Deccan-Odyssey-juna-asemalla-Intia-Olympia

Intian matka Deccan Odyssey -junalla

- matkusta maharadžojen tyyliin Intiassa
10
päivää
alk. 7 470 €/hlö
Uutuus

Junamatkalla Intiassa näet Agrassa marmorinvalkoisena hohtavan Taj Mahalin ja Punaisen linnoituksen, vaaleanpunaisen Jaipurin, sinisen Jodhpurin, kultaisen Jaisalmerin sekä järvipalatsien Udaipurin. Luonnon ääreen pääset Ranthamboren kansallispuistossa. Erikoisjunassa nautimme täysihoidosta ja maharadžojen ajan tunnelmasta. 

Näe ja koe Intia junamatkalla

Matkareitti
Delhi
7 yön junamatka alkaa
Agra
retki
Ranthambore
retki
Udaipur
retki
Jodhpur
retki
Jaisalmer
retki
Jaipur
retki
Delhi, junamatka päättyy
1 yö

Intian matkamme alkaa Delhistä, jossa majoitumme päivän ajan, ennen kuin nousemme junaan. Deccan Odyssey -junan sisustus huokuu maharadžojen ajan tunnelmaa. Majoitumme junassa kahden hengen hyteissä, joissa on oma suihku ja wc. Junamatkalla on täysihoito; junan kahdessa ravintolassa tarjoillaan sekä intialaisia että länsimaisia ruokia. Syömme täysihoitoateriat pääsääntöisesti junan ravintoloissa, mutta ohjelmaan sopivasti myös kohdekaupunkien tasokkaissa ravintoloissa.

Matkareittimme vie meidät Rajasthaniin, ylväiden ruhtinaiden, värikkäiden turbaanien ja sarien maahan, joka tunnettiin aiemmin nimellä Rajputana. Intian ollessa brittien hallussa Rajasthan muodostui monista pienistä itsenäisistä valtioista, joiden päämiehet olivat maharadžoja. Vasta vuonna 1948 nämä rajput-kuningaskunnat liitettiin itsenäiseen Intiaan. 

Intialainen arkielämä maharadžojen ja maharanojen näyttävien palatsien kupeessa häkellyttää väreineen, tuoksuineen ja äänineen

Tutustumme Intian historian aarteisiin myös mogulikauden Agrassa ja Delhissä. Suurin osa vierailukohteistamme on Unescon maailmanperintöluettelossa ainutlaatuisina historiallisina muistomerkkeinä, kuten Agrassa sijaitsevat Taj Mahalin mausoleumi ja Punainen linnoitus sekä Jaipurin ja Jaisalmerin vuorilinnoitukset. Luonnon ääreen pääsemme Ranthamboren kansallispuistossa, jossa nautimme luonnonrauhasta ja kauniista maisemista ja – jos meillä on onnea – saatamme nähdä tiikerin.

Matkamme sisältää enemmän

Matkan hintaan sisältyy suorat reittilennot, junassa majoitus 2h Deluxe-hyteissä ja hotellissa 2h huoneessa, täysihoito junassa sekä muut ohjelmassa mainitut ateriat, kuljetukset ja kiertokäynnit pääsymaksuineen sekä paljon muuta. Suomalainen matkanjohtaja. Lisämaksu 1h hytistä/huoneesta 2 210 €.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

22.11. - 1.12.2024

A=aamiainen, L=lounas, P=päivällinen (junassa täysihoito)
Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin.

Lento kohteeseen

1. päivä, perjantai Lähtö Helsingistä (Finnair) klo 18.00 suoralla lennolla Delhiin.

Gate-of-India-Delhi
Delhi

2. päivä, lauantai Saavumme Delhiin klo 6.05. Majoitumme heti aamulla ensimmäisen luokan hotelliin, jossa lepäämme aamupäivän. 

Iltapäivällä alkaa viikon matkamme perinteikkäällä Deccan Odyssey -junalla. Majoitumme Deluxe-hytteihin, joissa on oma kylpyhuone ja WC. Junassa on kaksi ravintolaa, tilava oleskelutila ja baari sekä Spa hierontoja varten (lisämaksullinen). Tervetulopäivällinen junassa. (P)

Taj-Mahal-yksi-kauneimmista-mausoleumeista-maailmassa-Agra-Intia
Agra

3. päivä, sunnuntai Aamulla saavumme Agraan. Agrassa vierailemme Punaisessa linnoituksessa, jonka suurmoguli Akbar rakennutti 1570-luvulla. Tutustumme linnoituskaupungin sydämessä sijaitsevaan mogulihallitsijoiden palatsialueeseen. Mogulikeisarien rakennuttamien linnoitusten ja palatsien jo hiljentynyt elämä tarjoaa meille paljon katseltavaa, samoin kuin intialaisen kaupungin elämää pursuava arki muurien ulkopuolella. 

Päivän kohokohta on vierailu Taj Mahalissa, jonka valkoisen marmorin hohde on yhtä mykistävä kuin on mausoleumin koskettava tarina. Mogulihallitsija Shah Jahan pystytti sen rakastettunsa Begum Mumtaz Mahalin viimeiseksi lepopaikaksi. (A, L, P) 

Intiansininarhi-Ranthambore-Intia
Sawai Madhopur/Ranthambore

4. päivä, maanantai Aikaisin aamulla saavumme Sawai Madhopurin rautatieasemalle, josta ajamme puolisen tuntia Ranthamboren kansallispuistoon. Puiston pinta-ala yhdessä sitä ympäröivien suojelualueiden kanssa on 400 km2. Kansallispuiston maisemaa hallitsevat matalat vuoristot, järvet ja jokilaaksot. Kasvillisuus vaihtelee tiheistä metsistä avoimiin ruohostomaihin. Vuodesta 1973 lähtien Ranthamboren kansallispuisto on ollut bengalintiikerin suojelualue. Harvinaista nilgaiantilooppia tavataan alueella harvoin, kun taas sambar- ja aksishirvi ovat hyvin yleisiä. Alueen monipuoliseen eläimistöön kuuluvat lisäksi mm. leopardi, huulikarhu ja juovahyeena. Lintulajeja puistossa on lähes kolmesataa. (A, L, P)

Jag-Mandir-palatsisaari-Udaipur-Intia
Udaipur

5. päivä, tiistai Udaipur oli 1500-luvun lopusta aina Intian itsenäistymiseen 1947 saakka Rajasthanin arvostetuimman kuningaskunnan Mewarin pääkaupunki. Järvet ja niille rakennetut järvipalatsit antavat kaupungille oman romanttisen tunnelmansa, ja Udaipur onkin yksi Rajasthanin kauneimmista kaupungeista. Suvun hallitsijoilla on ollut oma kunnianimensä, maharana, erotuksena Rajasthanin muita kuningaskuntia hallinneista maharadžoista. 

Tutustumme Kaupunkipalatsiin, useista palatsikokonaisuuksista koostuvaan mahtavaan linnoituspalatsiin. Sen upeinta antia ovat miniatyyrikokoelmat, seinämaalaukset ja lasimosaiikit. Veneilemme Picholajärvellä (vesitilanteen salliessa). Nousemme maihin Jag Mandir -palatsisaarella, jossa syömme lounaan. Vanhaankaupunkiin tutustumme kävelyretkellä. (A, L, P) 

Sinivalkoinen-vanhakaupunki-Jodhpur-Intia
Jodhpur

6. päivä, keskiviikko Jodhpur on Rajasthanin osavaltion toiseksi suurin kaupunki. Sen historia liittyy kiinteästi kaupunkikuvaa ylväänä hallitsevaan 1400-luvun puolivälissä rakennettuun Mehrengarh-linnakkeeseen. Tutustumme tähän ”Rajasthanin vuorilinnakkeiden kuninkaaseen” ja sen museoihin. Näkymä linnakkeelta yli sinivalkoisen vanhankaupungin on vaikuttava. Aikataulun salliessa piipahdamme keskusbasaarissa, jonka vilkkailla ja värikkäillä markkinakaduilla elämä tuntuu edelleen jatkavan vuosisatoja vanhaa menoaan kauppiaineen ja pyhine lehmineen. Illallinen junassa (A, L, P) 

Gadisar-tekojarvi-Jaisalmer-Intia
Jaisalmer

7. päivä, torstai Aamiaisen jälkeen tutustumme Jaisalmerin kahteen haveliin, joista Patwon Ki -haveli on Jaisalmerin näyttävin kaupunkitalo. Havelit eli kaupunkitalot ovat rikkaiden kauppiasperheiden 1840- ja 1940-lukujen välisenä aikana rakentamia pienoispalatseja värikkäine seinineen ja koristeellisine sisäpihoineen. Useissa Rajasthanin pienissä kaupungeissa on vielä haveleita – nykyään vain valitettavan huonokuntoisia – muistuttamassa tuon ajan kaupankäynnin tuomasta vauraudesta. 

Näemme myös Gadisar-tekojärven, jonka ympärille rakennetut pienet temppelit ovat tehneet alueesta pyhiinvaelluskohteen. Vierailemme Jaisalmerin linnoituksessa ja sen jainalaistemppeleissä. (A, L, P) 

Vaaleanpunainen palatsi Hawa Mahal Jaipur Intia
Jaipur

8. päivä, perjantai Tänään tutustumme Jaipuriin. Vierailemme kaupunkipalatsissa ja sen museoissa. Yksi alueen näyttävimmistä rakennuksista on viisikerroksinen Hawa Mahal eli Tuulten palatsi. Käymme hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Amberin vuorilinnakkeessa. Se on ollut aikoinaan aluetta hallinneen Kachwaha-klaanin pääkaupunki vuosisatojen ajan. Palatsissa näemme sekä julkisia vastaanottotiloja että kauniisti koristeltuja yksityisempiä osia. 

Ennen kuin palaamme junaan, on mahdollisuus ostoksiin paikallisilla markkinoilla. Läksiäisillallinen junassa. (A, L, P) 

Gate-of-India-Delhi
Delhi

9. päivä, lauantai Aamiaisen jälkeen hyvästelemme junan henkilökunnan; junamme saapuu Delhiin. 

Delhin alue on toiminut useiden eri hallitsijoiden pääkaupunkina. Nykyään kaupunki muodostuu kahdesta eri osasta. Vanhan Delhin basaarialueiden sokkeloinen katulabyrintti valtavan Jama Masjidin moskeijan ympärillä huokuu värikylläistä elämää. Ilmeeltään varsin erilainen Uusi Delhi leveine ajoväylineen ja laajoine puutarhamaisine kaupunginosineen täydentää kaupungin moni-ilmeisyyttä. Parlamenttitalo sekä presidentin virka-asunto ovat osa vaikuttavaa kokonaisuutta 1900-luvun alkupuolelta, jolloin britit siirsivät Intian siirtomaahallintonsa Kalkutasta Delhiin. Tutustumme Delhiin kiertoajelulla ja majoitumme jo tuttuun ensimmäisen luokan hotelliin. (A, L) 

lento

10. päivä, sunnuntai Kuljetus lentokentälle, josta klo 07.50–14.10 suora lento (Finnair) Helsinkiin. (A) 

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Intian matka Deccan Odyssey -junalla
 • reittilennot Helsinki–Delhi–Helsinki turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteessa 
 • majoitus kahden hengen Deluxe-hytissä Deccan Odyssey -junassa ja Delhissä ensimmäisen luokan hotellissa
 • täysihoito junassa (sisältäen alkoholittomat juomat junassa) sekä muut ohjelmassa mainitut ateriat
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset ja retket pääsymaksuineen sekä puistojen sisäänpääsymaksut
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut junassa ja hotellissa
 • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut ja viisumikulut 
 • juomarahat paikallisoppaille ja autonkuljettajille
 • suomalainen matkanjohto 
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Intian matka Deccan Odyssey -junalla

Lisämaku 1h hytistä/huoneesta 2 210 €.

Intiaan tarvitaan viisumi. Lähetämme ohjeet viisuminhankintaan toimintaohjeiden mukana viisi viikkoa ennen matkaa. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Mikäli uusit passisi ennen matkaa, toimita kopio myös uudesta passistasi viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Passikopion voit lähettää salattuna sähköpostina osoitteeseen passi(at)olympia.fi tai Omaloman kautta. 

Huom. Junamatkan ohjelma annetaan sitoumuksetta. Kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Junayhtiö ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.

Ryhmän minimikoko on 15 osallistujaa. Olympia varaa oikeuden perua lähdön, mikäli vähimmäisosallistuja-määrä ei täyty. 

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 750 €. Loppumaksu erääntyy 9.9.2024.

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi matkaan sovelletaan poikkeavia peruutusehtoja.
Peruutusajankohta                              Peruutuskulut

 • viimeistään 1.8.2024                    toimistokulut 150 €
 • 2.8.–13.9.2024                             ennakkomaksu 750 €
 • 14.9.-23.9.2024                            50 % matkan kokonaishinnasta
 • 24.9.2024 tai myöhemmin         95 % matkan kokonaishinnasta

 

Matkan hinta perustuu 8.1.2024 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
10 päivää alk./hlö 7 470 €
 • 22.11.2024 - 1.12.2024
  alk. 7 470€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.