Näkymä vanhalta kaupunginsillalta Trondheimin satamaan Norja

Matka Bocuse d’Or kokkien Euroopan mestaruuskilpailuun Trondheimiin

4
päivää
alk. 1 560 €/hlö
Uutuus

Tarjoamme nyt ruokafaneille mahdollisuuden matkata Norjan Trondheimiin seuraamaan Bocuse d’Or -kilpailun Euroopan mestaruuskilpailua paikan päälle. Suomi on ollut kilpailussa mukana 16 kertaa ja viime vuosina sijoittunut lähes poikkeuksetta maailman kuuden parhaan maan joukkoon. 

4 päivän matka Bocuse d’Or -kisaan Trondheimiin

Bocuse d’Or on maailman vaativin ja arvostetuin kokkikilpailu, jota on järjestetty jo vuodesta 1987 lähtien. Sen perusti kuuluisa ranskalainen keittiömestari Paul Bocuse. 

Bocuse d’Or kilpailukausi kestää kaksi vuotta, ensimmäisenä vuonna pidetään sekä maakohtaiset karsinnat että maanosakohtaiset karsintakierrokset ja niiden kautta valikoituu mukaan 24 kokkia joka toinen vuosi tammikuussa järjestettävään finaaliin. Nyt käynnissä oleva kilpailukausi huipentuu tammikuussa 2025 Lyonissa.

Suomi osallistui ensimmäisen kerran kilpailuun vuonna 1991, jolloin edustajana oli keittiömestari Eero Mäkelä. Nyt käynnissä olevan kilpailukauden osalta Suomen kilpailijavalinta on jo tehty. 

Viisi ja puolituntisen taiston jälkeen jo kaudella 2018 – 2019 Suomea edustanut ja hienosti neljännelle sijalle sijoittunut Ismo Sipeläinen vei voiton tiukassa kilpailussa ja matkustaa näin ollen Trondheimiin Bocuse d’Or Euroopan mestaruuskilpailuun maliskuussa 2024. 

Matkan hintaan sisältyy lennot, majoitus, aamiaiset, tulopäivän illallinen ja tilaisuus, jossa mahdollista tavata Suomen kisajoukkue. Kisalippu kahdelle päivälle ja opastettu kiertoajelu Trondheimissa kuuluvat myös matkan hintaan.
 

Varaa matkasi nyt!

Olympia tilaa kisaliput heti kun matkan toteutuminen on varmistunut (minimimatkustajamäärä on 15 henkeä) ja ilmoittautuneet ovat suorittaneet ennakkomaksut. 

Varaa siis matkasi nopeasti, sillä jos 15.12.2023 ei ole riittävästi matkustajia, matka perutaan kokonaisuudessaan.
 

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

18. – 21.3.2024

 

Alustava matkohjelma - muutokset mahdollisia

Clarion-Hotel-Trondheim, Norja
Helsinki – Trondheim

1. päivä, 18.3.2024 maanantai
SASn lento Tukholman kautta Trondheimiin lähtee Helsinki-Vantaan kentältä klo 13.30 ja perille saavutaan paikallista aikaa klo 16.45 (aikataulunmuutokset mahdollisia).
Lentokentältä kuljetus Clarion Hotel Trondheimiin (★★★★).
Majoittumisen jälkeen yhteinen illallinen (3 ruokalajia) hotellin ravintolassa.(P)
 

Gamle-Bybro-Trondheim-Norja
Trondheim

2. päivä, 19.3.2024 tiistai
Aamiainen hotellissa. Kilpailupäivä.
3 tunnin opastettu kaupunkikierros tutustuen Trondheimin tärkeimpiin nähtävyyksiin, mm. Nidarosin tuomiokirkko, Gamle Bybro ja Kristianstenin linnoitus.
Päivän ohjelmassa on tilaisuus, jossa tavataan myös Suomen kisajoukkue. (A)
 

Bocuse-d'or-muistoja-menneilta-vuosilta-Olympia
Trondheim

3.päivä, 20.3.2024 keskiviikko
Aamiainen hotellissa. Suomen kisajoukkueen kilpailupäivä.
Kilpailu käydään Trondheim Spektrum-areenalla, joka sijaitsee Øyan niemimaalla Nidelven-joen vieressä, n. 4 km päässä hotellilta. (A)
 

lento
Trondheim – Helsinki

4.päivä. 21.3.2024 torstai
Varhainen aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle.
SASn lento Tukholma kautta Helsinkiin lähtee klo 10.10 ja Helsinkiin saavumme klo 15.50. (A)
 

Hotellit

Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin. Olympia ei vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.

Clarion Hotel & Business, Trondheim

Trondheimvuonon maisemissa aivan sataman tuntumassa sijaitseva trendikäs hotelli. Baari, kattoravintola ja terassi, josta näköala vuonolle. Huoneissa ilmainen wifi, taulutelevisio ja minibaari.

Hinta, sisältö ja ehdot

Matka Bocuse d’Or kokkien Euroopan mestaruuskilpailuun Trondheimiin
 • reittilennot turistiluokassa
 • lento- ja turistiverot sekä muut viranomaismaksut
 • lentokenttäkuljetukset tilausbussilla matkakohteissa
 • majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainitussa hotellissa
 • buffetaamiaiset
 • tulopäivän illallinen (ei sisällä juomia)
 • opastettu kaupunkikiertoajelu
 • kahden päivän kisalippu (ti – ke)
 • juomarahat paikallisoppaalle sekä  bussinkuljettajille
 • suomalainen matkanjohtaja
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Matka Bocuse d’Or kokkien Euroopan mestaruuskilpailuun Trondheimiin

Yksin matkustavan edellytetään maksavan lisämaksu yhden hengen huoneesta, joita on rajoitettu määrä. Lisämaksu 1h huoneesta 400 €.

Ryhmän minimikoko on 15 osallistujaa. Mikäli 15.12.2023 ei ole riittävästi matkustajia, matka perutaan kokonaisuudessaan. Olympia varaa oikeuden perua lähdön, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty. Olympia tilaa kisaliput heti kun matkan toteutuminen on varmistunut (minimimatkustajamäärä on 15 henkeä) ja ilmoittautuneet ovat suorittaneet ennakkomaksut. 

Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta tai henkilökortistasi matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 2.2. 2024. Lentolippuja varten tarvitsemme matkustajien tarkat henkilötiedot, joiden tulee täsmätä passin/henkilökortin kanssa. Tarkista passin tai virallisen henkilökortin voimassaolo ja kunto ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli uusit matkustusasiakirjan ennen matkaa, toimita kopio myös uudesta viimeistään 2.2.2024. Passikopion/kopion henkilökortista voit lähettää Omaloman kautta tai suojatussa sähköpostissa osoitteeseen passi(at)olympia.fi.

Maksuehdot: Ennakkomaksu 300 €. Loppumaksu erääntyy 2.2.2024

Peruutusehdot: Matkan erityisluonteen vuoksi sovelletaan poikkeavia peruutusehtoja.
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa 

 • viimeistään 2.2.2024, pidätetään ennakkomaksu 300 €/henkilö
 • 3.2. tai sen jälkeen, pidätetään 95% matkan hinnasta

 

Matkan hinta perustuu 6.11.2023  voimassa olleisiin valuuttakursseihin (Norjan kruunu ja euro) ja tariffeihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Olympian lisä- ja erityisehtoja. 

Olympian yleiset matkaehdot
4 päivää alk./hlö 1 560 €
 • 18.3.2024 - 21.3.2024
  alk. 1 560€/hlö

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Hyvä tietää matkasta Bocuse d’Or Euroopan mestaruuskilpailuun Trondheimissa

Trondheimin sää maaliskuussa on kylmä, lämpötilat vaihtelevat -5 ja +2 välissä. Suosittelemme pukeutumaan lämpimästi. Muista sateenvarjo, sillä maaliskuussa on luvassa 8 – 15 sateista päivää, joko vesisadetta tai sitten runsaasti lunta.