Varaa matka

Risteily Australiasta Uuteen-Seelantiin

Jos sinulla on kysyttävää matkasta tai varaamisesta tai esim. haluamaasi huonetyyppiä ei ole vapaana, soita (09) 6962 770 tai lähetä viesti olympia@olympia.fi.
Palvelemme ma-pe klo 9.00-16.00.

Varauksessa matkustajien nimet tulee olla täsmälleen samassa muodossa kuin passissa. Jos käytät eri nimeä (etu- tai sukunimeä) kuin passissa ensimmäisenä olevaa, siitä tulee mainita jo matkaa varatessa. Sukunimen osalta tarvitsemme kaikki passiin merkityt osat, jos kyse yhdistelmä- tai kaksoisnimestä. Matkan varaamisesta esim. lempinimellä tai muulla kuin passissa ensimmäisenä olevalla etunimellä aiheutuvista mahdollisista lisäkustannuksista ja hankaluuksista vastaa matkustaja.

Jos matkaseurueeseesi kuuluu alle 18-vuotiaita, ilmoita asiasta meille jo varausvaiheessa. Osa kohdemaistamme asettaa rajoituksia tai erityisvaatimuksia. Alle 18-vuotias tai oikeustoimikelvoton henkilö ei voi yksin solmia matkasopimusta kanssamme eikä ilman huoltajaa osallistua matkalle.

Maksettuasi varauksen/ennakkomaksun Paytrailin sivulla, odota hetki että ohjelma siirtyy takaisin Olympian sivulle. Saat maksusta myös vahvistuksen sähköpostiisi. Ellei tuota vahvistusta tule, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian.