Upea-rantaparatiisi-Malediivit-Olympia

Unelmaloma Malediiveilla

- sininen meri ja valkoiset hiekkarannat
9
päivää
alk. 2 860 €/hlö
Uutuus

Lähde Malediiveille nauttimaan kiireettömästä ja rennosta lomailusta sekä all inclusive -palvelusta upeissa puitteissa. Majoitumme kahdella eri saarella, kolme yötä molemmilla.

Unelmaloma Malediiveilla - pakoon marraskuuta

Matkareitti
Adaaran Club Rannalhi - hotelli
3 yötä
Adaaran Hudhuranfushi Resort
3 yötä

Intian valtameren lämpimät vedet hyväilevät Malediivien saariryhmää. Valtava helminauha muodostuu liki 1 200 saaresta ja atollista, joskin vain vajaat 200 niistä on asuttuja. Malediivien matkalla sininen meri, turkoosit laguunit ja valkoiset hiekkarannat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kiireettömään ja rentoon lomailuun. Vedenalainen maailma on tutustumisen arvoinen; tätä saariryhmää ei suotta kehuta yhdeksi maailman kauneimmista snorklauskohteista.

Malediivien matkalla nautimme vaivattomasta all inclusive -palvelusta, johon kuuluvat kaikki ateriat ja suurin osa juomista. Merivesi on lämmintä ja kirkasta, se houkuttelee kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Hotellien kylpyläosastoilta voit ostaa myös erilaisia hemmottelevia hoitoja.

 

Matkamme sisältää enemmän

Unelmaloman hintaan sisältyy lennot ja majoitus 2h beach bungaloweissa ja deluxe beach villassa, katso muut huonetyypit matkan ehdot -kohdasta. All inclusice -ateriat ja suurin osa juomista, ohjelmassa mainitut kuljetukset, palvelupalkkiot, viranomaismaksut ym. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

5. -13.11.2021

AI= all inclusive ateriat ja suurin osa juomista

Huom! Matkan lennot, paluupäivä ja hotelli ovat vaihtuneet alkuperäisestä. Muutokset huomioitu ohjelmassa 7.9.2021 alkaen.

Lue myös matkaa koskevat koronatesti-vaatimukset matkaehdoista tai kohdetietoa-kohdasta.

Lento kohteeseen

1. päivä, perjantai Lähtö Helsingistä (Turkish Airlines) klo 18.45 Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Malén.

Malediivien rantaparatiisi
Malediivit, North Malé Atoll

2.–5. päivä, la-ti Saavumme klo 12.15 Malén. Vajaan tunnin venematkan jälkeen majoitumme 3 yöksi keskitason Adaaran Club Rannalhi -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee pienellä vehreällä saarella, jota ympäröi kirkasvetinen laguuni. Rentoutumisen ja huolettoman lomailun edellytykset ovat kohdallaan täällä turkoosin meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 9.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Vesiurheilukeskuksesta voi varata lisämaksullisia aktiviteetteja, kuten snorklausretkiä. Myös hotellin kylpylässä on tarjolla lisämaksullisia hemmottelevia hoitoja.

Trooppinen-kookospahkinacoctail-Malediivit
Malediivit, North Malé Atoll

5.–7. päivä, ti-to Puolen päivän aikaan siirrymme pikaveneellä toiselle saarelle. Olemme edelleen samoilla atolleilla, mutta tunnelma täällä on vilkkaampi ja eläväisempi. Seuraavat 3 yötä majapaikkamme on hyvän keskitason Adaaran Select Hudhuranfushi Resort (★★★★). Tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä laajempi valikoima retkiä ja hoitoja (lisämaksullisia). Ravintoloita ja baareja löytyy jokaiseen makuun. Lisäksi saarella on mm. uima-allas, swim-up -baari ja tenniskenttä. Iltaisin lomailijoita viihdyttää musiikkiesitykset samettisessa yössä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 10.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Huoneet on varustettu pienellä jääkaapilla, joissa on tarjolla virvokkeita (alkoholittomia) sekä mineraalivettä.

Kirkas-vesi-kutsuu-uimaan-Malediivit
Malediivit

8. päivä, perjantai Huoneet ja hotellin all inclusive -palvelut ovat käytössämme kentälle lähtöön eli noin klo 20.00 saakka. Venekuljetus (kesto noin puoli tuntia) lentokentälle, josta paluulentomme lähtee klo 23.30 lento (Turkish Airlines) Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Helsinkiin.

lento

9. päivä lauantai  Saapuminen Helsinkiin klo 11.35.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Valaistuja bungaloweja rannalla keskellä yötä Malediiveilla

Water bungalow / Sunrise ocean villa

Water bungalow / Sunrise ocean villa

Voit lisämaksusta varata majoituksen veden päällä olevista bungaloweista.(Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi water bungalow ja Hudhuranfushi Resortissa huonetyyppi sunrise ocean villa)

Lisämaksu 650 e (/hlö, 2h huoneessa) ja 1.010 e (1h huoneessa)

Lapsialennus beach bungalow/deluxe beach villa 950 e tai water bungalow/sunrise ocean villa 1.180 e (alle 12-vuotias lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa 2 aikuisen kanssa)

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Unelmaloma Malediiveilla
 • reittilennot turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset matkakohteissa
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa (Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi beach bungalow ja Adaaran Hudhuranfushi Resortissa huonetyyppi deluxe beach villa)
 • All inclusive -ateriat ja suurin osa juomista
 • ohjelmassa mainitut kuljetukset
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
 • lento- ja turistiverot ja muut viranomaismaksut 406 €
 • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Unelmaloma Malediiveilla

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 880 e
Lisämaksu water bungalow (Adaaran Club) ja sunrise ocean villa (Adaaran Hudhuranfushi Resort) 650 e (/hlö, 2h huoneessa) ja 1.010 e (1h huoneessa)

Lapsialennus beach bungalow/deluxe beach beach villa 950 e tai water bungalow/sunrice ocean villa 1.180 e (alle 12-vuotias lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa 2 aikuisen kanssa)

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarvitsemme hyvälaatuisen kopion passin kuvasivusta viimeistään 35 päivää ennen lähtöä. Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Malediivien matkalle tarvitaan negatiivinen koronatesti (tilanne 7.9.2021)

Myös täysin rokotetuilta vaaditaan negatiivisen koronatestin todistus, jonka hankkimiseksi löydät ohjeita Olympia.fi -etusivulta kohdasta ”Koronaviruksen vaikutus Olympian matkoihin” -> Ohjeistus koronatodistuksen hankkimiseksi ulkomaanmatkaa varten.

PR2You-laboratorion SMAL-erikoishintoja hyödyntäessäsi tarvitset alennuskoodin. Tarkemmat tiedot ohjeistuksessamme.
Tälle matkalle koronatestin tulee olla tehtynä aikaisintaan 96 tuntia ennen kohdemaahan saapumista eli 2.11.2021 klo 12.00.
Suosittelemme varmuuden vuoksi ottamaan mukaan 3 kopiota negatiivisestä testitulostodistuksesta.  

Lisäksi Malediivien viranomaiset vaativat saarelta toiselle siirryttäessä PCR-koronatestin, joka tehdään ensimmäisestä hotellista lähdettäessä. Testin hinta, USD 75 per henkilö, tulee itse maksaa suoraan hotelliin esim. luottokortilla.

Kyseessä on viranomaisvaatimus, johon matkanjärjestäjä tai matkustaja ei voi vaikuttaa, jolloin seikkaa käsitellään matkapakettisopimuksesta irrallisena. Viranomaismääräykset voivat muuttua lyhyellä varoitusajalla, määräyksiä on pakko noudattaa eikä matkanjärjestäjä voi vaikuttaa näihin. Ilmoitamme viipymättä, jos vaatimuksiin tulee muutoksia. 

Ennakkomaksu 550 e.
Peruutusehdot B:
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

 

Matkan hinta perustuu 7.1.2021 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
9 päivää alk./hlö 2 860 €
 • 5.11.2021 - 13.11.2021

Ennakkovaraa matka:

Tämä matka on ennakkovarattavissa tällä lomakkeella. Saat ennakkovarauksesta erillisen vahvistuksen, kun olemme käsitelleet ennakkovarauspyyntösi. Kun matkan hinta ja ohjelma varmistuvat, lähetämme uuden varausvahvistuksen. Voit silloin päättää, haluatko tehdä sitovan varauksen maksamalla ennakkomaksun. Matkan tiedot ovat tätä ennen alustavia ja voivat muuttua.

Tietojasi käytetään vain ennakkovarauksen tekemiseen ja siihen liittyviin yhteydenottoihin. Jos tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Suojaamme tietosi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-17. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

Hyödyllistä tietoa Malediivien unelmalomasta

Matkan hintaan sisältyy all inclusice -ateriat. Juomista suurin osa kuuluu myös hintaan. Adaaran Club Rannalhissa klo 9-24 ja Adaaran Select Hudhuranfushi Resortissa klo 10-24 hotellin yleisissä tiloissa nautitut juomat. Huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen wifi, kuuluvuus vaihtelee.

Valuutaksi suosittelemme euroja ja/tai USAn dollareita, näitä voi käyttää sellaisenaan. Kolikoita ei oteta vastaan mutta pienet setelit käyvät hyvin. Myös yleisimmät luottokortit käyvät hotelleissa ja ravintoloissa.

Malediivit sopii täydellisesti lomakohteeksi myös ilmastonsa puolesta. Trooppinen ilmasto ja noin + 30°C lämpötila takaavat miellyttävän rantaloman.

 

Malediivien matkalle tarvitaan negatiivinen koronatesti (tilanne 7.9.2021)

Myös täysin rokotetuilta vaaditaan negatiivisen koronatestin todistus, jonka hankkimiseksi löydät ohjeita Olympia.fi -etusivulta kohdasta ”Koronaviruksen vaikutus Olympian matkoihin” -> Ohjeistus koronatodistuksen hankkimiseksi ulkomaanmatkaa varten.

PR2You-laboratorion SMAL-erikoishintoja hyödyntäessäsi tarvitset alennuskoodin. Tarkemmat tiedot ohjeistuksessamme.
Tälle matkalle koronatestin tulee olla tehtynä aikaisintaan 96 tuntia ennen kohdemaahan saapumista eli 2.11.2021 klo 12.00.
Suosittelemme varmuuden vuoksi ottamaan mukaan 3 kopiota negatiivisestä testitulostodistuksesta.  

Lisäksi Malediivien viranomaiset vaativat saarelta toiselle siirryttäessä PCR-koronatestin, joka tehdään ensimmäisestä hotellista lähdettäessä. Testin hinta, USD 75 per henkilö, tulee itse maksaa suoraan hotelliin esim. luottokortilla.

Kyseessä on viranomaisvaatimus, johon matkanjärjestäjä tai matkustaja ei voi vaikuttaa, jolloin seikkaa käsitellään matkapakettisopimuksesta irrallisena. Viranomaismääräykset voivat muuttua lyhyellä varoitusajalla, määräyksiä on pakko noudattaa eikä matkanjärjestäjä voi vaikuttaa näihin. Ilmoitamme viipymättä, jos vaatimuksiin tulee muutoksia.