Hyppää pääsisältöön

Ensisijaiset välilehdet

Unelmaloma Malediiveilla

Lähde Malediiveille nauttimaan kiireettömästä ja rennosta lomailusta upeissa puitteissa sekä all inclusive -palvelusta.

8 päivää alk. 3 250 € /hlö
Uutuus
 • 19.2.2021 - 27.2.2021 Varaa
 • 5.11.2021 - 13.11.2021

  Ilmoittaudu alustavasti tälle matkalle, p 09 696 2770 tai [email protected]

  Ennakkovaraa
 • Adaaran Club Rannalhi - hotelli 3 yötä
 • Paradise Island Resort & Spa 3 yötä

Matkareitti

Bussi
Auto
Lento
Laiva
Juna

Intian valtameren lämpimät vedet hyväilevät Malediivien saariryhmää. Valtava helminauha muodostuu liki 1 200 saaresta ja atollista, joskin vain vajaat 200 niistä on asuttuja. Malediivien matkalla sininen meri, turkoosit laguunit ja valkoiset hiekkarannat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kiireettömään ja rentoon lomailuun. Vedenalainen maailma on tutustumisen arvoinen; tätä saariryhmää ei suotta kehuta yhdeksi maailman kauneimmista snorklauskohteista.

Malediiveilla nautimme vaivattomasta all inclusive -palvelusta, johon kuuluvat kaikki ateriat ja suurin osa juomista. Merivesi on lämmintä ja kirkasta, se houkuttelee kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Koska yhdellä saarella on miltei poikkeuksetta vain yksi hotelli, täällä vietät lomasi sananmukaisesti ”omalla” saarella.

Matkalle on mahdollista varata lennot business-luokkaan (Helsinki-Istanbul-Male-Istanbul-Helsinki). Lisähinta alk 2.850 eur/henkilö, paikkoja rajoitetusti.

Matkaohjelma

AI= all inclusive ateriat ja suurin osa juomista

1. päivä, perjantai Lähtö Helsingistä (Turkish Airlines) klo 18.10 Istanbulin kautta (Turkish) Malén.

Malediivit, North Malé Atoll
2.–5. päivä, la-ti
Saavumme klo 12.15 Malén. Vajaan tunnin venematkan jälkeen majoitumme 3 yöksi keskitason Adaaran Club Rannalhi -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee pienellä vehreällä saarella, jota ympäröi kirkasvetinen laguuni. Rentoutumisen ja huolettoman lomailun edellytykset ovat kohdallaan täällä turkoosin meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 9.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Vesiurheilukeskuksesta voi varata lisämaksullisia aktiviteetteja, kuten snorklausretkiä. Myös hotellin kylpylässä on tarjolla lisämaksullisia hemmottelevia hoitoja. (3 x AI)

Malediivit, North Malé Atoll
5.–7. päivä, ti-to Puolen päivän aikaan siirrymme pikaveneellä toiselle saarelle. Olemme edelleen samoilla atolleilla, mutta tunnelma täällä on vilkkaampi ja eläväisempi. Seuraavat 3 yötä majapaikkamme on hyvän keskitason Paradise Island Resort & Spa -hotelli (««««). Tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä laajempi valikoima retkiä ja hoitoja (lisämaksullisia). Myös erikoisravintoloita löytyy jokaiseen makuun. Näistä peritään paikan päällä erillinen kattausmaksu. Lisäksi saarella on mm. uima-allas ja tenniskenttä. Iltaisin lomailijoita viihdyttää musiikkiesitykset samettisessa yössä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 10.00–01.00 hotellin yleisissä tiloissa. Huoneet ovat varustettu pienellä jääkaapilla, joissa on tarjolla virvokkeita (alkoholittomia) sekä mineraalivettä. (2xAI)

Malediivit
8. päivä, perjantai. Meillä on huoneet käytössämme aina lähtöön asti, joten vietämme vielä täyden lomapäivän Malediiveilla. Illalla venekuljetus (kesto n. 20 min) lentokentälle, josta klo 23.35 lento (Turkish Airlines) Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Helsinkiin. (AI)

9. päivä, lauantai Saavumme Helsinkiin klo 11.40.

Mikäli hotellilla on virallinen paikallinen tähtiluokitus, olemme maininneet sen hotellin nimen perässä. Huomioittehan, että paikalliset tähtiluokitukset eivät ole yhteismitallisia maailman eri kolkissa ja antavat usein liian hyvän kuvan hotellista.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1 140 e (beach bungalow).
Lisämaksu water bungalow (Adaaran Club) ja water villa (Paradise Island) 770 e (kahden hengen huone), 1.230 e (yhden hengen huone)

Lapsialennus 950 e beach bungalow/sunset beach villa ja 1.180 e water bungalow/water villa (alle 12-vuotias lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa 2 aikuisen kanssa)

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarvitsemme hyvälaatuisen kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 päivää ennen lähtöä. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ennakkomaksu 550 e.
Peruutusehdot B:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

19.2.2021 lähdön hinta perustuu 19.10.2020 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Voit olla kiinnostunut myös näistä