. Myöhään iltapäivällä palaamme katamaraanilla Prasliniin. (A, L, P)

Paratiisimaisia asuttuja saaria Seychelleillä
Praslin – Mahé

6. päivä, keskiviikko Keskipäivällä nousemme katamaraaniin, joka vie meidät tunnissa takaisin Seychellien pääsaarelle Mahélle. Jo kaukaa erottuu saaren korkealle kohoava siluetti – nouseehan Mahén korkein kohta miltei kilometrin korkeuteen. 

Majoitumme saaren luoteisrannalla sijaitsevaan ensimmäisen luokan The Story Seychelles –rantahotelliin (★★★★★). (A)

Big Beniä muistuttava Victorian kellotorni Seychelleillä
Mahé

7. päivä, torstai Tutustumme Mahén saareen koko päivän kiertoajelulla. Aluksi tutustumme pittoreskin pääkaupungin Victorian tärkeimpiin nähtävyyksiin. Keskeisellä paikalla seisoo yli satavuotias kellotorni, jonka esikuva löytyy Lontoosta. Värikkäillä markkinoilla on tarjolla mm. mausteita ja vaatteita. Jatkamme saarta itä-länsisuunnassa halkovalle Sans Soucis -näköalareitille. Nousemme serpentiinitietä vuorenrinnettä ylös. Tien korkeimmalla kohdalla, vanhalla Mission Lodgella, meille avautuu alueen historian lisäksi upeat maisemat saaren vehreyteen, vaaleina hohtaville hiekkarannoille sekä saarta ympäröivälle trooppiselle Intian valtamerelle. Paikalliset maustekasvit tulevat tutuiksi kävelykierroksella Spice Garden -puutarhassa. Syömme lounaan. Retkemme viimeinen etappi on itärannalla sijaitseva rommitislaamo, jossa tutustumiskierroksen jälkeen maistelemme paikallisia Takamaka-rommeja. (A, L)

Ranta The Story, Seychelles
Mahé

8. päivä, perjantai Hotellissamme on hyvät mahdollisuudet sekä lepolomaan että aktiiviseen toimintaan. Saaren upein hiekkaranta kutsuu uimaan tai snorklaamaan, kävelylle veden äärelle tai suuntamaan melontaretkellä hieman kauemmas rannasta. Lepohetki pehmeällä hiekalla puiden varjossa on rantalomaa parhaimmillaan. Läksiäisillallinen. (A, P)

The Story hotel, Seychelles
Mahé

9. päivä, lauantai Vielä päivä aikaa nauttia Seychellien lomatunnelmasta. 
Saamme pitää huoneet lentokentälle lähtöön saakka. Klo 23.15 alkaa paluulentomme (Turkish Airlines) Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Suomeen. (A)

lento

10. päivä, sunnuntai Saavumme Helsinkiin klo 11.35.

Hotellit

Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin. Olympia ei vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.

Paradise Sun, Praslin

Rauhallinen, hyvän keskitason rantahotelli. Monipuoliset ranta- ja vesiurheilumahdollisuudet, spa ja ravintolat. Ilmastoidut huoneet, joissa terassi/parveke ja ilmainen wifi.

The Story Seychelles, Mahé

Ensimmäisen luokan hotelli Mahén saaren upeimmalla hiekkarannalla. Nauti rantalomasta 3km pitkällä rannalla ja kokeile vesiurheilulajeja. Tilavat huoneet, joissa terassi, ilmastointi ja ilmainen wifi.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Business-luokka

Lennot business-luokassa

Lennot business-luokassa

Matkalle on mahdollista varata lennot business-luokkaan Turkish Airlinesin lennoille (Helsinki-Istanbul-Mahé/Mahé-Istanbul-Helsinki). 

Lisämaksu alk. 2 910 €. Paikkoja rajoitetusti.
Huom! business-luokan paikoista veloitetaan erillinen ennakkomaksu, 900 €/matkustaja. Ennakkomaksu erääntyy 4kk ennen lähtöä, loppuosa lisämaksusta erääntyy matkan loppumaksun yhteydessä. 
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa tai business-luokan paikan myöhemmin kuin 4kk ennen lähtöä, veloitamme normaalien peruutuskulujen lisäksi erillisen ennakkomaksun kokonaisuudessaan. Loppumaksun eräpäivän jälkeen tehtävistä peruutuksista lisämaksun osuudesta ei palautusta. 

alk. 2 910 €

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Saarikierros Seychelleillä
 • kansainväliset reittilennot turistiluokassa
 • Mahé–Praslin -lento turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa
 • täysihoito 3. ja 5. matkapäivinä, puolihoito 2., 4. ja 7.-8. matkapäivinä
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen sekä puistojen sisäänpääsymaksut
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
 • lento-, ympäristö- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut
 • juomarahat paikallisoppaille ja autonkuljettajille
 • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Saarikierros Seychelleillä

Lisämaksu 1h huoneesta 1 340 €.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Mikäli uusit passisi ennen matkaa, toimita kopio myös uudesta passistasi viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Passikopion voit lähettää suojatussa sähköpostissa osoitteeseen passi(at)olympia.fi tai Omaloman kautta. 
Ruumaan menevän matkalaukun paino max 20 kg (Mahé–Praslin-lennon vuoksi).

Ryhmän minimikoko 15. Olympia varaa oikeuden perua lähdön, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty.  

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 650 €. Toinen erä, 1 000 €, erääntyy 3.7.2024 ja loppumaksu 3.9.2024.

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi sovelletaan poikkeavia peruutusehtoja 
          Peruutusajankohta                 Peruutuskulut

 • viimeistään 10.6.2024              toimistokulut 150 €  
 • 11.6.-9.7.2024                           ennakkomaksu 650 € 
 • 10.7.-9.9.2024                           1 650 € 
 • 10.9.-29.9.2023                         3 650 €
 • 30.9.2023 tai myöhemmin      95%  matkan kokonaishinnasta

 

Matkan hinta perustuu 31.1.2024 voimassa olleisiin valuuttakursseihin ja tariffeihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
10 päivää alk./hlö 4 890 €
 • 8.11.2024 - 17.11.2024
  alk. 4 890€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Kokemuksia

Saarikierros Seychelleillä
46 arvostelua
Erinomainen
55.00 %
Hyvä
30.00 %
Ok
15.00 %
Ei kovin hyvä
0.00 %
Ei lainkaan hyvä
0.00 %


Kannattaa käydä. Oli hieno kokemus.

 
 


 

Jarmo

Aurinkoa ja lämpöä riittää, sopiva sukeltajille, snorklaajalle.

Suosittelen kohdetta, turvallinen, siisti paikka.

Sirpa

Hieno luontokohde ja riittävästi omaa aikaa. Aika perillä olisi voinut olla muutamaa päivää pitempi.

Tietoa Seychelleistä

Sää on Seychelleillä lähes aina lomailuun sopiva. Ilmasto on trooppinen ja kostea mutta pieni merituuli tuo hieman viilennystä.

Majoitus Seychellien saarikierroksella on Praslinilla ja Mahella, korkeatasoisissa rantahotelleissa. Upeat rannat, maittavat ateriat ja erilaiset vesiurheilumahdollisuudet tarjoavat upean matkakokemuksen.

La Diguen saarelle teemme päiväretken, jolla tutustumme mm yhteen maailman kuvatuimpaan rantaan, Anse Source D´Argentiin.

Ensimmäiset Seychelleille tulleet portugalilaiset alkoivat puhua Eedenin puutarhasta nähtyään saarten vaaleat hiekkarannat ja palmut. Seychellit on panostanut voimakkaasti matkailuun ja saarilta löytyy majoituspalveluita jokaiseen makuun. Matkailu on Seychellien tärkein tukijalka ja se tuo valtion kassaan yli puolet bruttokansantuotteesta. Häämatkakohteena Seychellit on hyvin suosittu mutta saarilla viihtyy kaikki matkailijat.

Seychellien rahayksikkö on rupia (SCR). Seychellien valuuttaa ei vaihdeta Suomessa. Tälle matkalle suosittelemme ottamaan mukaan euroja. Seychelleillä jatkamme heti kansainvälisten lentojen jälkeen melko pienellä lentokoneella Mahélta Praslinin saarelle, joten matkatavaramääräykset ovat menomatkalla tavallista tiukemmat. Ilmoitamme tarkistetut painorajoitukset toimintaohjeissa.

Unescon maailmanperintökohde tällä matkalla: Vallee de Main suojelualue

Katso kaikki kiertomatkat