Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Japani risteillen

Koe hienostunut kulttuuri Japanin eri kohteissa, ihastu upeaan luontoon kuumien lähteiden kera sekä tutustu Etelä-Korean Busaniin

 • 26.3.2021 - 12.4.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • Tokio 1+1 yötä
 • Jokohama 14 yön risteily alkaa / päättyy
 • Hakonen kansallispuisto  
 • Osaka (Kioto)  
 • Kochi  
 • Hiroshima  
 • Beppu  
 • Busan  
 • Hakodate  
 • Aomori  
 • Kamakura  

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Japanin hienostunut kulttuuri, vaiheikas historia ja monivivahteinen luonto kiehtovat suomalaisia. Celebrity Cruises -varustamon Millennium-laivan risteilyreitti on kattava kokonaisuus Japanin monipuolisista kohteista.

Aloitamme matkamme Honshun saarelta Tokiosta. Täältä on lyhyt matka Jokohamaan, josta risteilymme alkaa. Reittimme varrelle jää mm. Shikokun saarella sijaitseva Kochi, joka tunnetaan vuosisataisesta paperinvalmistusperinteestään. Hiroshimassa vierailemme Rauhan puistossa ja koskettavassa Rauhan museossa. Pistäydymme myös Etelä-Koreassa, Busanin satamakaupungissa. Tutuiksi tulevat sekä Hokkaidon saaren eteläkärjessä sijaitseva eurooppalaisvaikutteinen Hakodaten satamakaupunki että Honshun saaren pohjoisin kaupunki Aomori. Risteilymme päättyy Jokohamaan, josta teemme retken Kamakuraan. Japania hallittiin Kamakurasta käsin yli vuosisadan ajan vuodesta 1192 alkaen.

Majoitumme risteilyn jälkeen vielä yhdeksi yöksi Tokioon. Osassa risteilykohteista tarjoamme lisämaksullisia retkiä, osa retkistä sisältyy matkan hintaan.

 

Tälle matkalle on voimassa kampanjaetu. Saat veloituksetta risteilylle Classic-juomapaketin, joka sisältää yleisimmät virvoitusjuomat hanasta, valikoiman mehuja (joista osa tuorepuristettuja), kahvin ja teen (myös erikoiskahvit), tavallisen pulloveden, valitut oluet, väkevät alkoholit, cocktailit ja viinit. Kampanjaedun arvo on 55 USD +18 %:n palveluraha/risteilyvuorokausi/henkilö. Etu on voimassa toistaiseksi. Classic-juomapakettietu huomioidaan automaattisesti varauksissanne. Juomapaketin ikäraja määräytyy lähtösataman mukaan (pääsääntöisesti 21 vuotta). Lisätietoja juomapaketeista TÄSTÄ tai myynnistämme p. (09) 696 2770 ma–pe klo 9–17.

 

Kaikilla risteilyillämme on koko matkan ajan mukana suomalainen matkanjohtaja, joka auttaa tutustumaan laivaan ja sen ohjelmatarjontaan. Hän huolehtii järjestämistämme retkistä ja myös kääntää ruokalistat ja muun tarvittavan materiaalin suomeksi. Olympian risteilymatkojen hintaan sisältyy lähes kaikki – lennot ja kuljetukset, majoitus hotelleissa ja parvekehyteissä sekä täysihoito risteilyjen aikana. Kaikilla laivoilla on myös laaja ja monipuolinen – ja pääsääntöisesti ilmainen – ohjelma- ja viihdetarjonta.

Matkaohjelma

Matkan ohjelma ja hinta julkaistaan noin 10kk ennen lähtöä.

Alustavan varauksen voi kuitenkin jo nyt tehdä toimistostamme, p. 09 696 2770 tai [email protected]

Matkalle yksin osallistuvan edellytetään maksavan lisämaksun yhden hengen hytistä. Tällöin myös hotelleissa on yhden hengen huone.

Kansainvälisen risteilykäytännön mukaan laivan henkilökunnalle maksetaan palveluraha risteilyn lopussa. Olemme sisällyttäneet tämän maksun matkan hintaan.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Passin tiedot tarvitsemme noin kuukautta ennen lähtöä. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin.

Risteilyohjelma annetaan sitoumuksetta. Kokemuksesta tiedämme, että sääolosuhteiden vuoksi reittimuutokset ovat mahdollisia. Myös kohteiden vierailujärjestys voi muuttua ja jokin kohde voi jäädä kokonaan pois. Varustamo ja Olympia Kaukomatkatoimisto pidättävät oikeuden muutoksiin.

Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Voit olla kiinnostunut myös näistä