Hyppää pääsisältöön

Thaimaan matkat

”Thaimaa tarjoaa paljon muutakin kuin trooppisia hiekkarantoja. Pohjoisen kauniit vuoristo- ja jokimaisemat, Siamin muinaisten kuningaskuntien loistokkuus, Kwaijoen tunnelma viidakon äänineen – asioita, jotka jäävät pysyvästi mieleen. Thaimaalaisilla on hymy herkässä, olipa kyse etnisistä heimoista tai kiireisistä bangkokilaisista. Pääkaupungista löytää joka kerta uutta ja mielenkiintoista nähtävää: monien kasvojen Bangkokiin ei koskaan kyllästy!”  – Matkanjohtaja Harri Laine

Thaimaan kiertomatkalla kuljemme jylhistä vuorimaisemista muinaisen Siamin historiallisten kaupunkien kautta Kwaijoen vehreisiin tunnelmiin. Matka päättyy Bangkokiin, Enkelten kaupunkiin.

Matka alkaa Chiang Raista, Thaimaan vuoristoheimojen alueelta. Thaimaa pohjoisin provinssi ja kaksi naapurivaltiotaan, Laos ja Myanmar, muodostavat Kultaisena kolmiona tunnetun alueen. Maalauksellinen Mekongjoki muodostaa rajat valtioiden välille.  Chiang Mai on eläväinen kaupunki jonka vanhassa kaupungissa on paljon kauniita buddhalaistemppeleitä. Aluetta pidetään Thaimaan käsityökeskuksena, josta puuveistokset ja silkkikankaan jatkavat matkaansa maailmalle. Sukhothai ja Ayuttahaya kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin.

Yöpyminen Kwaijoen varrella on upea kokemus. Kuuluisan sillan lisäksi Kwaijoen tunnelmalliset maisemat, bambumetsikkö ja karstivuoret ovat näkemisen arvoiset. Teemme myös lyhyen junamatkan huikeissa maisemissa. Matkan lopuksi tutustumme Bangkokiin. Kaupunki tunnetaan tietysti hyvistä ostosmahdollisuuksista ja vilkkaasta yöelämästä, historiasta kiinnostuneet ihastuvat myös kultaa hohtaviin buddhalaistemppeleihin ja Kuninkaan palatsiin.

Tällä matkalla pääsemme myös herkuttelemaan erinomaisella thaimaalaisella ruualla!

Risteilyllä Kaukoidässä yksi satamista on Bangkok. Teemme kokopäiväretken kaupunkiin, lisäksi on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Pattayalle.

Matkakalenteri