Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Puolan kiertomatka

Tämä matka ei juuri nyt ole ohjelmassamme. Katso muut Euroopan matkamme täältä.

  • Gdansk 1 yö
  • Malborkin linna retki
  • Torun 1 yö
  • Poznan retki
  • Wroclaw 2 yötä
  • Auschwitz-Birkenau retki
  • Krakova 2 yötä
  • Wieliczka retki

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Gdanskin värikkäät rakennukset koristeellisine julkisivuineen ovat ilo silmälle. Pohjois-Puolan kauniista hansakaupungista matkamme jatkuu piparkakkuperinteistään tunnettuun Toruniin ja edelleen omaperäisellä arkkitehtuurillaan kiehtovaan Wroclawiin. On turha miettiä, mikä Puolan keskiaikaisista kaupungeista on viehättävin, mutta tunnetuin on eittämättä maan eteläosassa sijaitseva Krakova. Myös upeat linnat, lukuisat kirkot ja katedraalit sekä yliopistorakennukset tekevät vaikutuksen. Puolassa on 15 Unescon maailmanperintökohdetta, joista näemme tällä matkalla kuusi.

Maan vaiheikas ja väkivaltainenkin historia avautuu retkikohteissamme – kaikkein kipeimmin varmasti Auschwitz-Birkenaun museoalueella. Taide-elämyksiä koemme kirkkojen lisäksi muun muassa Krakovan lähellä sijaitsevassa Wieliczkan suolakaivoksessa.

Tiesitkö, että ihastuttava Wroclaw on äänestetty Euroopan vuoden 2018 suosituimmaksi matkakohteeksi (European Best Destinations -tutkimus)? Vuonna 2016 Wroclaw toimi Euroopan kulttuuripääkaupunkina, minkä hedelmistä nautitaan edelleen.

Tarkista passin tai virallisen henkilökorttin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.
Matkan aikana kävellään paljon osin epätasaisilla mukulakivikaduilla, joten matkustajilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Ryhmän minimikoko 15.
Tämän matkan hinnoittelu perustuu euroon.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä