Aurinkoinen rantamaisema Seychelleillä

Saarikierros Seychelleillä

- matka upeille rannoille ja Seychellien vehreyteen
10
päivää
alk. 4 490 €/hlö
Asiakasarviot

Saarikierros Seychelleillä vie sinut matkalle saarten uskomattomaan trooppiseen vehreyteen ja kukkaloistoon. Turkoosinsininen meri koralleineen ja värikkäine kaloineen sekä maailman kauneimmiksi kutsutut rannat tarjoavat lomailulle paratiisimaiset olosuhteet.

Matkalla tutustumme Seychellien kolmeen suurimpaan saareen

Matkareitti
Praslin
4 yötä
La Digue
retki
Mahé
3 yötä

Kaukana Afrikan mantereesta, viitisen astetta päiväntasaajalta etelään sijaitsevat Seychellit koostuu yli sadasta saaresta, jotka nousevat kuin helminauha kristallinkirkkaasta Intian valtamerestä. Kattavimman kuvan Seychelleistä saa ”saarihyppelyllä”, tutustumme matkalla kolmeen suurimpaan saareen, Maheen, Prasliniin ja La Digueen. Saarien välillä katamaraanilla ja lentäen.

Seychellien viehätys perustuu paljolti siihen, mitä siellä ei ole. Saarilta puuttuvat suuret turistimassat, rikollisuus, köyhyys, vaaralliset eläimet, syklonit ja saasteet. Täällä voi nähdä luonnonvaraisena useita kasveja ja eläimiä, joita ei muualla maailmassa tapaa.

Nauti lomapäivästä rannalla lepäillen, kävellen tai vaikkapa snorkalten kirkkaissa vesissä

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus 2h huoneessa, kolmena päivänä täysihoito ja neljänä päivänä puolihoito, ohjelman mukaiset retket ja kiertokäynnit pääsymaksuineen, viranomaismaksut ja paljon muuta. Matkalla mukana suomalainen matkanjohtaja. Lisämaksu 1h huoneesta on 1 400 €.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

19. - 28.11.2021

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen (täysihoito 2.-4. matkapäivinä, puolihoito 5.-8. matkapäivinä) 

Huom! Matkapäivät muuttuneet, muutos huomioitu ohjelmassa 26.7.2021 alkaen.

Lento kohteeseen

1. päivä Lähtö Helsingistä klo 13.40 Tukholman (Finnair) ja Dohan (Qatar Airways) Mahélle, Seychelleille. 

Kilpikonna valkoisella rantahietikolla Seychelleillä
Mahé – Praslin

2. päivä Saavumme Seychellien pääsaarelle Mahélle aamulla. Maahantulomuodollisuuksien jälkeen jatkamme lentäen (Air Seychelles, 20 min) Mahélta Praslinin saarelle. Lounaan jälkeen majoitumme 4 yöksi hyvään keskitason Paradise Sun -rantahotelliin (★★★★). Tervetulopäivällinen. (L, P) 

Auringon säteet kurkkivat trooppisten puiden lehtien katveesta Vallée de Mai -puistossa Praslin-saarella Seychelleillä
Vallée de Mai

3. päivä Seychellit muodostuvat 115 saaresta, joista 74 on matalia atollisaaria ja 41 korkeampia graniittisaaria. Praslin tunnetaan koralleistaan ja upeista hiekkarannoistaan. Vehreän saaren sydämessä sijaitseva Vallée de Main suojelualue on Unescon maailmanperintökohde. Kävelemme parin tunnin ajan sen poluilla tutustuen mielenkiintoiseen kasvi- ja eläinmaailmaan. Puiston erikoisuus on seychellienpalmu, jonka eroottisväritteinen, jopa yli parikymmenkiloinen hedelmä coco-de-mer kasvaa luontaisesti vain täällä sekä läheisellä Curieusen saarella. Lajin jatkuvuuden turvaavat samassa metsässä kasvavat naaras- ja koiraspalmut. Puistossa asustaa myös harvinainen seychellienmustakaijaSaarikierroksemme jatkuu puuterinpehmeästä hiekasta ja upeista maisemistaan tunnetulle Lazio-rannalle. Syömme lounaan rantaravintolassa. Iltapäivällä on aikaa nauttia rantaelämästä uiden, snorklaten ja lepäillen puiden siimeksessä. (A, L, P) 

La Digue, Seychellit
Praslin – La Digue – Praslin

4. päivä Teemme kokopäiväretken lyhyen merimatkan päässä sijaitsevalle La Diguen saarelle, jossa asukkaiden hymyilevät kasvot ja kaikesta henkivä kiireettömyys luovat leppoisan tunnelman. Nousemme avolava-auton kyytiin ja ajamme saaren halki metsien reunustamia teitä pitkin – puut antavat suojan paahteiselta auringolta. Saaren kuuluisin nähtävyys on eittämättä Anse Source D’Argent, yksi maailman kauneimmista ja varmasti myös kuvatuimmista rannoista. Sen valkoisilta hietikoilta kohoavat dramaattiset kivipaadet. Tutustumme myös ulkoilmamuseoon ja näemme, kuinka kookospähkinästä saadaan kookosöljyä entisaikain tyyliin. Seychelleillä on paljon jättiläiskilpikonnia, ja museon alueella asustaa erityisen suuri yhdyskunta. La Diguen kreoli- ja siirtomaatyyliset talot kertovat omaa tarinaansa saaren historiasta. Syömme lounaan paikallisessa kreoliravintolassa. Myöhään iltapäivällä palaamme katamaraanilla Prasliniin. (A, L, P) 

Auringossa ja upeassa meressä kylpevä Praslinin saari Seychelleillä
Praslin

5. päivä Valkeana hohtava parin kilometrin pituinen Côte D’or -hiekkaranta kutsuu vaikkapa aamukävelylle, jonka jälkeen on mukava pulahtaa turkoosinsiniseen mereen uimaan. Hotellimme monet ranta- ja vesiurheilulajit ovat ilmaisia. Voit myös nauttia hotellin muista palveluista – iso piha-alue uima-altaineen tarjoaa oivalliset puitteet lomapäivän viettoon. Ennen päivällistä lähdemme hotellin rannasta parin tunnin auringonlaskuristeilylle. (A, P)  

Paratiisimaisia asuttuja saaria Seychelleillä
Praslin – Mahé

6. päivä Keskipäivällä nousemme katamaraaniin, joka vie meidät tunnissa takaisin Seychellien pääsaarelle Mahélle. Jo kaukaa erottuu saaren korkealle kohoava siluetti nouseehan Mahén korkein kohta miltei kilometrin korkeuteen Majoitumme 3 yöksi saaren luoteisrannalla sijaitsevaan ensimmäisen luokan The Story Seychelles -rantahotelliin (ent The H Resort Beau Vallon) (★★★★★). (A, L)  

Big Beniä muistuttava Victorian kellotorni Seychelleillä
Mahé

7. päivä Tutustumme Mahén saareen koko päivän kiertoajelulla. Aluksi tutustumme pittoreskin pääkaupungin Victorian tärkeimpiin nähtävyyksiin. Keskeisellä paikalla seisoo yli satavuotias kellotorni, jonka esikuva löytyy Lontoosta. Värikkäillä markkinoilla on tarjolla mm. mausteita ja vaatteita.  Jatkamme saarta itä-länsisuunnassa halkovalle Sans Soucis -näköalareitille. Nousemme serpentiinitietä vuorenrinnettä ylös. Tien korkeimmalla kohdalla, vanhalla Mission Lodgella, meille avautuu alueen historian lisäksi upeat maisemat saaren vehreyteen, vaaleina hohtaville hiekkarannoille sekä saarta ympäröivälle trooppiselle Intian valtamerelle. Paikalliset maustekasvit tulevat tutuiksi kävelykierroksella Spice Garden -puutarhassa. Jatkamme bussilla saaren eteläosiin, jossa nautimme lounaan meren äärellä. Saarikierroksemme viimeinen etappi on länsirannalla sijaitseva rommitislaamo, jossa tutustumiskierroksen jälkeen maistelemme paikallisia Takamaka-rommeja. (A, L) 

Snorklaa-tai-sukella-kalaparvien-seassa-Seychellit
Mahé

8. päivä Hotellissamme on hyvät mahdollisuudet sekä lepolomaan että aktiiviseen toimintaan. Saaren upein hiekkaranta kutsuu uimaan tai snorklaamaan, kävelylle veden äärelle tai suuntamaan melontaretkellä hieman kauemmas rannasta. Lepohetki pehmeällä hiekalla puiden varjossa on rantalomaa parhaimmillaan. Läksiäispäivällinen. (A, P) 

Aurinkoinen rantamaisema Seychelleillä
Mahé

9. päivä  Päivällä vielä aikaa nauttia Seychellien lomatunnelmasta. Klo 19.00 alkaa paluulentomme (Qatar Airways) Dohan ja Tukholman (Qatar Airways) kautta kohti Suomea (Finnair). (A)    

lento

10. päivä Saavumme Helsinkiin klo 10.25.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Lennot business-luokassa

Lennot business-luokassa

Matkalle on mahdollista varata lennot business-luokkaan pitkille lennoille (Tukholma-Doha-Mahé/Mahé-Doha-Tukholma). Lisää matkustusmukavuutta lennoilla Seychelleille ja takaisin
Lisähinta alk 2 490 €. Paikkoja rajoitetusti.

Alkaen 2 490 € / lentojen varaustilanteesta riippuen

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Saarikierros Seychelleillä
 • kansainväliset reittilennot turistiluokassa
 • Mahé–Praslin-lento turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa
 • täysihoito 2.-4. matkapäivinä, puolihoito 5.-8.matkapäivinä
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen sekä puistojen sisäänpääsymaksut
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
 • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut ja viisumikulut 435 €
 • juomarahat paikallisoppaille ja autonkuljettajille
 • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Saarikierros Seychelleillä

Huom. Yksin matkustavan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen huoneesta. Lisämaksu on 1 400 €.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkista passisi voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.
Ruumaan menevän matkalaukun paino max 20 kg (Mahé–Praslin-lennon vuoksi) Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 550 €/hlö.
Seuraava erä, 1 000 euroa, erääntyy maksettavaksi 28.6.2021 ja kolmas erä,  1 000 euroa erääntyy 13.9.2021.
Matkan loppuerä erääntyy maksettavaksi 30.9.2021. 

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi matkaan sovelletaan poikkeavia peruutusehtoja.
Peruutuksen ajankohta                     Peruutuskulut
viimeistään 29.6.2021                        ennakkomaksu, 550 €
30.6. - 14.9.2021                                1 550 €
15.9. - 30.9.2021                                2 550 €
1.10.2021 tai myöhemmin                95% matkan hinnasta

Matkan hinta perustuu 25.3.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen ohjeiden mukaisesti matkan lopullinen hinta tarkistetaan 6 viikkoa ennen matkaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
10 päivää alk./hlö 4 490 €
 • 19.11.2021 - 28.11.2021

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-17. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

Tietoa Seychelleistä

Sää on Seychelleillä lähes aina lomailuun sopiva. Ilmasto on trooppinen ja kostea mutta pieni merituuli tuo hieman viilennystä.

Majoitus Seychellien saarikierroksella on Praslinilla ja Mahella, korkeatasoisissa rantahotelleissa. Upeat rannat, maittavat ateriat ja erilaiset vesiurheilumahdollisuudet tarjoavat upean matkakokemuksen.

La Diguen saarelle teemme päiväretken, jolla tutustumme mm yhteen maailman kuvatuimpaan rantaan, Anse Source D´Argentiin.

Ensimmäiset Seychelleille tulleet portugalilaiset alkoivat puhua Eedenin puutarhasta nähtyään saarten vaaleat hiekkarannat ja palmut. Seychellit on panostanut voimakkaasti matkailuun ja saarilta löytyy majoituspalveluita jokaiseen makuun. Matkailu on Seychellien tärkein tukijalka ja se tuo valtion kassaan yli puolet bruttokansantuotteesta. Häämatkakohteena Seychellit on hyvin suosittu mutta saarilla viihtyy kaikki matkailijat.

Seychellien rahayksikkö on rupia  (SCR). Seychellien valuuttaa ei vaihdeta Suomessa. Tälle matkalle suosittelemme ottamaan mukaan euroja. Seychelleillä jatkamme heti kansainvälisten lentojen jälkeen melko pienellä lentokoneella Mahélta Praslinin saarelle joten matkatavaramääräykset ovat menomatkalla tavallista tiukemmat. Ilmoitamme näistä tarkemmin toimintaohjeissa.

Unescon maailmanperintökohde tällä matkalla: Vallee de Main suojelualue

Katso kaikki kiertomatkat