Upea-rantaparatiisi-Malediivit-Olympia

Unelmaloma Malediiveilla

- sininen meri ja valkoiset hiekkarannat
9
päivää

Lähde Malediiveille nauttimaan kiireettömästä ja rennosta lomailusta sekä all inclusive -palvelusta upeissa puitteissa. Majoitumme kahdella eri saarella, kolme yötä molemmilla.

Unelmaloma Malediiveilla - pakoon pakkasia

Matkareitti
Adaaran Club Rannalhi - hotelli
3 yötä
Adaaran Hudhuranfushi Resort
3 yötä

Malediivien matkalla sininen meri, turkoosit laguunit ja valkoiset hiekkarannat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kiireettömään ja rentoon lomailuun. Vedenalainen maailma on tutustumisen arvoinen; tätä saariryhmää ei suotta kehuta yhdeksi maailman kauneimmista snorklauskohteista.

Intian valtameren lämpimät vedet hyväilevät Malediivien saariryhmää. Valtava helminauha muodostuu liki 1 200 saaresta ja atollista, joskin vain vajaat 200 niistä on asuttuja.

Malediivien matkalla nautimme vaivattomasta all inclusive -palvelusta, johon kuuluvat kaikki ateriat ja suurin osa juomista.

Merivesi on lämmintä ja kirkasta, se suorastaan houkuttelee kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja. Sukella tai snorklaa, vuokraa sup-lauta tai kanootti. Hotellit järjestävät myös mm. kalastusretkiä (lisämaksullinen). Hotellien kylpyläosastoilta voit ostaa myös erilaisia hemmottelevia hoitoja.

 

Matkamme sisältää enemmän

Unelmaloman hintaan sisältyy lennot ja majoitus 2h beach room/deluxe beach villassa, katso muut huonetyypit matkan ehdot -kohdasta. All inclusice -ateriat ja suurin osa juomista, ohjelmassa mainitut kuljetukset, palvelupalkkiot, viranomaismaksut ym. Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja.

Matkan hinta ja ehdot

Matkaohjelma

28.1. - 5.2.2023

Kaikki hotellitähditykset perustuvat paikallisiin luokituksiin.

Lento kohteeseen

1. päivä, lauantai Lähtö Helsingistä (Turkish Airlines) klo 18.40 Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Malén.

Malediivien rantaparatiisi
Malediivit, North Malé Atoll

2.–5. päivä, su-ke Saavumme klo 12.15 Malén. Vajaan tunnin venematkan jälkeen majoitumme 3 yöksi keskitason Adaaran Club Rannalhi -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee pienellä vehreällä saarella, jota ympäröi kirkasvetinen laguuni. Rentoutumisen ja huolettoman lomailun edellytykset ovat kohdallaan täällä turkoosin meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 9.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Vesiurheilukeskuksesta voi varata lisämaksullisia aktiviteetteja, kuten snorklausretkiä. Myös hotellin kylpylässä on tarjolla lisämaksullisia hemmottelevia hoitoja.

Trooppinen-kookospahkinacoctail-Malediivit
Malediivit, North Malé Atoll

5.–7. päivä, ke-pe Puolen päivän aikaan siirrymme pikaveneellä toiselle saarelle. Olemme edelleen samoilla atolleilla, mutta tunnelma täällä on vilkkaampi ja eläväisempi. Seuraavat 3 yötä majapaikkamme on hyvän keskitason Adaaran Select Hudhuranfushi Resort (★★★★).

Hotelli sijaitsee Malediivien mittapuun mukaan isolla ja vehreällä saarella, jossa kasvaa mm. banaanipuita. Saari on myös surffareiden suosiossa suotuisien aaltojen takia. Lisäksi saarella on mm. uima-allas, tenniskenttä ja rantabaareja. Tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä laajempi valikoima retkiä ja hoitoja (lisämaksullisia). Iltaisin lomailijoita viihdyttää musiikkiesitykset samettisessa yössä. All inclusive -palveluiden myötä ateriat sekä suurin osa juomista sisältyvät hintaan klo 10.00–24.00 hotellin yleisissä tiloissa. Huoneet ovat varustettu pienellä jääkaapilla, joissa on tarjolla virvokkeita (alkoholittomia) sekä mineraalivettä.  

Kirkas-vesi-kutsuu-uimaan-Malediivit
Malediivit

8. päivä, lauantai Meillä on huoneet käytössämme aina lähtöön asti, joten vietämme vielä täyden lomapäivän Malediiveilla. Illalla venekuljetus (kesto n. 40 min) lentokentälle, josta klo 23.35 lento (Turkish Airlines) Istanbulin kautta (Turkish Airlines) Helsinkiin. 

lento

9. päivä sunnuntai  Saapuminen Helsinkiin klo 11.35.

Lisämaksulliset retket ja palvelut

Adaaran Club Rannalhi -hotellin bungaloweja veden yllä Malediiveilla

Water bungalow / Sunrise ocean villa

Water bungalow / Sunrise ocean villa

Voit lisämaksusta varata majoituksen veden päällä olevista bungaloweista.(Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi water bungalow ja Hudhuranfushi Resortissa huonetyyppi sunrise ocean villa)

Lisämaksu on 2h huoneessa 930 €/henkilö, 1h huoneessa 1 540 €.

Alkaen 930 €
Business-luokka

Lennot business-luokassa

Lennot business-luokassa

Matkalle on mahdollista varata lennot business-luokkaan, Turkish Airlinesin lennoille Helsinki-Istanbul-Male-Istanbul-Helsinki.


Lisämaksu on 28.1.2023 alk. 2 820 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti.

Alkaen 2 820 €

Varaa matka omalle ryhmällesi

Kun kokoat vähintään 10 hengen ryhmän, järjestämme matkan yksilöllisenä teille.

Matka omalle ryhmällesi

Hinta, sisältö ja ehdot

Unelmaloma Malediiveilla
 • reittilennot turistiluokassa
 • ohjelmassa mainitut venekuljetukset
 • majoitus kahden hengen huoneissa ohjelmassa mainituissa tai vastaavissa hotelleissa (Adaaran Club Rannalhissa huonetyyppi beach room ja Adaaran Hudhuranfushi Resortissa huonetyyppi deluxe beach villa)
 • All inclusive -ateriat ja suurin osa juomista
 • palvelupalkkiot ja kantajamaksut hotelleissa
 • lento- ja turistiverot ja muut viranomaismaksut
 • suomalainen matkanjohto
Löydät täältä mm. matkan maksu- ja peruutusehdot, yhden hengen huoneen lisämaksut, tietoa passista ja viisumista sekä muuta matkaan liittyvää tärkeää tietoa.

Matkan ehdot ja ohjeet

Unelmaloma Malediiveilla

Lisämaksu yhden hengen huoneesta alkaen 1 190 €.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen. 

Toimita meille värillinen kopio passisi kuvasivusta matkavarauksesi yhteydessä tai viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Mikäli uusit passisi ennen matkaa, toimita kopio myös uudesta passistasi viimeistään 3 kuukautta ennen matkaa. Passikopion voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen passi(at)olympia.fi tai Omaloman kautta.  Tarkista passin voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessasi ja hanki tarvittaessa uusi hyvissä ajoin. 
Ryhmän minimikoko 15. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.  

Maksuehdot: Ennakkomaksu 750 €. Loppumaksu erääntyy 35 vrk ennen lähtöä.
Peruutusehdot B: Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa

 • viimeistään 91 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokuluina 150 e/henkilö
 • 90–61 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 250 e/henkilö
 • 60–35 vrk ennen matkan alkua, pidätetään matkan ennakkomaksu
 • 34–21 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50 % matkan hinnasta
 • 20–8 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75 % matkan hinnasta
 • 7 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

 

Olympia Kaukomatkatoimisto varaa Yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti oikeuden matkapaketin hinnanmuutokseen verojen ja muiden julkisten maksujen, valuuttakurssien sekä polttoaineiden tai muiden energialähteiden hinnoista aiheutuvien kuljetuskustannusten muutosten nojalla.

Matkan hinta perustuu 22.6.2022 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Tässä ilmoitetut matkan tiedot ja hinta perustuvat tämän päivän tilanteeseen ja voivat muuttua. Matkan ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa olympia.fi -verkkopalvelusta tai toimistostamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Olympian lisä- ja erityisehtoja.

Olympian yleiset matkaehdot
9 päivää
Haluatko kysyä lisää matka-asiantuntijaltamme? tai soita (09) 6962 770

Palvelemme arkisin klo 9-16. Voit myös lähettää sähköpostia olympia@olympia.fi.

 

Kokemuksia

Unelmaloma Malediiveilla
15 arvostelua
Erinomainen
55.00 %
Hyvä
28.00 %
Ok
18.00 %
Ei kovin hyvä
Ei lainkaan hyvä

Loistavasti järjestelty. 

Mervi

Hyödyllistä tietoa Malediivien unelmalomasta

Matkan hintaan sisältyy all inclusice -ateriat. Juomista suurin osa kuuluu myös hintaan. Adaaran Club Rannalhissa klo 9-24 ja Adaaran Select Hudhuranfushi Resortissa klo 10-24 hotellin yleisissä tiloissa nautitut juomat. Huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen wifi, kuuluvuus vaihtelee.

Valuutaksi suosittelemme euroja ja/tai USAn dollareita, näitä voi käyttää sellaisenaan. Kolikoita ei oteta vastaan mutta pienet setelit käyvät hyvin. Myös yleisimmät luottokortit käyvät hotelleissa ja ravintoloissa.

Malediivit sopii täydellisesti lomakohteeksi myös ilmastonsa puolesta. Trooppinen ilmasto ja noin + 30°C lämpötila takaavat miellyttävän rantaloman.