Upea-rantaparatiisi-Malediivit-Olympia

Unelmaloma Malediiveilla

- sininen meri ja valkoiset hiekkarannat
8
päivää
alk. 2 860 €/hlö
Uutuus

Lähde Malediiveille nauttimaan kiireettömästä ja rennosta lomailusta sekä all inclusive -palvelusta upeissa puitteissa. Majoitumme kahdella eri saarella, kolme yötä molemmilla.

Unelmaloma Malediiveilla - pakoon marraskuuta

Matkareitti
Adaaran Club Rannalhi - hotelli
3 yötä
Paradise Island Resort & Spa
3 yötä

Intian valtameren lämpimät vedet hyväilevät Malediivien saariryhmää. Valtava helminauha muodostuu liki 1 200 saaresta ja atollista, joskin vain vajaat 200 niistä on asuttuja. Malediivien matkalla sininen meri, turkoosit laguunit ja valkoiset hiekkarannat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kiireettömään ja rentoon lomailuun. Vedenalainen maailma on tutustumisen arvoinen; tätä saariryhmää ei suotta kehuta yhdeksi maailman kauneimmista snorklauskohteista.

Malediivien matkalla nautimme vaivattomasta all inclusive -palvelusta, johon kuuluvat kaikki ateriat ja suurin osa juomista. Merivesi on lämmintä ja kirkasta, se houkuttelee kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Hotellien kylpyläosastoilta voit ostaa myös erilaisia hemmottelevia hoitoja.

 

Matkamme sisältää enemmän

Unelmaloman hintaan sisältyy lennot ja majoitus 2h beach bungaloweissa ja sunset beach villassa, katso muut huonetyypit matkan ehdot -kohdasta. All inclusice -ateriat ja suurin osa juomista, ohjelmassa mainitut kuljetukset, palvelupalkkiot, viranomaismaksut ym. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

5. -12.11.2021

AI= all inclusive ateriat ja suurin osa juomista

1. päivä, perjantai Lähtö Helsingistä (Qatar Airways) klo 22.40 Dohan kautta (Qatar Airways) Malén.

Malediivit, North Malé Atoll

2.–5. päivä, la-ti Saavumme klo 15.15 Malén. Vajaan tunnin venematkan jälkeen majoitumme 3 yöksi keskitason Adaaran Club Rannalhi -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee pienellä vehreällä saarella, jota ympäröi kirkasvetinen laguuni. Rentoutumisen ja huolettoman lomailun edellytykset ovat kohdallaan täällä turkoosin meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 9.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Vesiurheilukeskuksesta voi varata lisämaksullisia aktiviteetteja, kuten snorklausretkiä. Myös hotellin kylpylässä on tarjolla lisämaksullisia hemmottelevia hoitoja.

Malediivit, North Malé Atoll

5.–7. päivä, ti-to Puolen päivän aikaan siirrymme pikaveneellä toiselle saarelle. Olemme edelleen samoilla atolleilla, mutta tunnelma täällä on vilkkaampi ja eläväisempi. Seuraavat 3 yötä majapaikkamme on hyvän keskitason Paradise Island Resort & Spa -hotelli (★★★★). Tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä laajempi valikoima retkiä ja hoitoja (lisämaksullisia). Myös erikoisravintoloita löytyy jokaiseen makuun. Näistä peritään paikan päällä erillinen kattausmaksu. Lisäksi saarella on mm. uima-allas ja tenniskenttä. Iltaisin lomailijoita viihdyttää musiikkiesitykset samettisessa yössä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 10.00–01.00 hotellin yleisissä tiloissa. Huoneet on varustettu pienellä jääkaapilla, joissa on tarjolla virvokkeita (alkoholittomia) sekä mineraalivettä.

Malediivit

8. päivä, perjantai Aamiaisen jälkeen venekuljetus (kesto noin puoli tuntia) lentokentälle, josta klo 10.15 lento (Qatar Airways) Dohan kautta (Qatar Airways) Helsinkiin, jonne saavumme klo 21.20.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Valaistuja bungaloweja rannalla keskellä yötä Malediiveilla

Water bungalow / water villa

Water bungalow / water villa

Voit lisämaksusta varata majoituksen veden päällä olevista bungaloweista.(Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi water bungalow ja Paradise Island Resort & spassa huonetyyppi water villa)

Lisämaksu 650 e (/hlö, 2h huoneessa) ja 1.010 e (1h huoneessa)

Lapsialennus beach bungalow/sunset beach villa 950 e tai water bungalow/water villa 1.180 e (alle 12-vuotias lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa 2 aikuisen kanssa)

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Unelmaloma Malediiveilla
 • reittilennot turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa (Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi beach bungalow ja Paradise Island Resort & Spassa huonetyyppi sunset beach villa)
 • All inclusive -ateriat ja suurin osa juomista
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
 • lento- ja turistiverot ja muut viranomaismaksut 406 €
 • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Unelmaloma Malediiveilla

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 880 e
Lisämaksu water bungalow (Adaaran Club) ja water villa (Paradise Island) 650 e (/hlö, 2h huoneessa) ja 1.010 e (1h huoneessa)

Lapsialennus beach bungalow/sunset beach villa 950 e tai water bungalow/water villa 1.180 e (alle 12-vuotias lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa 2 aikuisen kanssa)

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarvitsemme hyvälaatuisen kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 päivää ennen lähtöä. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 550 e.
Peruutusehdot B:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

 

Matkan hinta perustuu 7.1.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
8 päivää alk./hlö 2 860 €
 • 5.11.2021 - 12.11.2021

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-17. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

Hyödyllistä tietoa Malediivien unelmalomasta

Matkan hintaan sisältyy all inclusice -ateriat. Juomista suurin osa kuuluu myös hintaan.  Adaaran Clubilla klo 9-24 hotellin yleisissä tiloissa nautitut juomat ja Paradise Island Resortissa klo 10-01 hotellin yleisissä tiloissa nautitut juomat. Paradise Islandilla on lisäksi erikoisravintoloita jotka perivät erillisen kattausmaksun. Huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen wifi, kuuluvuus vaihtelee.

Malediivit sopii täydellisesti lomakohteeksi myös ilmastonsa puolesta. Trooppinen ilmasto ja noin + 30°C lämpötila takaavat miellyttävän rantaloman.